Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A fakt to dělal Fortis? Není to nějakej fejk? Fortis jsem nikdy neměl, ale jestli běžně pracují tak, jak je to vidět na divnejch, hnusnejch indexech (nějaký křivě nalepený, luminiscenční pásky nebo co to je za bazmek), tak je ani nikdy mít nechci. :)

Odesláno

No detske mozno,pokial si deti daju hodinky o velkosti 40mm:smile_anim: .fejky to nebudu,to by si renomovany klenotnik Haffner asi nelajzol predavat...

Odesláno
  V 31. 10. 2010 v 13:12, 'Kalifx' napsal:

A fakt to dělal Fortis? Není to nějakej fejk? Fortis jsem nikdy neměl, ale jestli běžně pracují tak, jak je to vidět na divnejch, hnusnejch indexech (nějaký křivě nalepený, luminiscenční pásky nebo co to je za bazmek), tak je ani nikdy mít nechci. :)

To budou ty tritiové trubičky... :smile_anim:
Návštěvník YPO
Odesláno

to se normálně vyrábělo - je to Gerd Winner Art Edition a bylo to i v chronoverzi

Odesláno
  V 31. 10. 2010 v 13:26, 'Diamondking' napsal:

To budou ty tritiové trubičky... :smile_anim:

No nevím... Nějak se mně to nezdá. Podle mě jsou to normální pásky tritiovýho nátěru. Trubičky jsou jen jedna z možností užití tritia.
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

tady je máte všechny - rok 1998 - a žádný trubky tam nejsou

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Díky tomuhle foru jsem se zamiloval do Fortisek a momentálně to jsou pro mě nejhezčí hodinky na světě (prozatím ) :smile_anim: ,ale tento design se mi vůbec nelíbí :sad01_anim:

• po měsících...
Odesláno

Působí jako nějaký reklamní předmět - myslím, že kdyby k pracímu prášku dávali místo Palmexmana hodinky, že by mohly vypadat nějak takto.

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno
  V 11. 4. 2012 v 15:52, 'st1g' napsal:

mám rád Fortis, ale tohle se mi opravdu nelíbí :D

Ty jsi zralý na BAN, dej už aspoň pro dnešek pokoj :bangin:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...