Juraj11 Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Odesláno 25. října 2010 Sice se tady na tomto velectěném fóru už nějaký pátek pohybuji,ale momentálně si nevím rady a potřeboval bych trochu pomoci.Chtěl bych si udělat radost a poslední dobou mám dojem,že nutně potřebuji nějaké potápky.Bohužel na ně nemohu uvolnit více jak 5000Kč,neboť jsme se ženou v očekávání a tudíž ta už blbne a nakupuje jak zběsilá Kritéria jsou takové:automaty min.průměr 42 bez korunky-max 45 dobrá lumi min.200m vodotěsnost ocelový tah(není zas až tak nutný) Napadly mě Seiko Monster,SRP043(měl jsem oboje),Orient blue Mako(taky jsem měl)-invicta? Díky za případné postřehy
Radimk Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Odesláno 25. října 2010 Monstra! Radši černé, jsou univerzálnější.
onney Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Odesláno 25. října 2010 Monstra. Nebo zapátrej a pořiď si Samuraie :-)
tyfo Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Odesláno 25. října 2010 Monstra tady ma kazdy zkus Atlasy a jeste usetris ja jsem s nimi velmi spokojen.
Juraj11 Odesláno 25. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2010 Ty Atlasy jsem měl-nejsou to špatný hodinky,ale už bych do nich asi nešel-zatím nejvicě uvažuji o těch SRP043-nebo ještě zodiac 8001
vraby Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Odesláno 25. října 2010 Landmonstra měl jsem i Monstra,ale kam ty se na ně hrabou.
tyfo Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Odesláno 25. října 2010 Ty Atlasy jsem měl-nejsou to špatný hodinky,ale už bych do nich asi nešel-zatím nejvicě uvažuji o těch SRP043-nebo ještě zodiac 8001 Tak to chapu, a ty Landmonstra co pise vraby ty vypadaji velice dobre.
Kairos Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Já jsem moc spokojený s tímto modelem, lumi super, datum nenápadný, díky plastové ochraně se neotřískají tak rychle, přesnost moc dobrá http://www.photowatches.eu/displayimage.php?album=topn&cat=-325&pos=1
Micey Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 V inzerci jsou dvoje Zodiaky, oboje tuším za šest..ty černý jsou výborný. A nemá je každej, jako Monstra.
šíma Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Já jsem dost spokojený s Débaufré (Steinhart) Ocean 1 Quartz. Jsou to bytelné čtyřiačtyřicítky se safírem, vodotěsnost 300 m a s perfektním zpracováním. Mnohokrát se tu sice řešila jejich podoba s Rolexem, ale to je jiná kapitola. Ale mám dojem, že se už nedělají. Stály do 6k. Mám v poště Seamastery, jestli budou OK, tak tyhle budou možná na prodej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavel K. Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Na Monstra se vykašli. Když už, tak ty SRP043, a nebo jak psal kolega výše, mrknul bych se na ty Zodiaky.
Domino Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Co takhle Ollech&Wajs ? M1 Divers M5 GMT Divers M4 Divers M6 GMT Divers
Juraj11 Odesláno 26. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2010 ty zodiac jsem chtěl,jen mě tam trošku mate ten stroj co bije uvnitř a taky jsem se díval na video a zdálo se mi,že ta sekundovka má opravdu jaksi divný chod.Dále jsem ještě uvažoval nad novými atlasy od seika.Ty Ollech&Wajs nevypadaj špatně,jenže,trochu rolády a pokud jsem dobře četl tak aj malý
lub Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 monstra se tak neokoukaj, což nemohu říct o srp043. ale je to jen můj názor..
Bullet Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 S Monstry neslapnes vedle, ale jak jsem koukal na ty Landmonstra, ty vypadaji moc dobre...a kazdy je taky nema, tak jako Monstra....kazdopadne bych sel do Seiko, je to overena kvalita za rozumnou cenu...
miccalek Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 O monstrech bych neuvažoval. Buď ty landmonstery nebo srpy. Velkostně i váhově jsou podobné, srpy jsou decentnější a dalo by se říct, že se víc hodí i do společnosti než Landy.
vraby Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Vem ty Landmonstra,nemá je tu taky každý jako Monstra. Problém asi bude jak je sehnat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leviathan Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 MYSLIM, ZE DVOJE SU NA PREDAJ NA watchuseek.com. Ale od vcera im dako blbne web
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se