ivan_989 Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Neviem ci to je pravidelne kazdy mesiac, ale mne chodia katalogy od prvej objednavky uz roky.Inac az nedavno po rokoch som zistil, ze si mozem objednat bezplatne zaslanie vzoriek latok, stacilo len poriadne si precitat popisky v katalogu pri tovaroch, doteraz som obzeral len obrazky Usetril som si sklamanie z dvoch sak..
Red Dwarf Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Jojo, v katalozích se topím. Navíc když jsem před lety dělal první objednávku, tak jsem zkoušel na mě, ale byl problém s kartou a tak od té doby děláme na ženu. A katalogy chodí oběma. Mně, protože jsem vlastně nikdy nic neobjednal, tak jen malá verze. Ženě, protože tam už nechala raketu, tak navíc ještě extra nabídky, do mailu slevy a tlustý katalogy. Asi dobrej oddíl...
Elmelund Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Taky mi chodí pravidelně ty pěkné katalogy od CT. Přestože jsem u tohoto prodejce velice spokojen, chci vyzkoušet i nákup u T.M. Lewin. Tito také nabízí zaslání katalogu zdarma, tak jsem vyplnil na webových stránkách adresu a nic mi nepřišlo (je to už pár měsíců). Zato mi obratem sdělili, že na první objednávku dostanu 10% slevu, když napíšu slevový kód "FIRST". Nevím, jestli to ještě platí, ale můžete to vyzkoušet.
jacob Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 Zato mi obratem sdělili, že na první objednávku dostanu 10% slevu, když napíšu slevový kód "FIRST". Nevím, jestli to ještě platí, ale můžete to vyzkoušet. SECOND = 20% THIRD = 30% - třeba to půjde . Jinak katalogy od Tyrwhitta mi chodí také, ale lepší mi přijdou nabídky emailem, kdy nabízí například 2+1 zdarma, anebo monogramy zdarma.
Skalamander Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Mi chodí taky pořád, ale já bych namísto čtení na záchod uvítal lepší cenu a taky střihy košil pro jiné lidi než pupkaté bankéře.
quaero Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Mi chodí taky pořád, ale já bych namísto čtení na záchod uvítal lepší cenu a taky střihy košil pro jiné lidi než pupkaté bankéře. Vždyť mají jak "slim fit" tak "extra slim fit".
Skalamander Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Vždyť mají jak "slim fit" tak "extra slim fit". No právě, já mám všechny tailored a kolegové z práce taky a jsou to opravdu strašné pytle.
Red Dwarf Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 V tom případě bude možná vhodné více jíst ;o)
ivan_989 Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 No právě, já mám všechny tailored a kolegové z práce taky a jsou to opravdu strašné pytle. a nekupujes si náhodou zbytočne veľkú veľkosť? Kúp si menšiu veľkosť s predĺženými rukavmi a budeš ok. Alebo sa poriadne pomeraj a zisti si správnu velkost.
Rodkopf Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Chlapi pls potřebuji pomoc! Zítra mám obhajobu, přítelkyně je pryč a já nemám kravatu: Takže černý oblek CK, klasický fit slim střih, bleděmodrá košile, černé boty. Otázka zní, jakou kravatu? Může být černá úzká, nebo už je to z módy? Díky
ivan_989 Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Neni to z mody, ale na formalne podujatia by som to neskusal. Inu farbu kravaty nemas ? nech si neni jak na pohrebe ? nieco co ta ozivi ?Neviem co alebo koho obhajujes, ale ked budes sebavedomy a profi, tak na kravate az tak nezalezi. Pokial si teda nedas hraskovozelenu s bielimi puntikmi, to by asi fakt nebolo ono.
Skalamander Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 ked budes sebavedomy a profi, tak na kravate az tak nezalezi. To jsi slyšel kde?
Rodkopf Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Zatím obhajuji jen svou diplomku! Jdu si nějakou koupit, tak jsem chtěl nějaké tipy. Úzké kravaty se mi líbí, tak si asi nechám něco doporučit v obchodě.
Skalamander Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Zatím obhajuji jen svou diplomku! Jdu si nějakou koupit, tak jsem chtěl nějaké tipy. Úzké kravaty se mi líbí, tak si asi nechám něco doporučit v obchodě. Úzkou pouze v případě, že jdeš večer na párty s Robertem Pattisonem U ostatních příležitostí spíše něco okolo 8 cm šířky. K bledě modré košili jsem se v poslední době nejvíce oblíbil červenou kravatu s infantilním vzorem od Hérmese.
Rodkopf Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Červenou radili i na internetu, ale nevěřil jsem tomu. Hermés naštěstí v Ostravě není a tudíž budu hledat v levnějších obchodech, vidím to tak, že buď zkusím tu červenou, co mám doma, jinak zítra v obleku zajdu do Peeka v Brně a nechám se doladit. Díky za radu!
ivan_989 Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 To jsi slyšel kde? to som nikde neslysel, to som zazil na vlastnej kozi.
blackhead Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Ted jsem byl v londyne a nakoupil jsem nejake TM Lewin, je tam sezoni sleva - 90GBP za 4ks, tak mrknete na jejich web kdo mate zajem http://www.tmlewinshirts.eu
rorda Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 (upraveno) Jo, katalogy od Tyrwhitta chodí spolehlivě, jen co je pravda ... Teď jsem tam zkusil koupit i nějaká polo trika a kvalitativně, mohu srovnat s několika dalšími "kvalitními značkami", dobré, velmi dobře ušité, kvalitní látky, uvidíme po delší době ...Každopádně mě to překvapilo a asi u nich zkusím i další věci, nejen košile, kravaty nebo trika ... Upraveno 24. května 2012 uživatelem rorda
ivan_989 Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Teď jsem tam zkusil koupit i nějaká polo trika a kvalitativně, mohu srovnat s několika dalšími "kvalitními značkami", dobré, velmi dobře ušité, kvalitní látky, uvidíme po delší době ... v porovnani s Lacoste su aké ? Hlavne teda ked ich uz 4-5 krát operies...
rorda Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Předně, Lacoste není žádná extra velká kvalita, jejich největší předností je stálost barev, to ano ...Zatím jsem měl jen některé z nově koupených, praly se dvakrát, takže to bude chtít čas, abych mohl posoudit a vydat své konečné rozhodnutí, že už prostě nebudu kupovat žádná polo trika za dva, tři tisíce, protože je na nich krokodýl nebo nápis ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se