KFL Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Ale som sa niečo dozvedel Hodnota hodiniek je daná inde a inak. Tak nás môžeš trochu poučiť Hodinky sú v dnešnej dobe samozrejme brané ako šperk a reprezentujú historické dedičstvo, ale o presnosť samozrejme ide. Zober si napríklad takú 1000 hodinovú kontrolu hodiniek JLC, COSC certifikaty, Patek Philippe, Grand SEIKO, Spring drive, vynález tourbillonu...prečo sa tým asi zaoberajú? Dobré hodinky OKREM presného času majú samozrejme aj ďalšiu pridanú hodnotu vo forme umeleckej hodnoty, drahého kovu, exkluzivity, kvalitnej mechaniky, histórie alebo značky či dizajnu... Možno som klasik, ale primárnym účelom hodiniek je podľa mňa stále určenie presného času. A najmä pri hodinkách bez ďalších komplikácií. Napríklad u hodiniek s repetíciou a večným kalendárom by som bol skôr schopný odpustiť nepresnosť ako hodinkám, ktoré ukazujú a majú ukazovať iba čas a dátum. Nevravím teraz, že mechaniky majú ísť ako atómové hodiny, ale okolo 10s a viac je už ozaj na zamyslenie v tejto triede.IWC si u mňa moc nešplhlo. Muj prispevek chtel rict a omlouvam se, pokud to vyznelo jinak, ze vyssi cena neni primo umerna presnosti. Hodnotu maji hodinky pro kazdeho jinou, proto jsem psal, ze hodnota je jinde a jinak. Jeste neco nesrozumitelneho?
bandicoot Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 S tím důchodem je to taková sranda. Nic nebude. Co si nekoupíme teď, nekoupíme si skoro jistě nikdy. Při normálním průběhu rodinného cyklu p dětmi bude víc a víc nad hodinkami nadřazených priorit.
Donuts Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 No dobre, priznavam chybu. Ty dalsi fotky sice stale ukazuji, ze jsou ti vetsi, ale uz je to tak nejak v norme. Holt kazdej nema ruce jak lopaty jako knize Karel.
Onisau Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Tak jsem pořídil nějaké další fotky na ruce. Opravdu mi to nepřipadá tak hrozný. A jak už tady zaznělo, k těm hodinkám ta velikost jaksi patří... Správně!! B-Uhren musí být velké i v ponměru k člověku. Velké byly, velké být musí!! Velikost je jeden z jejich atributů... Auto má kola, letadlo má křídla, B-Uhren jsou velké
Chorche Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 No dobre, priznavam chybu. Ty dalsi fotky sice stale ukazuji, ze jsou ti vetsi, ale uz je to tak nejak v norme. Holt kazdej nema ruce jak lopaty jako knize Karel. Hele, já mu taky říkal, že jsou mu velký...ale když jsem mu na ruku zíral celý 3 hodiny v hospodě, tak už mi to přišlo v pohodě Mě bohužel velký opravdu byly
Pafelik Odesláno 7. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Hele, já mu taky říkal, že jsou mu velký...ale když jsem mu na ruku zíral celý 3 hodiny v hospodě, tak už mi to přišlo v pohodě Mě bohužel velký opravdu byly Já si pamatuju, že ses mi celou dobu díval na p...l a mlsně ses olizoval. Tak tady nelži!
Milis Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Hele, tohle jsou teda Big Pilot kolikátý generace? Myslím vyloženě Big Pilot, sedmidenní rezerva.
kexx Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Řekl bych - inspirující nádhera! Na mé zápěstí velké (o penežence nemluvě), ale krásné!
Chorche Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 Já si pamatuju, že ses mi celou dobu díval na p...l a mlsně ses olizoval. Tak tady nelži! Ha, to je sebevědomí...tvoje p...l ani zdaleka nemohla konkurovat pozadí té servírky, co nás obsluhovala
Pafelik Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Hele, tohle jsou teda Big Pilot kolikátý generace? Myslím vyloženě Big Pilot, sedmidenní rezerva. Ty vpravo jsou druhá generace BP se sedmidenní rezervou..
sureshot Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 mala otazka, preco nemaju deviatku ked ju v pohode mozu mat a naopak maju riadne useknutu dvojku.inak su pekne, prehladnejsie.
Pafelik Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Ona celá ta novější kolekce pilotek má ty čísla stejně. Chybí vždycky 3, 6, 9, 12.
Pafelik Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) Podobné jsou i rozdíly mezi modely Mark. Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem Pafelik
sureshot Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 jo, ok diky (obrazok z THeuer replica je trochu funny ale chapem)
Pafelik Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Zajímavé je také srovnání starší verze BP s jejich předlohou. Jak jsem říkal, skalní příznivci B Uhren mají tu starší verzi asi radši. Zajímavé je to porovnání velikosti.
sureshot Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 nie som odbornik tak si dovolim lamersku otazkumam to chapat tak ze vlavo su povodne?este vacsie ako tie co mas na ruke?
Pafelik Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 nie som odbornik tak si dovolim lamersku otazku mam to chapat tak ze vlavo su povodne? este vacsie ako tie co mas na ruke? přesně tak
bandicoot Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Orig. B-Uhr měly tuším 55mm ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se