gas Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Na denní nošení, však sou to hodinky Ja vul myslel, ze naramek s kaminkama ne, v pohode, ja tohle sice nemuzu, ale libit se musi v prvni rade majiteli, uzij si je
eskimak Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Aj ked su krasne, uz len tym ze su to rolexy, v tomto prevedeni by som to na verejnosti nosit nemohol.V kazdom pripade - o to tu nejde, ak robia radost Tebe a si s ich egom stotozneny - gratulujem!
sibirnaya Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 ani nevim, proc sem je pustil. asi sem je uz mel moc dlouho
Chorche Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Tak nosit Rolexy s dajmondama chce podle mě patřičné sebevědomí a koule, za mně Gratuluju!
Chumpus Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
Josef01 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Já myslím chlapi, že to moc řešíte, stačí pogratulovat a je to
lastam Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 no kloboucek dolu, to je vec, asi ale bez tech diamantu pouze indexy a ivory cifernik bych bral, diamanty jsou uz na me moc...
sta Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 gratuluju, navíc potěšilo že fotka je z Brna
Josef01 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Jen by mě zajímalo, co je to za model, tenhle to není, tak který? http://www.melrosejewelers.com/eshopAction/showRelatedImage?prodId=4104&imageURL=TWVuc19Ud29fVG9uZV9PeXN0LTQxMDQtMy5qcGc=&source=additional
volfda Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) Jen by mě zajímalo, co je to za model, tenhle to není, tak který? http://www.melroseje...urce=additional On to byl původně tenhle, ale Sibirnaya nechal vyměnit cifr, čímž vzniknul tento. Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem volfda
zid Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Určitě to chce odvahu. O moc starší než zid nejsem, ale na sobě si je vůbec nedokážu představit... Jediná věc, kterou si na sobě nedokážu v tuhle chvíli představit sou celozlatý hodinky, ale co.. času na to mám dost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se