Jeremy Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Ahoj, tak jsem zjistil, že jediné, co pro mě z produkce rolád přijde v úvahu, jsou Seadwellery. Jejich tah není taková plechovka a i velikost mi přijde "akorát". Absence ohavné bubliny mi taky vyhovuje. Takže až doplatím hypotéku, možná to bude cesta, jak si udělat radost. Nemáte někdo link na přehled jejich verzí? Tj. odkdy dokdy se vyráběly, foto, reference, tech. parametry, množství vyrobených kusů? nejlépe všechno pohromadě? Upraveno 28. listopadu 2010 uživatelem Jeremy Zvýrazněna otázka, ať tu nejsou offtopicy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 masivní sponu mají GMTIIc i nové Suby 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Zjistil jsem, že jsem na tom vlastně úplně stejně jako Jeremy. Mohl by prosím někdo hodit odkaz coby odpověď na tu otázku, plís? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 V 1. 3. 2011 v 21:33, 'jnm' napsal: Zjistil jsem, že jsem na tom vlastně úplně stejně jako Jeremy. Mohl by prosím někdo hodit odkaz coby odpověď na tu otázku, plís? Díky. SeaDwellery mají stejnou sponu jako Suby 16610, nebo jako Suby no date, o kterých někdo píše že "chrastí", což je blbost. DeepSea, ovšem nemají sponu jako žádný jiný model Rolexů, ani nové Submarinery, mají naprosto unikátní sponu, a rozměrem i tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 V 27. 11. 2010 v 15:37, 'Jeremy' napsal: Nemáte někdo link na přehled jejich verzí? Tj. odkdy dokdy se vyráběly, foto, reference, tech. parametry, množství vyrobených kusů? nejlépe všechno pohromadě? Tady máš nějaké info : http://en.wikipedia.org/wiki/Rolex_Sea_Dweller Každopádně některé modely jsou opravdu ceněné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 V 1. 3. 2011 v 21:55, 'Cyber' napsal: SeaDwellery mají stejnou sponu jako Suby 16610, nebo jako Suby no date, o kterých někdo píše že "chrastí", což je blbost. DeepSea, ovšem nemají sponu jako žádný jiný model Rolexů, ani nové Submarinery, mají naprosto unikátní sponu, a rozměrem i tah. To, že chrastí píšu já a pořád na tom trvám - všechny Suby, co jsem měl v ruce, prostě měly tah (možná i sponu, co já vím, ale hlavně tah), kterej byl naprosto nedůstojně plechovej. Ale třeba to jiným lidem vyhovuje. Pro mě je prostě subjektivně plechovej a basta. Nicméně u nových SDDS se situace změnila a proto o nich uvažuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 To "chrastění" je to tou sponou, ta je pro Rolex opravdu nedůstojná. Na druhou stranu byly hodinky opravdu lehké, dnes to o nich již říci nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 jediny rolexy, co me zatim chrasti, sou novy suby, tak teda nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 To, že je spona plechová za nevýhodu nepovažuji, ve srovnání s novou verzí jsou hodinky úplně jinak vyvážené. Mě tedy trochu chrastí, to je pravda, ale nijak mi to nevadí Navíc jde také daleko snadněji udržet v dobrém stavu houbičkou. Nová spona u SDDS je sice daleko propracovanější, plná různých drobných "hejblátek", ale také je delší a má ostré hrany. Chvíli jsem uvažoval, že zkusím novou sponu sehnat, ale zatím se mi nějak nedaří na ni narazit a cena u AD je dost vysoká na experiment zda ano či ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 V 1. 3. 2011 v 22:19, 'Josef01' napsal: Tady máš nějaké info : http://en.wikipedia.org/wiki/Rolex_Sea_Dweller Každopádně některé modely jsou opravdu ceněné Díky moc! V současné době mi jde ale spíš o ty méně ceněné :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 V 2. 3. 2011 v 8:10, 'sibirnaya' napsal: jediny rolexy, co me zatim chrasti, sou novy suby, tak teda nevim Mě chrastí vždycky u výlohy . A to můžu stát bez hnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 to me ne, u vylohy me akorat tak huci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Absolútny súhlas. Pre mňa je 40mm v priemere až žalostne málo. Seadweller deepsea by som bral. Mal som ich na ruke a sedia fajn. Veď je to Rolex nie? V 27. 11. 2010 v 15:37, 'Jeremy' napsal: Ahoj, tak jsem zjistil, že jediné, co pro mě z produkce rolád přijde v úvahu, jsou Seadwellery. Jejich tah není taková plechovka a i velikost mi přijde "akorát". Absence ohavné bubliny mi taky vyhovuje. Takže až doplatím hypotéku, možná to bude cesta, jak si udělat radost. Nemáte někdo link na přehled jejich verzí? Tj. odkdy dokdy se vyráběly, foto, reference, tech. parametry, množství vyrobených kusů? nejlépe všechno pohromadě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se