Dali Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 No na mě trochu moc designu a trochu málo hodinařiny. Chápu, někde se začít musí, tak doufám, že se ten poměr časem vylepší.
safi Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 (upraveno) články na zahraničních webech: http://www.watchproj...hat-carve-time/ Na Facebooku je založena oficiální stránka, kde lze najt řadu zajímavých fotografií z ateliéru i z výroby. Hledat pod "Watchsculptures" Upraveno 3. prosince 2010 uživatelem safi
sureshot Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 podla mna vyborne, hlavne ta fialovo cierna variacia mi sadla.
pevo Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Není to vůbec špatné! Na té tmavé verzi nebude logo výrobce?
funf5 Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Skládám pánům poklonu, je vidět, že nad hodinkami strávili hodně času a ten design mě dostává Na jejich webu je parádní fotka ve 12:00 jen pro tenhle pohled dvakrát denně by stály za hřích
mechano Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 (upraveno) Skládám pánům poklonu, je vidět, že nad hodinkami strávili hodně času a ten design mě dostává Na jejich webu je parádní fotka ve 12:00 jen pro tenhle pohled dvakrát denně by stály za hřích Přesně tak, to se jen tak někomu nepodaří. Upraveno 4. prosince 2010 uživatelem mechano
safi Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 (upraveno) Není to vůbec špatné! Na té tmavé verzi nebude logo výrobce? V současné době je ve fázi technického řešení. Klasické tiskové metody nelze na toto konkrétní provedení černého číselníku použít z důvodu jeho hrubé struktury povrchu. Ale to je pouze dočasný stav. P.S. Jinak ve čtvrtek proběhlo focení hodinek naživo, v pondělí nebo v úterý se můžete těšit na malé preview. Upraveno 4. prosince 2010 uživatelem safi
safi Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Slíbené živé fotografie (bez retušování): Více informací na Facebook : http://www.facebook.com/pages/Watchsculptures/163615357008069 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 (upraveno) Safi, slíbils fotky na ruce, tyhle jsou, co se měřítka týče, na draka.... Velice se mi líbí pouzdro a rafinované uchycení nožek zespodu, aby byl podled shora nerušený kruh. Ciferník bez indexů v kombinaci s articistními ručkami nota bene s hodinovkou sledující svým okem osu loga, barevná kombinace , to je pro mne jako příslušníka většiny těžko stravitelný narcisismus. Myslím, že sama ambice ( vcelku naplněná !!) - hodinková skulptura - je pro mne bohužel mimo nositelnou výseč. Ten zde zmiňovaný pohled na ciferník ve 12.00 mě sráží do kolem k modlibě - je jak z učebnice mysticismu. Připomínají mi ty... co se líbí nightimu... zapomněl jsem jméno. Docela mně ale zaráží to až reklamní W&F dole, sráží je to k primáckému nutkání všade něco napsat. To veršotepectví na dýnku je jen trapné, neurazí, budiž. Protože mi ale přijdou opravdu povšechně dosud zdaleka v zemi nejpokročilejší, pro ženu bych je rád pořídil, má k tomu padnoucí sadu šperků, bohužel však nikoli dostatečný obvod zápěstí. PS: - taky vám někumu ty ručky připomínají kyvadla nástěnných hodin ?? prosím, alspoň jeden se najděte ..... Hele safi - na tom unitasu je nějaká microregulace, nebo tak něco ?? Není to jasně vidět. Upraveno 6. prosince 2010 uživatelem cigi
safi Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Sorry, zapomněl jsem fotky na ruce udělat, tady je alespoň výseč fotky prvního zákazníka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 hlavne nech ich rychlo predaju su presne podla mojho vkusu a to dokaze dost potrapit hlavu aj ucet
Hajek Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 (upraveno) Bílý model není špatný, ale jak jsem viděl to logo, tak mě ihned napadlo oblíbené anglické WTF Ale jinak jako dobrý... ps: kyvadlo vidím, ale nevadí Upraveno 6. prosince 2010 uživatelem Hajek
Ondrej Berkus Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Nechci aby to ode mě někdo bral špatně (a zvlášť ještě ode mě, kvůli tomu, co dělám), ale tady se pořád ryje do čínských hodinek že si hrajou na Evropsky znějící...W&F watchsculpturesMB&F horological machines....... Neříkejte, že si toho nikdo nevšiml. jako koncept je to prima, ale těch čistě marketingových řečí dokola, a opravdu špatně vybrané jméno. Vypadá to hezky, ale pro mě je jakkoli povedený design sražený k zemi tím okolo. O'p'B 1 1
cigi Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 (upraveno) Ondreji, vod toho vokolo se voprosti, čeče........ Upraveno 6. prosince 2010 uživatelem cigi
Milis Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Nechci aby to ode mě někdo bral špatně (a zvlášť ještě ode mě, kvůli tomu, co dělám), ale tady se pořád ryje do čínských hodinek že si hrajou na Evropsky znějící... W&F watchsculptures MB&F horological machines ....... Neříkejte, že si toho nikdo nevšiml. jako koncept je to prima, ale těch čistě marketingových řečí dokola, a opravdu špatně vybrané jméno. Vypadá to hezky, ale pro mě je jakkoli povedený design sražený k zemi tím okolo. O'p'B No nevim, koncept je prima a ty marketingový řeči k tomu snad jaksi přirozeně patřej, ne? Jak jinak by proboha kdo měl něco nabízet a prodávat? Maj dobře udělanej web a nejprofesionálnějc udělaný hodinky v ČR - teda naživo jsem je neviděl, to je pravda ale k tomuhle tvrzení mně asi poňouká ten jejich marketing... Jméno mě nijak neuráží, víc by mě štvalo kdyby tam bylo třeba FJ jakože František Jetel. No nic, zkrátka držím palce a brzo tam k nim strčím ten svůj rypák.
funf5 Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Nechci aby to ode mě někdo bral špatně (a zvlášť ještě ode mě, kvůli tomu, co dělám), ale tady se pořád ryje do čínských hodinek že si hrajou na Evropsky znějící... W&F watchsculptures MB&F horological machines ....... Neříkejte, že si toho nikdo nevšiml. jako koncept je to prima, ale těch čistě marketingových řečí dokola, a opravdu špatně vybrané jméno. Vypadá to hezky, ale pro mě je jakkoli povedený design sražený k zemi tím okolo. O'p'B Tvůj příspěvek promiň, ale je absolutně Pánové předvádí něco, co má šanci fungovat a ty věci "okolo" mají perfektně zmáknutý. Děláš krásný nože a zajímavá pouzdra na hodinky, ale tady jsi se upsal. V jedné odpovědi od tebe jsem se dočetl, že marketing a budování značky máme nechat na tobě, tak to nechej v tomhle případě na W&F.
onney Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Web v pohodě, ne?A co se hodinek týče.... líbí se mi to. Moc se mi to líbí
hciq Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Hmm fakt dobrý řemeslo a to je fajn. Super žes to dotáhnul do konce. Ten dezajn je ale tak trochu lartpourlartismus. Vono to bude chtít ještě trochu dozrát. Je to zatím takovej ten nenarozenej Olgol Chorchoj na začátku devadesátejch let, prostě tak trochu šmukovej dezajn pro dezajn. Cit pro matroš tam je, i takový to vybalancování...co vlastně dokážu vyrobit. To v tý hodinový ručko-plácačce přechází až do zbytečný řemeslný masturbace a to bez zjevnýho výsledku, no a podobnost s hodinovým kyvadlem (jestli to tak je) je trochu plytkej koncept. Bohužel zatím ty hoďky vod toho druhýho borce, co je válcuje a letuje z toho zlatýho matroše, maj dezajnově vo něco větší koule. Možná to je tím, že se drží klasickýho střihu a experimentuje jen s proporcí a detailem. Silnej koncept v moderním hoďko-dezajnu je podle mě Kullina a jeho Xemex. Myslím tím jeho začátky, teď už bohužel plácá trochu do prázdna, nebo takovej Fontana je naopak lepčí a lepčí. Sarpanevovi úlety sou taky fajn...atd. Todle je zatím takový neuchopitelý a nezralý, protože si to na dezajnovku hodně hraje. Hale..berte to všichni jako můj subjektivní názor, drzím palce a je fajn, když někdo dělá něco naplno.Šlapejte do toho ještě houšť. 1 1
JDenver Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Po řemeslné stránce jsou výborné. Kdyby ale otázka zněla jestli se mi líbí ... odpověď by zněla ne. Absenci čísel nebo indexů "překousnu" asi jen u některých modelů Rado.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se