Cyber Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 http://rolexreferencepages.com ....nichttp://rolexforums.com/ ... sice se objeví stranka, ale nejde se dostat k vláknům... jak to jde Vám?
Jay Doll Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Jo, už se to tady nedávno řešilo. Asi jsi byl zrovna někde mimo. Jde o to, že Rolex vyzval všechny provozovatele stránek, které mají v názvu Rolex, aby jim je urychleně předali s výhrůžkou, že pokud neposlechnou, tak je zažalují. A bohužel se všichni majitelé těchto stránek připos.rali a vyhověli jim. Rolex Reference Pages má nový web http://www.luxurytyme.com Ta druhá nevím.
Cyber Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Jojo, byl jsem mimo. Díky moc za info. Ale proč nejde ani forum?
lib Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Aby se tam náhodou neobjevili šťouralové
Kalifx Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Jo, už se to tady nedávno řešilo. Asi jsi byl zrovna někde mimo. Jde o to, že Rolex vyzval všechny provozovatele stránek, které mají v názvu Rolex, aby jim je urychleně předali s výhrůžkou, že pokud neposlechnou, tak je zažalují. A bohužel se všichni majitelé těchto stránek připos.rali a vyhověli jim. Rolex Reference Pages má nový web http://www.luxurytyme.com Ta druhá nevím. Panečku, tomu říkám budování značky jak se patří... Frantíku, dej si z podpisu pryč ten Relax, Rolex nebo co to tam máš. Jinak pudeš bručet.
Frantik Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Panečku, tomu říkám budování značky jak se patří... Frantíku, dej si z podpisu pryč ten Relax, Rolex nebo co to tam máš. Jinak pudeš bručet. Ajo, to me nenapadlo. Ja mam ale pro strach udelano
Cyber Odesláno 11. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Aby se tam náhodou neobjevili šťouralové Jako aby tam nějaký moula nevznesl hloupý dotaz ?
lib Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Jako aby tam nějaký moula nevznesl hloupý dotaz ? Jako aby se tam nezacali shromazdovat chytracci, kterym jemne susteni oceloveho tahu zni jako mlaceni lzickou do esusu.
Frantik Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Jako aby se tam nezacali shromazdovat chytracci, kterym jemne susteni oceloveho tahu zni jako mlaceni lzickou do esusu.
Cyber Odesláno 11. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Jako aby se tam nezacali shromazdovat chytracci, kterym jemne susteni oceloveho tahu zni jako mlaceni lzickou do esusu. No nechtěl jsem to takhle napsat, ale souhlas
skalis Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 rolexforums.com uz jede, tam ty vypadky obcas byvaji.
Jeremy Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Hele, Rolexofilové, zkuste si někdy zachrastit tahem Speedmasterů. Navíc můžu ukázat i Navitimery, Avengery, a i Stowy mají pocitově lepší tah. Obávám se, že ačkoli "pocit" je subjektivní, tady je to tak markantní rozdíl, že není moc o čem přemýšlet.A pokud Rolex dělá to, co píše Jay Doll ve druhém příspěvku tohoto vlákna, je to další věc, která mě osobně od nich odpuzuje.
Cyber Odesláno 13. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Hele, Rolexofilové, zkuste si někdy zachrastit tahem Speedmasterů. Navíc můžu ukázat i Navitimery, Avengery, a i Stowy mají pocitově lepší tah. Obávám se, že ačkoli "pocit" je subjektivní, tady je to tak markantní rozdíl, že není moc o čem přemýšlet. A pokud Rolex dělá to, co píše Jay Doll ve druhém příspěvku tohoto vlákna, je to další věc, která mě osobně od nich odpuzuje. Jeremy, co to tady agituješ? Tohle je vlákno o něčem jiném, ne o tom jak se chrastí Stovičkama. Většina nositelů RLX samozřejmě Speedy měla, někteří i čtvery po sobě ( uznávám jsou návykové ), Avengery třeba dvoje, Stovičky taky, a dokonce někteří i troje Navitemery, no a stejně skončili u Rolexu. Co Tě odpouzuje na RLX vědět nemusím, a v tomhle vlákně už vůbec ne. Mě se taky nelíbí spousta hodinek, ale nemám to potřebu vykřikovat do vláken jejich milovníků. No a to že si někdo hlídá svůj název je docela pochopitelný, alespoň pro mě, co uznávám duševní vlastnictví. Mě odpuzujou teda jiný věci.
Jeremy Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 No v tomhle vlákně jsem jen zaznamenal ironické poznámky, které jsou taky off topic. To je celé.Ale OK chlapi. Už je mi to fuk a přestávám to komentovat - chrastěte si, když Vám to nevadí. Mně jo.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.