StanoBare Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 (upraveno) Kedze mam viac fotiek, pridam ich uz do extra vlakna Foto galerie. Tento model tu uz samozrejme bol, len si myslim, ze sa da z neho vytiahnut viac. Uvidime kolko a ako. edit: pridanie fotiek Upraveno 27. října 2010 uživatelem StanoBare 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Hezký!!!Jak to děláš? Ty různě velký kapky. Sada pipet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Ja tu zadne fotky nevidim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 (upraveno) fotky som editoval, nahral som tie v zlom rozliseni, teraz je to ok. to lib: ti dam pipety , nie nie, nic nearanzujem, fotim prakticky vzdy len v prirode, a zasadne tak ako to tam je. Je pravda, ze najst kvapky v dobrom svetle, nebolo lahke, a ked uz boli, tak polozenim hodiniek som ich stihol z travy zhodil, ale skusil som. Upraveno 27. října 2010 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Krásný fotky. Minimálně ta první je jako stvořená na wallpaper. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Pekny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metallek Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Krásný fak krásný dělají se vůbec Fortis B-42 OC day/date s šroubovací korunkou ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Pokud vím, B42 se se šroubovacíma korunkama už nedělají. Díky bohu. Proč taky, vodotěsnost mají u Fortisů zmáknutou i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Tak jestli tohle fotíš bez aranže v přírodě, tak v hlubokém předklonu smekám bo já bych tu trpělivost neměl ani smykem Moc krásné fotky. Jak bylo řečeno, ta první si říká o velké rozlišení a použití jako wallpaper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Jedny z nejlepších fotek, které jsem tu kdy viděl!Můj favorit je číslo dvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Dik. Potesi to mam ich este par, ale to uz by som opakoval motiv. Inak na fotenie v prirode teraz, ked uz je chladno a potom v zime odporucam Craft rukavice (na beh, bezky), su tenke, ze nestratite velmi cit pri foteni, ale aj vcelku dobre udrzuju teplo. Hlavne na taketo cakacky na svetlo apod sa zidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 7. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2010 (upraveno) Vrasnenie (seria) Upraveno 7. listopadu 2010 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Vrasnenie "2" pri rubani a stiepani dreva sa mi ich linie vzdy velmi pacili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 the wall_1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) the wall_2 Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) the wall_2 the wall_2 se mi nezobrazuje - všechny fotky předtím jsou ale perfektní - a hodinky taky Edit: Jen jsem to napsal a odeslal, tak se mi i tahle fotka zobrazila, opět - velmi pěkné! Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Dik. Editoval som fotku, stale sa zabudnem a prdnem tu male dpi a pritom je to Fotogaleria. Pri foteni, ked som sa pri mure handrkoval pomerne dlho, prisla jedna babka a hovori: "Eeee a co vy tu stale robite heee?"....."fotim pani, pekny mur"......"eeee toto? sak je uplne popraskany, plesnivy, chodte tamahle, jaky krasny novy!" Pripomina vam to nieco? Vesnicko ma strediskova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Super fotky! A historka taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Fotky jsou vážně vynikající!!! Jen mám teď trochu neúctu k těm svým... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 20. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se