Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

dobra volba. po mne je zase loudily dva lidi, kdyz jsem byl v cesku. to uz budou tak paty a sesty landmonstery, co nekomu koupim... ;)

Landmonsterlittle_wdealer-tvůj nový nick Honzo.Zdravím dlouho jsem tě tu neviděl. Upraveno uživatelem vraby
  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

docela rád bych ty landmonstra viděl naživo,jak je tady všichni chválíte. jen mi nejde do hlavy praktické využití vnitřní lunety...použil jste ji někdo nějak smysluplně (sever přece tak nějak určím dle slunce a ruček) nebo je to jen na hraní a na ozdobu..? ptám se zcela vážně, uvažuju o nich, díky :)

Odesláno

Landmonsterlittle_wdealer-tvůj nový nick Honzo.Zdravím dlouho jsem tě tu neviděl.

byl jsem dva tydny mimo, na dovolene v Cesku. tak to dohanim.

docela rád bych ty landmonstra viděl naživo,jak je tady všichni chválíte. jen mi nejde do hlavy praktické využití vnitřní lunety...použil jste ji někdo nějak smysluplně (sever přece tak nějak určím dle slunce a ruček) nebo je to jen na hraní a na ozdobu..? ptám se zcela vážně, uvažuju o nich, díky :)

no, odpovedel sis sam. tu vnitrni lunetu si muzes zafixovat jak chces, takze treba urcit sever (podle rucicek, jak spravne skautsky podotykas), zafixovat lunetu a pak pri orientacnim behu uz jen rychlym mrknutim na hodinky a slunce korigujes smer... cili v praxi na nic :D ale velice pekne to ozivuje vzhled! ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...