JaRooN Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 (upraveno) Afri, spíš se ho zeptej, zda si nechce adoptovat fórum plné přerostlých mimin Jo a velká gratulace. Taky mám dvě holky... Upraveno 30. dubna 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 dnes cely den len soda ale uz som znova na mieste cinu a spominam na vcerajsi zraz a hezke hodinky a dym! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 V 30. 4. 2015 v 15:52, Gustaf napsal: afri tak to je tolik super zpráv, ze to za zboření stoji. veliká gratulace...tak budem oba holcickari...taky dnes budu lejt Děkuji, samé holky okolo, kdoví co tady zase proletělo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 V 30. 4. 2015 v 18:03, African napsal: Děkuji, samé holky okolo, kdoví co tady zase proletělo :-)já to nebyl, fakt ne Jinak potěšilo mě, že od doby, kdys mi volal Afri, se totálněnapizzuden obrátil o 180% uffffff. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 krasna ranna pohoda pri kavicke a Cohibe.oslavujeme sviatok prace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 ...že po zamračeném ránu na Moravě vyšlo sluníčko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 dneska toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 V 1. 5. 2015 v 11:29, laskajefajn napsal: ...že po zamračeném ránu na Moravě vyšlo sluníčko! my sme poobedovali na balkone, pomerne dobre pocasie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Jakou jsem nechal udelat me pani kytku k narozeninam, mam radost. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Tak ta je moc pekna!!! To se povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 V 1. 5. 2015 v 13:46, laskajefajn napsal: Tak ta je moc pekna!!! To se povedlo Dekuji pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 V 1. 5. 2015 v 11:35, MR1990 napsal: dneska toto Dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BenelliTree Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 ....pizza do domu a manželka i s malou u maminky! :-) malá radost taky radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Sushi do domu a fungující televize na dnešní zápas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Žena s dcerou do Egypta :-) ale odvážím je na Ruzyň v 9,00 večer :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 V 1. 5. 2015 v 17:41, Jivl napsal: Žena s dcerou do Egypta :-) ale odvážím je na Ruzyň v 9,00 večer :-(:-D Tak to budeš muset na ten dnešní zápas zapnout v autě rádio! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 V 1. 5. 2015 v 17:41, Jivl napsal: Žena s dcerou do Egypta :-) ale odvážím je na Ruzyň v 9,00 večer :-(gratuluji To až takhle lastminute? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Mě by spíš štvalo, že do toho Egypta neletím s nima' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 V 1. 5. 2015 v 17:53, African napsal: Mě by spíš štvalo, že do toho Egypta neletím s nima'Po dnešním dešťovém dni, bych jel hnedka?klidně i s tchýní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ota Váňa a jeho Jolana Tornádo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky