vraby Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) dobra volba. po mne je zase loudily dva lidi, kdyz jsem byl v cesku. to uz budou tak paty a sesty landmonstery, co nekomu koupim... Landmonsterlittle_wdealer-tvůj nový nick Honzo.Zdravím dlouho jsem tě tu neviděl. Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem vraby
lub Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 docela rád bych ty landmonstra viděl naživo,jak je tady všichni chválíte. jen mi nejde do hlavy praktické využití vnitřní lunety...použil jste ji někdo nějak smysluplně (sever přece tak nějak určím dle slunce a ruček) nebo je to jen na hraní a na ozdobu..? ptám se zcela vážně, uvažuju o nich, díky
little_w Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Landmonsterlittle_wdealer-tvůj nový nick Honzo.Zdravím dlouho jsem tě tu neviděl. byl jsem dva tydny mimo, na dovolene v Cesku. tak to dohanim. docela rád bych ty landmonstra viděl naživo,jak je tady všichni chválíte. jen mi nejde do hlavy praktické využití vnitřní lunety...použil jste ji někdo nějak smysluplně (sever přece tak nějak určím dle slunce a ruček) nebo je to jen na hraní a na ozdobu..? ptám se zcela vážně, uvažuju o nich, díky no, odpovedel sis sam. tu vnitrni lunetu si muzes zafixovat jak chces, takze treba urcit sever (podle rucicek, jak spravne skautsky podotykas), zafixovat lunetu a pak pri orientacnim behu uz jen rychlym mrknutim na hodinky a slunce korigujes smer... cili v praxi na nic ale velice pekne to ozivuje vzhled!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se