Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sice se tady na tomto velectěném fóru už nějaký pátek pohybuji,ale momentálně si nevím rady a potřeboval bych trochu pomoci.Chtěl bych si udělat radost a poslední dobou mám dojem,že nutně potřebuji nějaké potápky.Bohužel na ně nemohu uvolnit více jak 5000Kč,neboť jsme se ženou v očekávání a tudíž ta už blbne a nakupuje jak zběsilá :D

Kritéria jsou takové:automaty

min.průměr 42 bez korunky-max 45

dobrá lumi

min.200m vodotěsnost

ocelový tah(není zas až tak nutný)

Napadly mě Seiko Monster,SRP043(měl jsem oboje),Orient blue Mako(taky jsem měl)-invicta?

Díky za případné postřehy

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty Atlasy jsem měl-nejsou to špatný hodinky,ale už bych do nich asi nešel-zatím nejvicě uvažuji o těch SRP043-nebo ještě zodiac 8001

Odesláno

Ty Atlasy jsem měl-nejsou to špatný hodinky,ale už bych do nich asi nešel-zatím nejvicě uvažuji o těch SRP043-nebo ještě zodiac 8001

Tak to chapu, a ty Landmonstra co pise vraby ty vypadaji velice dobre.

Odesláno

Já jsem dost spokojený s Débaufré (Steinhart) Ocean 1 Quartz. Jsou to bytelné čtyřiačtyřicítky se safírem, vodotěsnost 300 m a s perfektním zpracováním. Mnohokrát se tu sice řešila jejich podoba s Rolexem, ale to je jiná kapitola. Ale mám dojem, že se už nedělají. Stály do 6k. Mám v poště Seamastery, jestli budou OK, tak tyhle budou možná na prodej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

ty zodiac jsem chtěl,jen mě tam trošku mate ten stroj co bije uvnitř a taky jsem se díval na video a zdálo se mi,že ta sekundovka má opravdu jaksi divný chod.Dále jsem ještě uvažoval nad novými atlasy od seika.

Ty Ollech&Wajs nevypadaj špatně,jenže,trochu rolády a pokud jsem dobře četl tak aj malý :sad01_anim:

Odesláno

S Monstry neslapnes vedle, ale jak jsem koukal na ty Landmonstra, ty vypadaji moc dobre...a kazdy je taky nema, tak jako Monstra....kazdopadne bych sel do Seiko, je to overena kvalita za rozumnou cenu...

Odesláno

O monstrech bych neuvažoval. Buď ty landmonstery nebo srpy. Velkostně i váhově jsou podobné, srpy jsou decentnější a dalo by se říct, že se víc hodí i do společnosti než Landy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...