Návštěvník admira Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Leinfelder Meridian Antigua 2010 Leinfelder No II / Chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Admiro, prosím, zamysli se nad smysluplností příspěvku, který obsahuje 3 rádoby umělecké fotky hodinek bez dalšího komentáře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 V 5. 11. 2010 v 8:23, 'Bert' napsal: Admiro, prosím, zamysli se nad smysluplností příspěvku, který obsahuje 3 rádoby umělecké fotky hodinek bez dalšího komentáře. Odkaz je přes obrázky. Admira to dělá často a skoro vždy se to setká s nepochopením. Já to taky nechápu, textový odkaz je smysluplnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 V 5. 11. 2010 v 8:59, 'Chumpus' napsal: Odkaz je přes obrázky. Admira to dělá často a skoro vždy se to setká s nepochopením. Já to taky nechápu, textový odkaz je smysluplnější. Díky za upozornění na odkaz. Ale stejně .... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 admiro, nemáš ještě nějaký odkaz k Leinfelder Meridian Antigua 2010? Tenhle model mě velmi zaujal, ale nenašel jsem na netu žádnou stránku s pořádnou fotogalerií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 O nejake fotogalerii nevim, alespon pridam par fotografii: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 http://www.leinfelder-uhren.de/Elysium/ELYSIUM-ROT http://www.uhren-werke.de/de/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Krasnej kalibr. Tohle se mi libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Jo, takovej strojek bych si nechal líbit i parádní oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Zajímavá značka, má hodně zajímavé modely. Ale v téhle cenové kategorii bych šel spíše do Kudoke 2, přijdou mi více zajímavé a navíc vyhrály GPHG Petite Aiguille v roce 2019. Kudoke 2 GPHG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se