Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Odesláno (upraveno)

Nechcel by si vyslusat radsej nejaky automat, pripadne rucny natah??? S tvojim rozpoctom (ak som spravne pochopil, mas strop nejakych 7-8tis) by si urcite nieco nasiel, co by ta oslovilo... Samozrejme, vyber je na tebe... Ked si zvazil vsetky pre a proti a si si isty, ze chces quartz, nemam nic proti...

Upraveno uživatelem kilosunky
Odesláno

No, za sedmičku - budu tě tahat do mechaniky, koupíš hromadu stroků.

Jen ne chrona.

Japonsko třeba Seiko Citizen Orient. A koukni i na Rusko - Vostoky se mi líbí.. poljoty mají taky pěkný modely.

Koukej a čti. typů je tu mraky.

To cos ukázal je taková.. pro mně navoněná bída. Bez urážky, jen můj názor.

A neřekl jsi na co chceš hodinky, co mají splňovat, jak asi vypadat, v čem chodíš, to se pak blbě nabízí.

Odesláno

Projdi si toto fórum v klidu, je vysoce pravděpodobné, že objevíš za tu cenu hodinky, ze kterých budeš daleko víc na větvi, než z těch, na které jsi dal odkazy. A Seiko je dobrá značka. V levném segmentu Seiko snad začíná každý, kdo to myslí s hodinkama vážně.

Odesláno

no takže se mám podívat po automatech za ty peníze jo? mno hodinky bych chtěl něco sportovního modernějšího, obleky nenosím je mi 20 takže spíš džíny a trika, košile. pro kažodenní nošení, jen ne kovový tah, líbí se mi víc kožené řemeny.

Odesláno

no takže se mám podívat po automatech za ty peníze jo? mno hodinky bych chtěl něco sportovního modernějšího, obleky nenosím je mi 20 takže spíš džíny a trika, košile. pro kažodenní nošení, jen ne kovový tah, líbí se mi víc kožené řemeny.

Nemusí to být nutně automaty (ačkoli mraky lidí zde by si quartz nikdy nedalo na ruku), jde o to, trochu se v těch hodinkách zorientovat a zjistit, co nabízí trh. Třebas já nedám dopustit na tyto Citizeny, i když mám automaty teď už o moc radši než kvarcky.

Odesláno

Certiny v prvním z odkazů jsou kvalitní, žádnou navoněnou bídu nevidím, ty si klidně kup a uděláš dobře.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nemusí to být nutně automaty (ačkoli mraky lidí zde by si quartz nikdy nedalo na ruku), jde o to, trochu se v těch hodinkách zorientovat a zjistit, co nabízí trh. Třebas já nedám dopustit na tyto Citizeny, i když mám automaty teď už o moc radši než kvarcky.

Tyhle jsou fakt pěkné...

• Hlasovat proti 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...