Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 7. 12. 2010 v 19:27, 'Josef01' napsal:

mno, jestli ty pochvalné nejsou nastrčené bláboly, tak by to mohlo být dobrý...ráno objednávám ORIS DIVERS, jestli nepřijdou, nebo...žádné nebo, prostě příjdou normální ORISY, hezky origoš a s vyplněným záručákem...nebo aspoň fake co nepoznám, jinak :suicide_anim:

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

...tak Gemnation se nekoná...moje blbost, ale přehlídl jsem poštovné 120USD a jakýsi ověřovací poplatek 2,5% z ceny...takže se stali cenově nezajímaví (v tomhle konkrétním případě)

...Orisy objednány přes Amazon

• Po letech...
  • po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

Ahoj. Tohle forum jsem nasel nedavno. Chtel bych si poridit nejaky hodinky od Alpiny (po projeti jednoho vlakna tady se mi dost zalibily). Koukal jsem na tenhle obchod a ma relativne slusny ceny oproti CZ shopum. Ale vim o tom kulovy...jak to tady je se servisem (zarukou) ? Jaka je komunikace s obchodem a jaka je dodaci lhuta? Tyhle informace sem nikde nedohledal, tak se pripadne za dotaz omlouvam

Odesláno

komunikace je rychlá, ale myslím, že se nevyplatí posílat hodinky do Ameriky na reklamaci, takže to ber jako by ji neměly. Potom musí být samozřejmě cena extrémně výhodná aby to za to stálo. U některých značek platí roční mezinárodní záruka. Nezapomeň si k té ceně připočítat náklady na dopravu clo + dph.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...