Snow Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 (upraveno) to Onion - myslíš, že je A dvojka nástupce "našich" hodinek ? Edit - vzpomínám na ně nejraději ze všech hodinek co jsem kdy měl a plánuji jejich opětnou koupi, samozřejmě, že ve stejné barevné kombinaci. Upraveno 9. listopadu 2010 uživatelem thesis
Onisau Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 V 9. 11. 2010 v 20:15, 'thesis' napsal: to Onion - myslíš, že je A dvojka nástupce "našich" hodinek ? Jak jsem je uviděl, tak mě to napadlo Vpodstatě o tom nepochybuju
honza71 Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 V 9. 11. 2010 v 20:13, 'Horhe' napsal: Toto téma pohybujících se částí na ciferníku jsme nakousli na srazu s Honzou71 u Perreletů. Ale asi zásadní rozdíl bude mezi kotvičkou a turbínou, případně double rotorem. Já bych se kotvičky na RADO nebál. Je to malý a zajímavý detail. Kdežto u těch Perrelet je to zásadní část ciferníku (u turbíny vlastně celý cifr) a tam to opravdu ruší.
Snow Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 V 9. 11. 2010 v 20:16, 'Onisau' napsal: Jak jsem je uviděl, tak mě to napadlo Vpodstatě o tom nepochybuju Koupíme si je jako bratříčky ?
Onisau Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 No, nevím... Co na nich asi více oceňuji, tak jsou jejich ručky. Nahrávají čitelnosti. Jsou vlastně stejné jako u toho modelu co jsem postoval nahoře. Jen mi ten model nahoře přijde více extravagantní
Snow Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Půjdu do nich, výše jsem psal, že se mi po nich stýská.
Hasňa Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Odhadoval bych je na mene divery a vice casual. Vypadaji nejake stihle.
Horhe Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 V 9. 11. 2010 v 20:05, 'Adam99' napsal: Za mě Rado ano!!! Líbí se mi i ten připravovaný model A2 edit: Pro velký úspěch si dovolím dát sem větší foto. zdroj A2 FANTASTIQUE, až na tu zpropadenou bílou datumku
bruno7 Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 No, material, zpracovani a tak asi v pohode, to jo. Ale jak uz tady nekdo prohlasil - tento konkretni typ musi na panskem zapesti vypadat hodne zzenstile. Rado ma takovejhle modelu bohuzel vetsinu. Ja bych si je pro sebe nekoupil, ale pritelkyni by se asi libily...
Onisau Odesláno 20. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2010 Byl jsem je okouknout naživo Velmi zajímavé a originální hodinky. Psát k nim nějaký krátký odstaveček k inzerátku tak napíšu: Originální a neotřelé hodinky pro ty kteří si věří a svou víru nepotřebují dávat okázale najevo :) btw: strojek je také zlacený a vypadá parádně, byť se nejedná o žádny calibr zázraků
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se