vraby Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Ahoj všem.Po roce působení zde na fóru jsem se dopracoval k hodinkám které se mi zalíbily hned na začátku.Říkal jsem si že do hodinek vrazím max.5-6tis.To ale nějak nevyšlo .Koupil jsem si na ně domeček,ale problém!Mám tam jedno místo volné a proto se obracím na Vás s otázkou"co k nim dokoupit".Cena?Asi tak zase kolem 10tis.+- Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Mno pilotky máš, potápky taky, tak co nějaký společenský hodinky, já nevim třeba arcadie nebo deck watche ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Máš pilotky, máš potápky, tak by se mi logicky nabízelo něco společenského. Otázka je, jestli to nosíš a unosíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Taky bych to viděl na nějaké decentní oblekovky :-)Arkádie (potažmo Portugieser) by určitě nebyly marné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Mno pilotky máš, potápky taky, tak co nějaký společenský hodinky, já nevim třeba arcadie nebo deck watche ? Co dodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) Máš hodinky do vzduchu, pod vodu, tak co něco elegantnějšího do společnosti? Ala Arcadia. Edit: Ty vole... Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) lol, tak ty odpovedi me fakt rozesmaly Jinak jsem taky pro spolecenske.... pripadne nejake digitalky. Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Společenský no? Asi budou nejméně využity,ale proč ne a co ještě nějaké sporty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Ale ne černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno7 Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 IWC Portuguese Automatic. Teda, pokud je ta doporucena cena 10.000 v eurech... ;-) Jinak zatim nevim, ale popremejslim, co doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 IWC Portuguese Automatic. Teda, pokud je ta doporucena cena 10.000 v eurech. Tak v eurech to nehrozí.myslel jsem pevnou ČESKOU KORUNU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Tyhle by k nim pasovaly celkem hezky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Něco takého by se mi líbilo a ty sporty nebo fojenské? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 A co třeba něco kvadratoidního? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Co takhle nejakej vintage kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Co takhle nejakej vintage kousek? souhlasím. Nějaký pěkný vintage okolo 38 mm, k pokoukání a ať to můžeš vzít k obleku, ale jinak nevymýšlej, takhle to je moc hezky poskládané a další už nepotřebuješ... jen chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 souhlasím. Nějaký pěkný vintage okolo 38 mm, k pokoukání a ať to můžeš vzít k obleku, ale jinak nevymýšlej, takhle to je moc hezky poskládané a další už nepotřebuješ... jen chceš No nějaký vintage taky nebudou marné,ale když už něco staršího tak jedině prosinec 70.a to je docela fuška najít.Normálně jsem tu zblbnul,jak píšeš nepotřebuji,ale chci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 (upraveno) Nějakej vintage chronograf Upraveno 21. listopadu 2010 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Když se to tak sesumíruje, tak tam chybí swiss made chrono. Akorát ta cena bude asi překážkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 A co něco,co je cool,je to takovej trochu odvaz řekněme,i když už potápky máš,tohle jsou takový jiný potápky,řekl bych,ale mě se líběj moc http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=693 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se