Milis Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Existují sice velmi zdařilé kopie např. z Ruska, kde to vyrábějí renomovaní výrobci jaksi "na tajno" a prodává se to jenom v prodejnách v Rusku, nikoliv na internetu. Tyhle bez otevření člověk neznalý asi nepozná, ale takových hodinek u nás koluje minimum. Tohle je zas co za novinku?? Teda ne, že bych tomu po přečtení Savianiho Gomorry nevěřil... Ale že jako tos tam byl a viděls to, nebo to jedna paní povídala..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Milis: Nevím, zda je to novinka, kamarád si tam nějaké občas koupí, nikdy jsem to osobně neporovnával s originálem, ale cena není tak úplně malá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Milis: Nevím, zda je to novinka, kamarád si tam nějaké občas koupí, nikdy jsem to osobně neporovnával s originálem, ale cena není tak úplně malá. Mě by to docela zajímalo, kdysi jsem takhle naletěl na Omegy a ty byly fakt možná 90%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Tohle je zas co za novinku?? Teda ne, že bych tomu po přečtení Savianiho Gomorry nevěřil... Sorry autorovi vlakna za OT, ale Milisaku, bylo to dobry (nevym presne, jestli v CR vysla jen 1 nebo 2 knihy)? Cetl jsem o nem ve vikendovy MF a docela me laka se do toho pustit (resp. pripojit to na seznam knih k precteni). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 SMP 300 je dost obecnej termin, lepsi je pouzivat referencni cislo Omega. Jak pise Josef1, podstatny rozdil i cenovy je quartz,/automat, velikost, barva, pak kalibr... pak se da radit neco konkretniho... vse ostatni si totiz musis rozghodnout ty sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Sorry autorovi vlakna za OT, ale Milisaku, bylo to dobry (nevym presne, jestli v CR vysla jen 1 nebo 2 knihy)? Cetl jsem o nem ve vikendovy MF a docela me laka se do toho pustit (resp. pripojit to na seznam knih k precteni). Jo, docela to ušlo - m.j. si člověk uvědomí, jakej je vlastně skokan na špek - obchodníkům, marketingu, podvodníkům, establišmentu atd atd., jen mezi tím kličkuješ jak krysa a myslíš si, jak seš nezávislej - a vono to tak není. Ten film byl taky dobrej, hooodně syrovej. Sorry za Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 13. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Upřesňuji Omega Seamaster 300M co nejnovější model radsi bych automat ale cena je jinde nez u quartz (kdyby byla dobra nabidka quartz tak bych je pro zacatek vzal, pozdeji je treba muzu vymenit za automat), ale zase sem nikdy nemel automat, to by byla premiera takze pripada v uvahu oboje barva modra (i kdyz cerna je vice univerzalni) ale ta modra je pro me hodne uhranciva velikost 41 mm snad to bude stacit na ebay.de sem se dival, neovladam DE jen AJ, coz je trosku problem, nemam ucet na ebay, to bych ale nejak poresil s kolegou v praci, ktery uctem disponuje kdyz poradite nejakeho spolehliveho prodejce na ebay nebo dobry kup se zarucenou kvalitou (proverene prodejce) Aukro je spina, to vim, ale parkrat sem tam koupil veci za slusne penize, ale jednou taky naletel....hlavne je to tahac penez z penezenky clovek kupuje kraviny... díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Pokud mas munici a spechas, soustred se na UK ebay. Bodovky tam hodne leti, vzdyt Bond je Brit Navic nebudes platit DPH... k cene si pripocti tak 80-90 liber na plne pojistene postovne do CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Quartz nebo automat je velky cenovy rozdil (nevim zda by nekdo menil automat za quartz). Ebay je v tom jazyku jaky si zvolis, takze zkus klidne ebay.cz, v nejhorsim to prelozis v google. V Londyne prodava jmryshi pres eBay Omega hodinky, to je OK prodejce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4B Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Zdravim Omegaře.. koukam na tyto: http://aukro.cz/item1366217700_omega_sppedmaster_profesional.html budou asi origo, ale vypadají v hrozném stavu. Neznáte někdo prodejce případně ty hodinky? diky Dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Tak hodinky jsou klasika, podle mě jsou OK, je poškrábané plexi, to lze nechat vyměnit, jinak mi přijdou celkem pěkné, nějaký ten škrábanec na tahu opraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Zdravim Omegaře.. koukam na tyto: http://aukro.cz/item1366217700_omega_sppedmaster_profesional.html budou asi origo, ale vypadají v hrozném stavu. Neznáte někdo prodejce případně ty hodinky? diky Dom Za ty peníze je to akorát.Ani moc, ani málo. Hesalitové sklíčko je levné ... a zbytek spraví "houbička" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 Zdaji se byt OK, ta cena odpovida. Heslait pokud neni praskly, ale jen vrypy, lze opravit smirgl+ voda a pak polywatch, nebo displex, zde na foru je to jiz reseno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brandejsak Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 to Sodik: Hlavne, az z nej budes tahat rozumy a fotky /jako ze mne/, tak mu nezapomen podekovat za ochotu, dnes se sice slusnost moc nenosi, ale nic by Ti to neudelalo...... :-/ Tak já Ti teda Tome děkuji za ochotu, i když jsem z Tebe žádný fotky netahal, ale zase na druhou stranu jsem dostal malou slevičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 celkom uzitocny link mozno sa hodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gozer Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Dobrý den, jako začátečník se předem omlouvám, ale prosím o radu. Objevil jsem tyto dvě nabídky. Prosím o Váš názor jak na pravost, stav tak i přijatelnost ceny.Předem děkuji za pomoc http://aukro.cz/item1397085975.html http://aukro.cz/item1372464651.html Přiznám se, že mi je cena trochu podezřelá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Proc podezrela? Myslim ze celkem odpovida na nase vody dle meho. Vzhledem k tomu, ze jsou i s krabici, ktera ma cenu tak 3tis sama o sobe. NAvic je to drazba a tezko rict kam to dopluje, ale podle me uz moc ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 celkom uzitocny link mozno sa hodi Dobrý vidět. Jenže tyhle fejky jsou docela tragédie, spíš bych se bál věrnějších kopií. Linie nožiček, potisk datového věnce, kvalita tahu a spony, ciferník kde jsou vystouplé jen některé indexy a vlnky na něm nekomentuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Dobrý den, jako začátečník se předem omlouvám, ale prosím o radu. Objevil jsem tyto dvě nabídky. Prosím o Váš názor jak na pravost, stav tak i přijatelnost ceny. Předem děkuji za pomoc http://aukro.cz/item1397085975.html http://aukro.cz/item1372464651.html Přiznám se, že mi je cena trochu podezřelá ... hodinky su podla mna uplne v pohode. Samozrejme ako kupujici mas narok na overenie pravosti v Omega World Service v CZ ( Prahe /Dusak/ alebo Brne/Hanak/). Dohodni sa s predajcom. Su to krasne vintage Omegy. Cena sa moze kazdpadne este pekne navysit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Ty první hodinky jsou podle mě v pohodě. V popisu prodejce uvádí příklad, že hodinky vážící 90g mají 1/3 zlata. Je to velmi hrubý odhar a navíc může to evokovat u kupujícího, že tyto hodinky mají cenu jen za zlato 15.000,-. Ovšem je nutné říci, že podobné hodinky váží sotva 40g a to i se řemínkem, takže toho zlata tam bývá cca 10g Ty druhé těžko říci, není vidět kalibr, nejsou uvedeny prakticky žádné informace a prodejce má nulovou historii. podobné hodinky se dělaly cca v roce 1980 ovšem měli na ciferníku napis De Ville. Nárok na ověření pravosti má každý, ovšem nesmí se to zaměňovat s nárokem u autor. distributora, to samozřejmě jejich povinnost není i když u Dušáka dělají podobné věci zadarmo, ovšem potvrzení na to stejně nevystaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se