MadButcher Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Hezky Stedry den i tobe, farky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 ...a má z toho radost jako by našel ,,G"...Myslíš jako bod "G"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 tak i Jaroon dostane baňu ... jojo tak dlouho sis koledoval...to se neda nic delat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Myslíš baňu jako důl? Tak jo, jeden stříbrný bych snesl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 do dupy ... nesu Bakala ne ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 A jak to mám vědět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 No nevim, ale jeho hodinky mas, je na nich prece monogram... jsi si jisty ze nejsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Nojo- se prosák´ !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 tak kdyz sou ty Vanoce ....Jaroon dostane baňu stříbrnou ... ale tim koncim... moje zena mi je draha ...cele okd ji nestacilo...co mam Vam povidat vzdyt to znate :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Me by teda spis zajimalo jaka je Misa v posteli - stoji to za to co do ni sypes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Děkuji, pane. Služebníček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Me by teda spis zajimalo jaka je Misa v posteli - stoji to za to co do ni sypes?za ty prachy to mi nestoji ;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Jsem si myslel... tak treba aspon dobre vari... nebo uklizi... nebo pere... snad se sakra najde neco co dela dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 utraci ...to ji jde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 za ty prachy to mi nestoji ;-Dzkus tu modrou pilulku od Pfizer....ta postaví i klády v lese :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 no sem cekal kdo se na to chyti ;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Farky,to jsem si nemohl nechat ujít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 zkus tu modrou pilulku od Pfizer....ta postaví i klády v lese :-)Pán má podozrivý prehľad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 pánko je kvazi sečtělý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky