nickolas Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 ...prosím prosím, nemá někdo zkušenosti s obchodem Gemnation.com??? budu mu moooc vděčný!!!
Josef01 Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 http://reviews.pricegrabber.com/gemnation/r/3229/
nickolas Odesláno 7. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 (upraveno) V 7. 12. 2010 v 19:27, 'Josef01' napsal: http://reviews.pricegrabber.com/gemnation/r/3229/ mno, jestli ty pochvalné nejsou nastrčené bláboly, tak by to mohlo být dobrý...ráno objednávám ORIS DIVERS, jestli nepřijdou, nebo...žádné nebo, prostě příjdou normální ORISY, hezky origoš a s vyplněným záručákem...nebo aspoň fake co nepoznám, jinak Upraveno 7. prosince 2010 uživatelem nickolas
nickolas Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 ...tak Gemnation se nekoná...moje blbost, ale přehlídl jsem poštovné 120USD a jakýsi ověřovací poplatek 2,5% z ceny...takže se stali cenově nezajímaví (v tomhle konkrétním případě) ...Orisy objednány přes Amazon
parnistroj Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Obejdnane Alpiny. Trochu zmatku vyresenych v muj prospech a zadny problem. Palec nahoru.
tomasss Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Jenom člověk neví kolik bude clo!!!!!!
Micey Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Ja ti to klidne reknu, clo nebude zadny.
bladerunner Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Na Slovensku je clo z hodiniek asi 1.5 ? alebo tak nejak, čiže zanedbateľná položka. Avšak DPH už zanedbateľná nie je
1Lexa1 Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 Ahoj. Tohle forum jsem nasel nedavno. Chtel bych si poridit nejaky hodinky od Alpiny (po projeti jednoho vlakna tady se mi dost zalibily). Koukal jsem na tenhle obchod a ma relativne slusny ceny oproti CZ shopum. Ale vim o tom kulovy...jak to tady je se servisem (zarukou) ? Jaka je komunikace s obchodem a jaka je dodaci lhuta? Tyhle informace sem nikde nedohledal, tak se pripadne za dotaz omlouvam
shewcza Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 komunikace je rychlá, ale myslím, že se nevyplatí posílat hodinky do Ameriky na reklamaci, takže to ber jako by ji neměly. Potom musí být samozřejmě cena extrémně výhodná aby to za to stálo. U některých značek platí roční mezinárodní záruka. Nezapomeň si k té ceně připočítat náklady na dopravu clo + dph.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se