Libunda Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Hojte gentlemani,v nejbližších pár dnech se chystáme se synem na křtiny a protože jsem odmítal od prababiček a rodiny profláknuté zlaté přívěšky ap.,dostal jsem za úkol vymyslet hodinky. Jsem ale úplně bez představ a bez nápadu.Jaké hodinky koupit půlročnímu dítěti??Kdy mu je pak dát? (v 10ti?, v 15ti? v 18ti? ap.)Cena tak kolem 5kAsi by to měli být nějaké hodinky, které přežijou jeho pubertu, nebo můžou být schované a právě až ve vyšším věku je ocení abude z nich mít radost.
kubson Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 v tomhle případě bych zůstal u tradice a na hodinky za 5ku se vybod.. zlaté pateky za to nebudou
VasekN Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Hojte gentlemani, v nejbližších pár dnech se chystáme se synem na křtiny a protože jsem odmítal od prababiček a rodiny profláknuté zlaté přívěšky ap., dostal jsem za úkol vymyslet hodinky. Jsem ale úplně bez představ a bez nápadu. Jaké hodinky koupit půlročnímu dítěti?? Kdy mu je pak dát? (v 10ti?, v 15ti? v 18ti? ap.) Cena tak kolem 5k Asi by to měli být nějaké hodinky, které přežijou jeho pubertu, nebo můžou být schované a právě až ve vyšším věku je ocení a bude z nich mít radost. Ahoj můj názor je takovej, že do kolíbky je ideální zlato, přívěsek, mince, investiční cihlička nebo tak něco. A pak mu k 18tinám koupit nějaké pořádné hodniky podle jeho aktuálního zaměření :-)
Libunda Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Hmmm, mince je good nápad. thx
VasekN Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Hmmm, mince je good nápad. thx Mně se před 7 měsíci narodila dcerka v čínském znamení tygra a koupil jsem jí krásnou zlatou minci s vyobrazením tygra.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se