Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

urcite ano, vobec som si to nevsimol!

je to jednoducho z tych lowend co narobis, aspon tam je eta :)

V 5. 11. 2010 v 9:35, 'bandicoot' napsal:

já nevim... plést si chronometer a chronograph u hodinek za 816? + ty marketingový plky - to je divný...

• Po letech...
Návštěvník cecil
Odesláno

Squale, stará potáěčská značka,ty uplně první 1000m mají systém pružného uložení skla,nejsou špatné a v modré na meshi velmi pěkné oldschooly.

Odesláno

potichu jsme je dali zatím na web, měli jsme u nás návštěvu od výrobce a ošahali jsme si kolekci - atmos 101 mají super vintage ducha a aretace lunety pomocí zatlačení je parádní, jinde jsem to ještě neviděl.

Odesláno
  V 27. 11. 2012 v 17:29, kubson napsal:

..... mají super vintage ducha ....

To je mi nich nejsympatičtější. Úplně to z nich sálá a tak hezky příjemně.

• Po roku...
Odesláno

Dovolím si oživit toto vlákno: Na Chronoshopu je nový model Atmos 50 Blue viz ODKAZ ZDE

Vypadají parádně, navíc pro modrou mám slabost. Zvláštní je, že jsem tuhle kombinaci nedohledal na stránkách výrobce, ani v konfigurátoru, jen k prodeji na squale.de. Že by nějaká limitka či omezená serie??

Asi se na ně příští týden ve čtvrtek v rámci pracovní cesty zajedu podívat do Chronoshopu, snad je do té doby neprodají. (Anebo ano, třeba bych pak neměl klidné lehké spaní) -smajlík neklidu a ponocování chybí!-

post-27223-0-22610800-1386797948.jpg

Odesláno

Omezená úvodní serie?? Hmm, to zní zajímavě, o to více interesantní (alespoň pro mne). Když už tak pěkná zásobovanost informacemi, čistě náhodou více info ke Squale Master, nežli strohá větička na vejich webu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...