Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

TADY

sakum prdum 70USD i s poštou.

Nevím jestli je to ale dost hummání cena :worried_anim:

to je hezké, ale stačilo by to klidně nylonové a tak, kůže není nutná :-) (aneb stále to není humánní :-))

na ebay se dá najít ledacos, ale to poštovné tu cenu hrozivě nabobtná

Upraveno uživatelem mengelis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aneb stále to není humánní :-))

A nebo možná proletářské... ;)

Kůže je příliš buržoazní a tudíž nehumánní. Ale je fakt, že kůži celkem v pohodě nahradí koženka a nakonec jsou stejně všichni spokojení. Protože každej chytrej soudruh přece ví, že bakelit je lepší dřeva.

Holt taková je doba. Dobré věci jsou dražší a ty levné jsou... prostě levné. Ale naštěstí máme pořád možnost volby. Zatím...

Odkaz ke komentáři

A nebo možná proletářské... ;)

Kůže je příliš buržoazní a tudíž nehumánní. Ale je fakt, že kůži celkem v pohodě nahradí koženka a nakonec jsou stejně všichni spokojení. Protože každej chytrej soudruh přece ví, že bakelit je lepší dřeva.

Holt taková je doba. Dobré věci jsou dražší a ty levné jsou... prostě levné. Ale naštěstí máme pořád možnost volby. Zatím...

eh, já nechápu co je nepochopitelného na tom, že nepotřebuju kožené pouzdro a stačilo by mi nylonové? cíl je nepomačkat kravaty při transportu, toť vše, na takové věci prostě kůži a logo LV nepotřebuju

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

my co mame dlouhe ruce mame vyber pomerne omezeny:-) Nejvic mam prodlouzenych kosil z Marks and Spencer. Dobra kvalita a skvele mi sedi, nektere dokonce lip, nez na miru sita z Reximu:-) Blazek ma taky nektere kosile z peknych materialu a prodlouzene, ale moc z nich neni non-iron, coz velmi preferuju:-)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Dovolím se trochu rozepsat, kdysi byly košile MS a Next v poho, ale se začátkem tisíciletí mám u nich jeden zásadní problém a to, že nedrží přesně rozměry a kvalita šla taky trochu dolů. nevím jestli si ještě pamatujete firmu Janek, ale dělala dost kvalitní košile, stejně tak JOKA byla dobrá. Co se týče firmy Blažek, udělal jsem tragickou zkušenost, kdy mi manželka koupila na svadbu non-iron bílou za 1.600 (ta cena je tu proto, že mi přijde za tu kvalitu nehorázná) a po obřadu letěla do koše, protože vypadal, jak kdybych ji vytáh krávě z huby. Asi špatná série. a to byla asi poslední kapka, kdy jsem si přestal kupovat košile v Čechách a kupuju si je na německým internetu a tak podporuju český průmysl, neb jsou většinou sity u nás. A co se týče značek, tak Eterna, Olymp, Seidensticker a když chci něco lepšího tak Van Laack. Co se týče žehlení, tak jasně vedou a hlavně nepoužívají vysouvací rohy do líčemku, v nichž mám slušný chaos, protože co košile tak to originál a hledejte to ráno... Takže i když mi to radost nedělá, tak německé zboží je na bežný nošení ideální. Casual používám nejradší TH a RL, který si kupuju taky jenom na internetu neb slušná firma drží rozměry pořád stejný. Petr

Odkaz ke komentáři

Dovolím se trochu rozepsat, kdysi byly košile MS a Next v poho, ale se začátkem tisíciletí mám u nich jeden zásadní problém a to, že nedrží přesně rozměry a kvalita šla taky trochu dolů. nevím jestli si ještě pamatujete firmu Janek, ale dělala dost kvalitní košile, stejně tak JOKA byla dobrá. Co se týče firmy Blažek, udělal jsem tragickou zkušenost, kdy mi manželka koupila na svadbu non-iron bílou za 1.600 (ta cena je tu proto, že mi přijde za tu kvalitu nehorázná) a po obřadu letěla do koše, protože vypadal, jak kdybych ji vytáh krávě z huby. Asi špatná série. a to byla asi poslední kapka, kdy jsem si přestal kupovat košile v Čechách a kupuju si je na německým internetu a tak podporuju český průmysl, neb jsou většinou sity u nás. A co se týče značek, tak Eterna, Olymp, Seidensticker a když chci něco lepšího tak Van Laack. Co se týče žehlení, tak jasně vedou a hlavně nepoužívají vysouvací rohy do líčemku, v nichž mám slušný chaos, protože co košile tak to originál a hledejte to ráno... Takže i když mi to radost nedělá, tak německé zboží je na bežný nošení ideální. Casual používám nejradší TH a RL, který si kupuju taky jenom na internetu neb slušná firma drží rozměry pořád stejný. Petr

Co to je TH a RL?

Odkaz ke komentáři

Kdybyste chteli koupit kosile a meli cestu kolem Londyna tak tady je to raj. Za cca 1000-1500 koupite kvalitni kosile ktere v Praze stoji 3000 plus.

Doporucuju si zjistit svoji velikost a potom objednat na dobirku od nasledujicich dvou firem:

http://www.ctshirts.co.uk/ s temdale prakticky nemuzete udelat chybu

http://www.hawesandcurtis.com/ tidle jsou taky celkem dobri

http://www.markmarengo.com/ trosku drazsi (3000 za kosili) ale excelentni kvalita - todle uz jsou mega kosile (akorat maj na netu nejakou omezenou nabidku... :-/)

Suma sumarum, za prachy co date v Praze a jinde v republice za wannabe kvalitni znackovy veci tak muzete mit opravdu kvalitni veci od lidi co nic jineho nedelaj.

EDIT: Jenom pro srovnani v cechach jsem si kupoval Eterny a uz i ty CT Shirts jsou uplne jinej level. Jak strihove tak i kvalitativne.

Upraveno uživatelem bernie85
Odkaz ke komentáři

Já bych souhlasil, že angličani byli vždycky s košilema a oblekama dost vpředu, ale zase mi přijdou ti němci takový více jako běžný pracovní oblek aneb v jednoduchosti je taky něco krásnýho. Je to jako s jejich autama, taky to designově (a teď me někamenujte) není nic moc, ale je to kus poctivé práce co dost vydrží, takže tak. Jinak th a rl, jak výše a lze si dosadit obojí ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj všichni,

doporučuji www.tmlewin.co.uk nebo www.hilditchandkey.co.uk Oboje vyzkoušeno (cca 15 košil). Doporučuji počkat na na pravidelné slevy cca každý kvartál. Lewin také velice kvalitní kravaty. Prosím čtěte popisy, látky jsou fakt různý !!!

Pokud by vás zajímalo i další jukněte na web www.elegantne.cz již je sice trochu mrtvý, ale doporučení kolem obchodů jsou stále aktuální.

Celkově nedoporučuji kupovat oblečení v ČR. Jedine ušití obleku na míru je u nás fakt levné, ale musíte mít doporučený krejčovský salón jinak trága.

Martin

ML Pontos Automatique Gents (in memoriam); RW Freelancer; Eterna Airforce

Upraveno uživatelem MartinT
Odkaz ke komentáři

Kdybyste chteli koupit kosile a meli cestu kolem Londyna tak tady je to raj. Za cca 1000-1500 koupite kvalitni kosile ktere v Praze stoji 3000 plus.

Doporucuju si zjistit svoji velikost a potom objednat na dobirku od nasledujicich dvou firem:

http://www.ctshirts.co.uk/ s temdale prakticky nemuzete udelat chybu

http://www.hawesandcurtis.com/ tidle jsou taky celkem dobri

http://www.markmarengo.com/ trosku drazsi (3000 za kosili) ale excelentni kvalita - todle uz jsou mega kosile (akorat maj na netu nejakou omezenou nabidku... :-/)

Suma sumarum, za prachy co date v Praze a jinde v republice za wannabe kvalitni znackovy veci tak muzete mit opravdu kvalitni veci od lidi co nic jineho nedelaj.

EDIT: Jenom pro srovnani v cechach jsem si kupoval Eterny a uz i ty CT Shirts jsou uplne jinej level. Jak strihove tak i kvalitativne.

Bernie dík za další typy

Martin

Odkaz ke komentáři

Bernie dík za další typy

Martin

martine od TM Lewin dluhodobe ruce taky pryc. Jejich kvalita z nejakyho duvodu dost kolisa. Sam jsem tam koupil jenom dve kosile. ale tady v City nemaj vubec dobrou povest a z kolegu uz je nikdo nenosi.

Mozna je to z toho duvodu ze za podobny penize ct shirts nebo hawescurtis proste nabizel mnohem lepsi. Takze jestli jses s TM Lewin spokojenej tak s nima budes o to vic :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

martine od TM Lewin dluhodobe ruce taky pryc. Jejich kvalita z nejakyho duvodu dost kolisa. Sam jsem tam koupil jenom dve kosile. ale tady v City nemaj vubec dobrou povest a z kolegu uz je nikdo nenosi.

Mozna je to z toho duvodu ze za podobny penize ct shirts nebo hawescurtis proste nabizel mnohem lepsi. Takze jestli jses s TM Lewin spokojenej tak s nima budes o to vic :thumbsup_anim:

Bernie dík za radu. Hilditch to jistí :thumbsup_anim:.

Nemáš náhodou zkušenosti s www.pediwear.co.uk ?

Dík

Martin

Odkaz ke komentáři

Bernie dík za radu. Hilditch to jistí :thumbsup_anim:.

Nemáš náhodou zkušenosti s www.pediwear.co.uk ?

Dík

Martin

Tak o tech botach jsem neslysel, ale cenove to vypada, ze by to melo byt v poradku (£80-150 plus).

Maj nakej kamennej obchod? Muzu ti to skocit obhlidnout. Kupovat boty na dalku bez reference je imho risk.

(jinak k tem TM Lewin, v obchode to muze bejt v pohode protoze tam si ten kus osaham, ale prave kvuli te kolisave kvalite bych dobirku zas tolik neriskoval)

Odkaz ke komentáři

Tak o tech botach jsem neslysel, ale cenove to vypada, ze by to melo byt v poradku (£80-150 plus).

Maj nakej kamennej obchod? Muzu ti to skocit obhlidnout. Kupovat boty na dalku bez reference je imho risk.

(jinak k tem TM Lewin, v obchode to muze bejt v pohode protoze tam si ten kus osaham, ale prave kvuli te kolisave kvalite bych dobirku zas tolik neriskoval)

Nevím zda mají kamenný obchod ale asi někde v Halifaxu (což nevím vůbec kde je :guiltysmiley: )

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...