Koren Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Byl jsem minulý týden střílet a poučen zdejšími diskuzemi o vlivu saun, jízdy na kole atd. na mechanické strojky, schoval jsem své SMP do kapsy. Ale kolega Bond to asi nedělal, takže jsou moje obavy liché, nebo?
Jay Doll Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Já s Bondovkama střílím v pohodě, ale jsou to moje nejlevnější hodinky. Zatím přežily všechno, takže podle mne se nemusíš obávat. Ale záleží na přístupu k věci, James Bond byl totiž schopen roztřískat i Aston Martin a evidentně mu to nevadilo...
bandicoot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Kolega Bond je jen ve filmu, to asi není ta správná reference... Možná bys mohl napsat čím střílíš, jakou rukou střílíš a na jaké nosíš hodinky.
Seamaster Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Tak pokud chces s temahle hodinkama vyzkouset vse, co s nima dela filmovej hrdina, tak strileni mas jeste sanci prezit, narozdil od tech hodinek. Uz se to tu resilo, ze razy jim nedelaji dobre, opet staci hledat na foru. Takze tvuj instinkt byl spravnej.JInak co bude vas dalsi kousek?
Jeremy Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 JB střílel s pistolek malinkatých ráží, takže bez obav :-)
Návštěvník Tada Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 No mě se při střelbě z 9mm, .40sw a .380 ACP docela rozladily Prim Sport I a od té doby churaví... Tak si je radši sundavám. 8 ran z 7,65mm Br. přestály Nomos Club bez obtíží, ale na .45 ACP si je budu sundavat...
Koren Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Kolega Bond je jen ve filmu, to asi není ta správná reference... Možná bys mohl napsat čím střílíš, jakou rukou střílíš a na jaké nosíš hodinky. Glock 17, pravák, hodinky vlevo. Asi to nebudu ale pokoušet Jiný už si nekoupím prozatím... Na srdci mám Moonwatche. Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem Koren
Návštěvník Tada Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Podle mě nic nezkazíš, když si je sundáš a dáš si je do kapsy u košile... Je to jistota.
Karlos Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 ...když si je sundáš a dáš si je do kapsy u košile... Ale když ti pak něco upadne na zem, neshýbej se pro to
olson21 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Záleží na tom,jakým způsobem střílíš a na které ruce nosíš hodinky Pokud obouruč a nosíš je na levé,jako já,pak si je dej do kapsy.Už párkrát se mi stalo,že mě "hylzna"od souseda klepla po hodinkách.Záleží na postavení střelců.Bond spolustřelce v řadě neměl
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 "hylzna"od souseda To je taky relevantní informace. Přidám další z praxe - pokud střílíš něco historickýho, tak hodinky se moc nemusej s rozlítaným hořícím prachem z pánvičky, přecijen je trochu horkej... Já osobně nosím Giezy, je to takový kompromis - má to ručičky, ale vydrží to věechno.
Conrad Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 (upraveno) A co tedy poměrně krátká práce s kladívkem ? cca 20 minut Upraveno 11. listopadu 2010 uživatelem Conrad
Donuts Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 A kdyz jdete na fotbal, hokej, koncert, etc... tak si je pri tleskani taky sundavate?
cody Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Ne. Jenom misto tleskani piskame:-)
Jeremy Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2010 Pro jistotu, nevím, jestli to tazatel zaznamenal.... já jsem oddělal bondovky s co-axem během 100 ran z brokovnice na holuby. Při střelbě z pistole nicméně nebyl nikdy žádný problém u žádných hodinek.
Návštěvník Tada Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2010 Mě se povedlo oddělat Igeny, stačila na to cca krabička 9mm a 30x .40 SW, nechcíply úplně, jen dělají asi 5minut do mínusu ... Jo a ta kapsa u košile není taky ideální - dost často nábojnice odrážející se v boxe na střelnici spadne právě do kapsy u košile 1
Murphy97 Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2010 Rozhodne sundavat, malokdo totiz vi, ze "SMP" znamena Sundavej, Mily Pistolniku A Tado, Ty chod na strelnici v neoprenu, ten nema tu kapsu
šíma Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Tak teda já jsem střílel dvě hodiny v kuse a hodinky byly furt v pohodě. A střílel bych dál, ale došly mi šípy...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se