Boudy Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 nevysirej, vcera byl sraz, jestli vo tom nevis byl jsem v Rondu (teda Kajot arene) ... Sooorrrry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 jsem lokál patriot jak sviňa, proto jak říkám. Pokud bys byl můj kamarád, tak toho panáka votočím. Pokud bys byl votrapa s blbejma kecama, tak by se mi to nelíbilo. A takhle přes dráty se to blbě poznává Vsak v poho, ja to beru ... Hokej nas spojuje i rozdeluje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) Ohledne ceskyho(myslim repre) hokeje je to stejny. Kazdej je hrdej, kdyz se vyhrava ... ja to nesnasim, tudle hrdost. nas narod je z valne vetsiny banda curaku, pak hosi zlaty neco vyhrajou a uz nejsme curaci, najednou sme mistri. no a za par dni uz zas curaci. vsichni sou hrdy. pica, na co? ze par borcu vyhralo? jasne, je to hezky, ale ste stejne hrdy na bohdana pomahace? na normalniho chirurga, kerej zachranuje zivoty dnes a denne? chleb a hry, to platilo uz ve starym rime, a evidentne to furt funguje.. Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 No, ja vím, že krom hokeje v Pardubicich jiný pořádný sport neni. Nevadí mi fanoušci, ale někteří z vašich drzých borců. Jestli existuje hokejová spravedlnost, za ty zákroky. které Rákos dělal, vám to nepřeju. A doufám, že sn ukáže, že ve finale musí rozhodnout brankář. RŮžička neni. Ale dál uz nic nepišu. Přál jsem to nejvíce Liberci. My sme malý, ale ještě obstojně hrajeme kuličky a pouštíme draky. Bambus neboli Rákos je hokejka se vším všudy. Je drzej, rychlej, silnej, simuluje, vytáčí soupeře, dává góly. Dal na držku Ujčíkovi, to nemůžeš rozdejchat. Ale dělá jen svoji práci. V každým teamu takový hráči jsou. Protože je trenéři chtějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 To tak u toho sportu prostě je: V případě výhry MY jsme vyhráli, v případě prohry ONI to prohráli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 ja to nesnasim, tudle hrdost. nas narod je z valne vetsiny banda curaku, pak hosi zlaty neco vyhrajou a uz nejsme curaci, najednou sme mistri. no a za par dni uz zas curaci. vsichni sou hrdy. pica, na co? ze par borcu vyhralo? jasne, je to hezky, ale ste stejne hrdy na bohdana pomahace? na normalniho chirurga, kerej zachranuje zivoty dnes a denne? chleb a hry, to platilo uz ve starym rime, a evidentne to furt funguje.. Osobně považuju sportovní fanoušky za pěknou verbež. Vč. Romana I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Sibir jo. A ne proto, ze ho znam ze skoly. Souhlasim ale, ze vetsina si rekne, skola u nas zdarma a tam vydelava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 My sme malý, ale ještě obstojně hrajeme kuličky a pouštíme draky. Bambus neboli Rákos je hokejka se vším všudy. Je drzej, rychlej, silnej, simuluje, vytáčí soupeře, dává góly. Dal na držku Ujčíkovi, to nemůžeš rozdejchat. Ale dělá jen svoji práci. V každým teamu takový hráči jsou. Protože je trenéři chtějí. Romane, sorry, ale Jestli jsi uznalej, je to bezpaterní hovado, protože šel cíleně na jeho koleno. Kdyz se tohle trdlo učilo bruslit, Ujča rozhodoval zápasy za národak. Ale chápu, že pro vaši hru je nenahraditelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 ja to nesnasim, tudle hrdost. nas narod je z valne vetsiny banda curaku, pak hosi zlaty neco vyhrajou a uz nejsme curaci, najednou sme mistri. no a za par dni uz zas curaci. vsichni sou hrdy. pica, na co? ze par borcu vyhralo? jasne, je to hezky, ale ste stejne hrdy na bohdana pomahace? na normalniho chirurga, kerej zachranuje zivoty dnes a denne? chleb a hry, to platilo uz ve starym rime, a evidentne to furt funguje.. Neblazni, to je jak kdyby ti nekdo rikal, ze mas svou X5 a vsechny hodinky prodat a za ty zbytecny prachy pomoci tem, co nic nemaj. Je to proste tak a hotovo ... Ja pres den se na zakazniky musim tvarit, ze vse je supr a na hokeji se krasne odreagovavam, pro me je to obrovsky relax. I vsechny emoce jsou tam, takze asi tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 A na drzku by dostal on, ale zbaběle odjel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 ja to nesnasim, tudle hrdost. nas narod je z valne vetsiny banda curaku, pak hosi zlaty neco vyhrajou a uz nejsme curaci, najednou sme mistri. no a za par dni uz zas curaci. vsichni sou hrdy. pica, na co? ze par borcu vyhralo? jasne, je to hezky, ale ste stejne hrdy na bohdana pomahace? na normalniho chirurga, kerej zachranuje zivoty dnes a denne? chleb a hry, to platilo uz ve starym rime, a evidentne to furt funguje.. Ale jasně, že to je jen přiblbý chléb a hry. A jsou u toho i ty emoce. Ale pokud si u toho lidi neubližujou, tak to je fajn a není to nic defektního. Relax. Chlapi si zařvou, proberou to u píva, každej chytrej jak rádio, ráno se z toho vyspí a život jde dál. Nemám pocit, že když mám u hokeje tep 200 za minutu, dám si u toho ňáký pívo, potom pošlu Boudyho do hajzlu, abych vzápětí s ním byl v pohodě, že jsem neuctivej k lidem konajícím objektivně důležité a silné věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 pac nejses curak ale kdyz se podivam na zabery ze staromaku, tak se proste tomu pocitu nedokazu ubranit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Ale jasně, že to je jen přiblbý chléb a hry. A jsou u toho i ty emoce. Ale pokud si u toho lidi neubližujou, tak to je fajn a není to nic defektního. Relax. Chlapi si zařvou, proberou to u píva, každej chytrej jak rádio, ráno se z toho vyspí a život jde dál. Nemám pocit, že když mám u hokeje tep 200 za minutu, dám si u toho ňáký pívo, potom pošlu Boudyho do hajzlu, abych vzápětí s ním byl v pohodě, že jsem neuctivej k lidem konajícím objektivně důležité a silné věci. Boudyho jsi do hajzlu neposlal, nepriznavej se k nicemu, na co nejsou dukazy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Osobně považuju sportovní fanoušky za pěknou verbež. Vč. Romana I. Děkuju ti náčelníku, že ses mě zastal Romane, sorry, ale Jestli jsi uznalej, je to bezpaterní hovado, protože šel cíleně na jeho koleno. Kdyz se tohle trdlo učilo bruslit, Ujča rozhodoval zápasy za národak. Ale chápu, že pro vaši hru je nenahraditelný. Ty jseš fakt toho plnej. Já nevím, jestli to udělal schválně nebo nebo ne. Do palice mu nevidím. Nevím, jestli je to debil nebo měl zkrat. Neřeším to. Profesionální hokej je sport o velkých penězích, ty hokejky tam chodí do práce. Maj za úkol zajet do hvězdy soupeře, maj za úkol sekat do brankáře, maj za úkol vyvolat potyčku, když je to potřeba. Je to všechno ve velkým fofru a síle, tak odhadnout tu míru je těžký. Nevím co ti na to říct. Jestli ti bije ocelové srdce a bereš to tak, že rytíři Ujčíkovi se stala křivda, asi ti to můžu jen závidět. Já se u toho bavím a rozhodně to takhle neřeším. S několika exligovými hokejkami se znám osobně, kecáme o tom na pívu a divil by ses, jak jsou pragmatičtí k tomu, co dělají. Bez výjimky. Palice mě nebrala, když jeden z nich prohlásil o kolegovi ze své pětky, že je to nesmírnej wocas. Když jsem se ptal, jak s ním může na tom ledě hrát, pronesl, že to tak vymyslel trenér a on tam chodí do práce.... takže asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Boudyho jsi do hajzlu neposlal, nepriznavej se k nicemu, na co nejsou dukazy ... poslal. v příspěvku 4620. Ale jsem tak měkkej, že to nebylo poznat. Ach jo. Já tvrďák nikdy nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 pac nejses curak no to nejsem. A zvláště po ránu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) Mi je to jasné, taky pár mladších znám. Každopádně se všeobecně ví, jaké problémy měl Viktor s koleny a Rákos to proste udělal cíleně. Je to jedno, naštěstí to dobře dopadlo a příští rok ma jeste jednu šanci. Možná posledni šanci, vyhrát to, co mu chybí. Řekni pa nepřál bys to takovému hráči aspoň jednou v životě? Vítky taky měli nejake provokatery a neměl bych problém jmenovat a taky se mi nelíbilo, jaky charakter křivy je Kudrna -v jeho letech... Závidím vám Kuseho. Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Mi je to jasné, taky pár mladších znám. Každopádně se všeobecně ví, jaké problémy měl Viktor s koleny a Rákos to proste udělal cíleně. Je to jedno, naštěstí to dobře dopadlo a příští rok ma jeste jednu šanci. Možná posledni šanci, vyhrát to, co mu chybí. Řekni pa nepřál bys to takovému hráči aspoň jednou v životě? Vítky taky měli nejake provokatery a neměl bych problém jmenovat a taky se mi nelíbilo, jaky charakter křivy je Kudrna -v jeho letech... Závidím vám Kuseho. Ale jasně, že bych mu to přál. Ale nevím co? Vítězství? Přeju to každýmu, kdo sport dělá. Sport je o vítězství na jakékoli úrovni. Endorfiny burácí. Teď už beru sport jako údržbu schránky, ale dřív před x kily a lety jsem ten pocit miloval, když jsem něco vyhrál. Ale Ujčík není snad chudák, co nikdy nic nezískal. 3x mistr světa, mistr ligy s Duklou Jihlava a 2x vyhrál ligu ve Finsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Neni, právě proto by nejaky Rákos měl k němu mit úctu. Chybí mu titul v ELH, snad mu to ještě vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 (upraveno) Neni, právě proto by nejaky Rákos měl k němu mit úctu. Chybí mu titul v ELH, snad mu to ještě vyjde. Ale vždyť ligu vyhrál ... Poslední titul Dukly Jihlava. A navíc Ujčík z Jihlavy pochází. Nerozumím? Dukla Jihlava: Čechmánek, Novotný, O. Svoboda - Adam, R. Čech, Dostál, R. Kaňkovský, Kolek, Kuchyňa, Kuntoš, Ščerban, Šmehlík, Vyhlídal - Pat. Augusta, Cihlář, Dolana, P. Dvořák, Haman, Haut, Chlubna, P. Kaňkovský, Kastner, Kucharčík, Mašek, Mejzlík, Pípa, Polcar, Poukar, Ujčík, P. Vlk, Zadina. Více zde: http://statshockey.webnode.cz/extraliga/kadry-muzstev/a1990-1991/ A nevidím jediný důvod, proč by k němu na ledě měl mít kdokoli úctu. To je proti logice. Vítkovice mají mít gorily, které každého, kdo na něj šáhne seřežou a soupeř si to pak rozmyslí... Když je nemají, tak sorry, je to soupeř. Upraveno 14. dubna 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky