Jakubisko Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Zřejmě můj první příspěvek v Německých hodinkách, ale nemohl jsem jinak! Steinhart uvedl novinku OCEAN VINTAGE GMT. Je to vlastně remake hodinek Steva McQuena, jeho Rolex Explorer. Jejich model Rolex v 70. letech opustil a dal se trochu jiným směrem (v roce 2011 bude možná malý comeback). Za mě je toto zdařilý remake už jen proto, že je bez lupy a má trojnásobnou vodotěsnost. Pár fotek ze steinhartwatches.de Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Návštěvník Tada Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 No, taky jsem na to dneska koukal v mejlu a docela se mi to líbí.
Hasňa Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Nemate fotku tech Steveovych Rolad?
Jakubisko Odesláno 10. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Máme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. rolexforums.com edit: a nějaký pokec Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem Jakubisko
edas Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Kolik? 390? a konečně bez "Mercedesu"
Gordon Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Dokážu si je představit jako tool watche pro cestování - za tu cenu o ně člověk nemá příliš strach a může s nima vyvádět ledacos. Ale pořád si nedokážu představit, že bych si je vzal na obchodní jednání s vedením smluvního partnera. 1
bandicoot Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Popravdě, mě nic neříká ani předloha
onney Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Mně se to asi líbí :-) Jen bych tomu dal stejně zažloutlé indexy, jako jsou na roládách :-)
stopa99 Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Mně se to asi líbí :-) Jen bych tomu dal stejně zažloutlé indexy, jako jsou na roládách :-) Tak na to si budes musiet par rokov pockat...
sureshot Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 za mna ano! 390 je viac nez priatelska
Jakubisko Odesláno 11. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Tak na to si budes musiet par rokov pockat... Bohužel ne, superluminova neoxiduje Tu krásnou zažloutlou patinu umí tritium, a to už se jako nátěr nepoužívá.
Dantechno Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 (upraveno) Je to limitka nebo to pujde snadno sehnat? Upraveno 11. prosince 2010 uživatelem Dantechno
edas Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Je to limitka nebo to bude snadne sehnat? Na ofiko stránkách o limitce nic nepíšou, takže asi běžná produkce...
michal_45 Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 specifikace : Modell: OCEAN VINTAGE GMTArt.Nr.: T0211 WerkETA 2893-2 Swiss Made, Automatik SekundenstoppLagersteine: 21 Rubine FunktionenStunde und Minute mit Super Luminova C3Sekundenzeiger aus der Mitte zweite Zeitzone ..Datum bei ?3? Gehäuse: EdelstahlRückseite: Edelstahl verschraubt mit Gravur Durchmesser: 42 mm ohne KroneHöhe: ca.14,0 mmGewicht: 190 gZifferblatt: SchwarzGlas: Saphirglas gewölbt zweifach von innen entspiegelt Lünette: Edelstahl..Indexe: Super Luminova C3Bandanstoß: 22 mmWaterRes: 300m/ 30 ATM nach DINBand: Edelstahl 22 mm, verschraubtSchließe: Edelstahl, Sicherheitsverschluss zdroj : http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=339&Sel_ID=9
sureshot Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 diky za link a info, sam som to tam nenasiel specifikace : zdroj : http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=339&Sel_ID=9
David_B Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Téměř totožný model mají i MKII watches..jen ta cena je trochu vyšší... USD 1.250,- MKII
NIGHTinGALE Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Kopírka je blázen, ale originální model už je tak dlouho mrtvej, že by mi to snad ani nevadilo.Hodně se mi líbí dýnko, fakt se povedlo. Dobrej nápad i provedení.A je fajn, že trošku zlidštili tu GMT ručku. U Rolexů byla až moc výrazná.
Začátečníček Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Dokazal bych si je predstavit jako limitku chronomagu: zazloutle indexy a bez jakehokoliv napisu....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se