Pjurcik Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 No nevim, me ta Tiffany modra prijde vic vhodna na damskou ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Před hodinou, posmourny napsal: To máš jedno, hlavně že je z dálky poznat, že to stálo balík I když zrovna pro něj to byly drobné... Lepšie ich vidieť na jeho ruke, ako na nete v inzeráte priekupníka za nezmyselnú sumu. (inak tie hodinky vyzerajú hrozne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 12 minutami, Willie McBride napsal: Lepšie ich vidieť na jeho ruke, ako na nete v inzeráte priekupníka za nezmyselnú sumu. (inak tie hodinky vyzerajú hrozne ) No to máš pravdu. Co udělal převis poptávky nad nabídkou u některých značek nebo modelů s cenami, to už mi hlava nebere. Viz Rlx vlákno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Další varianty jsou již v přípravě:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 2 hodinami, Moty napsal: Další varianty jsou již v přípravě:-D Len, aby to nebola nakoniec pravda! Ešte nejaké "PC" farby a je vymaľované. Ja sa nejak neviem zmieriť s tými zženštilými farbami na pánskych zápästiach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Já vezmu tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Tak ty mi taky vem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 V 4. 1. 2022 v 20:36, tikzot napsal: Já vezmu tyhle Kdyby Tě nechytili, tak mi taky jedny vem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Zachytili ste 5811G ??? :))) Kraaasa. Novy tah, mikroregulacia.. A hrda cena 68k € za trojrucky Okrem toho aj Fullgold 5712 a 5990A novy cifernik. https://www.patek.com/en/company/news/three-new-versions-of-the-nautilus-cult-watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 V 18. 10. 2022 v 16:51, MichalSVK napsal: Zachytili ste 5811G ??? :))) Kraaasa. Novy tah, mikroregulacia.. A hrda cena 68k € za trojrucky Okrem toho aj Fullgold 5712 a 5990A novy cifernik. https://www.patek.com/en/company/news/three-new-versions-of-the-nautilus-cult-watch 5811/1G-001 vyzerajú super, len nechápem, prečo majú u PP problém sa vyhrať trošku s dátumom a zladiť farbu "textu" s ciferníkom. Modré čísla na dátume by tomu pomohli. No toto PP z môjho pohľadu dosť fláka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Modra je dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 V 4. 1. 2022 v 20:36, tikzot napsal: Já vezmu tyhle tvl kde sa to da kupit? idem aj nad retail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se