Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 20. 5. 2012 v 12:34, 'nAscA' napsal:

Pekny. Bylo jich vic, nebo jsi nasel jen tohoto? Kdysi jsem tropicke choval, tak se omlouvam za dotazy :)

Jen tenhle jeden. Nakonec mu došla trpělivost s mým hledáním optimálního záběru a s hlasitým vrčením odletěl. V broucích se vůbec nevyznám, ale tipuji ho na zlatohlávka zlatého (Cetonia aurata).
Odesláno
  V 19. 5. 2012 v 21:04, 'nAscA' napsal:

Dle meho to dopadne takto: 1. Rusko, 2. SVK, 3. FIN, 4. CZE.

Potesilo me, ze muj tip nevysel, tak snad to daji i Slovaci.
Odesláno

Finále sa blíži, blíži... a gratulujem k bronzu, držal som vám palce! Tešíma aj to, že opäť sú (aspoň v mojom okolí) ihriska plné detí a mastia hokej, ale až po hádke kto bude Chára, kto Šatan :D Hlavne že sa hýbu a nepoflakujú.

Odesláno
  V 20. 5. 2012 v 15:33, 'zhrado' napsal:

Trosku si mimo realitu. Tréner este nikdy žiadny gól nedal..

Nikdy? A čo hrajúci tréner? Staršia éra mala pár takýchto chlapíkov. Takže nejaký ten gól trhol aj tréner ;) .
Odesláno
  V 20. 5. 2012 v 18:39, 'Foundryman' napsal:

I když Slovákům přeju úspěch, asi to nedopadne dobře. Spíš to bude masakr :(

Hmm, nedopadne, ted uz je to jasny, ted uz jen aby to nebylo vic jak 5 golu
Odesláno
  V 20. 5. 2012 v 19:48, 'Foundryman' napsal:

Nakonec jsem rád, že debakl postihl Slováky a ne nás.

Člověče já ti nevím. Obvykle s tvými názory souhlasím, ale tady cejtím něco jako nepřejícnost. Proboha, buďme soudný. České reprezentaci se podařilo tolik věcí, na který můžeme být pyšní. 6 x titul Mistrů světa (z toho 3 v řadě, a to se v systému vyřazování snad podařilo jenom nám, pokud se nepletu), spousta dalších medailových umístění a především vítězství na turnaji (Nagano), kterej bude jednou provždy považovanej za turnaj století. Na což by mimochodem hlavně Kanaďané nejraději zapomněli. :) Není na čase jednoduše popřát Slovákům k tomu, že jsou bojovní a s ještě menší základnou dokáží sestavit tým, kterej je druhej na světě? Notabene druhej za týmem, kterej byl bez diskuze nejlepší?
Odesláno
  V 20. 5. 2012 v 20:03, 'Ludwig Wittgenstein' napsal:

Člověče já ti nevím. Obvykle s tvými názory souhlasím, ale tady cejtím něco jako nepřejícnost. Proboha, buďme soudný. České reprezentaci se podařilo tolik věcí, na který můžeme být pyšní. 6 x titul Mistrů světa (z toho 3 v řadě, a to se v systému vyřazování snad podařilo jenom nám, pokud se nepletu), spousta dalších medailových umístění a především vítězství na turnaji (Nagano), kterej bude jednou provždy považovanej za turnaj století. Na což by mimochodem hlavně Kanaďané nejraději zapomněli. :) Není na čase jednoduše popřát Slovákům k tomu, že jsou bojovní a s ještě menší základnou dokáží sestavit tým, kterej je druhej na světě? Notabene druhej za týmem, kterej byl bez diskuze nejlepší?

Ale jo, já když jsem viděl tu ruskou mašinu, tak jsem byl prostě rád, že tam nejsou naši. To by skončilo hrozně. Že to odnesli zrovna Slováci, nehraje roli. Takhle jsem to myslel. Slovákům stříbro přeju, ale dnes neměli ani tu nejmenší naději.

Odesláno
  V 20. 5. 2012 v 20:15, 'Foundryman' napsal:

Ale jo, já když jsem viděl tu ruskou mašinu, tak jsem byl prostě rád, že tam nejsou naši. To by skončilo hrozně. Že to odnesli zrovna Slováci, nehraje roli. Takhle jsem to myslel. Slovákům stříbro přeju, ale dnes neměli ani tu nejmenší naději.

Jasně, rozumím. Prostě jsem to nepochopil správně. A nebo je to možná jen způsobený tím, jak moc jsem chtěl, aby Rusáci nevyhráli. :)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...