Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevypadá to zle, ale tahle zmínka,"Součástí zrekonstruované stavby je historický hřbitov, který je tichou vzpomínkou na dávné časy?"

no nevím místo zahrady. :worried_anim: ale zas ty věžní hodiny, nic není dokonalý. :smile_anim:

Odesláno

Tak tu máme další případ   :) :

Říkám kolegovi v práci (po vydařeném včerejšku)

"dneska mám fakt radost"

a on, naprosto samozřejmě, kouká na mé zápěstí a ptá se "ukaž?" (očekávaje nové hodinky)

asi mám problém.....

publikováno ZDE

Odesláno

Řekl bych, že finální stadium spočívá v tom, že si člověk koupí kostel - jen proto, že jsou ve věži nádherný regulátory se čtvrthodinovou repeticí.

sory ale tento vyrok si s dovolenim supnem na nejaky cas do statusu. poprosim umiestnit aj do zlateho fondu vyrokov :)

Odesláno

Tak jestli si ženská sundá podprdu a kalhotky a ty přitom sleduješ jaké má hodinky .... tak to už je fakt asi poslední stádium :-)

To ne...Ale stává se mi, že si vracím rozjetou scénu, kde už ona ty kalhotky dávno nemá, jenom proto, abych se ujistil, jestli ten chlápek měl fakt Brajtle...to je teprve stadium :-D
Odesláno

Ked idem s kamaratmi von, tak niektory mi daju tak 20 min na vykecanie sa o hodinkach a potom uz sa bavime normalne. O tom ze skor si vsimam hodinky okolo seba ako ludi sa rozpisovat nebudem...

Odesláno

Tak jestli si ženská sundá podprdu a kalhotky a ty přitom sleduješ jaké má hodinky .... tak to už je fakt asi poslední stádium :-)

Se mi stalo, že sem si vracel film, abych si prohlédl stroj na hrdinově zápěstí, chytl jsem správný okamžik, dal pauzu - a v tu chvíli si uvědomil, že je to erotická scéna...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...