Kairos Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Než jsem uviděl fotky na ruce, nechávaly mě tyto hodinky v klidu, ale když vidím, jak jsou velké a masivní,prostě nádhera
xoslic Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Fuuuha. Tak toto je slusny ulovok z hlbin. Tak vela zdarnych ponorov
Cyber Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Možná Tě to potěší . Pár obrázků strojku. Fakt pěkného strojku.
dusajed Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 jsou to fakt frajeři, třeba jak dokázali zašroubovat ty šestihranný hlavy šroubů do těch šestihrannej děr na lunetě................................. zase dokázali, že jsou o nekolik kroků dál
speedmaster Odesláno 20. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Diky za obrazky strojku, je nadherny. Uz jsem ho videl i v tech svych nazivo, vcera se mi je podarilo rozsroubovat. Sice jsem poskrabal zespoda ty srouby, ale az to pujde na servis, tak to kluci v AP prelesti. Si delam p...l
Jay Doll Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 jsou to fakt frajeři, třeba jak dokázali zašroubovat ty šestihranný hlavy šroubů do těch šestihrannej děr na lunetě...
Seamaster Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 jsou to fakt frajeři, třeba jak dokázali zašroubovat ty šestihranný hlavy šroubů do těch šestihrannej děr na lunetě. Presne tohohle jsem si vsimnul i ja pri prvni emisi fotek, nicmene pote co jsem videl foto dynka si myslim, ze jsou to uzavrene matky pro sroubky ktere jdou durch cele pouzdro. Jsou v te lunete takto pekne aretovany. Ale mas pravdu, na prvni pohled to bylo k pousmani, ale rikal jsem si, ze snad u AP nejsou uplni blbci, a oni asi vazne ne
bandicoot Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Jestli to je sešroubovaný durch, tak to je další frajeřina...
volfda Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Diky za obrazky strojku, je nadherny. Uz jsem ho videl i v tech svych nazivo, vcera se mi je podarilo rozsroubovat. Sice jsem poskrabal zespoda ty srouby, ale az to pujde na servis, tak to kluci v AP prelesti. Si delam p...l Při příští schůzce je otevíráme, ten kalibr chci vidět
speedmaster Odesláno 23. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Zda se, ze srouby skrz cele pouzdro skutecne vedou. Snazil jsem se na internetu najit technicky vykres pouzdra, ale nedari se mi to...
Jarett Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Diky za obrazky strojku, je nadherny. Uz jsem ho videl i v tech svych nazivo, vcera se mi je podarilo rozsroubovat. Sice jsem poskrabal zespoda ty srouby, ale az to pujde na servis, tak to kluci v AP prelesti. Si delam p...l Mám nějaký nářadí, tak ti ho můžu půjčit
Milan156 Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 (upraveno) Zda se, ze srouby skrz cele pouzdro skutecne vedou. Snazil jsem se na internetu najit technicky vykres pouzdra, ale nedari se mi to... Není to přímo výkres, ale myslím, že to lecos objasní Nicméně nákres je zde: A tady je o pouzdru Royal Oak celý článek i s fotkama: část 1 část 2 + taktéž přidávám gratulace a obdivy k těmto hodinkám Upraveno 25. února 2011 uživatelem Milan156
Čendík Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Odesláno 25. února 2011 Není to přímo výkres, ale myslím, že to lecos objasní Nicméně nákres je zde: A tady je o pouzdru Royal Oak celý článek i s fotkama: část 1 část 2 + taktéž přidávám gratulace a obdivy k těmto hodinkám Chytré, díky za objasnění.. Jinak majiteli gratuluji k pořádným potápkam.
lolohh Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 ...Cena v butiku AP byla myslim okolo 310k CZK, pokud by bylo mozne je koupit venku za cca 240 bylo by to zase o kus zajimavejsi!... Před pár dny jsem šel Pařížskou a pokud se nemýlím, tak už je mají (měli ve výloze) za 347.500 Kč
Petr77 Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Fascinujici kousek a snad jsi ani nemohl vybrat lepsi kousek z jejich produkce. Jak budu v Praze, hned musim skocit omrknout do Parizske. Popravde by me ani nenapadlo, ze je najdu na chlubicim vlakne v nasi male kotline a o te fotce na zapesti se me bude v noci zrejme i zdat . Fakt se me z nich taji dech, takze dalsi srozumitelnou vetu uz nedam . Gratuluju!!!
Street Glide Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Nádhera.Zároveň velká odvaha.Vždy se mi tento model líbil,ale nesehnal jsem ho nikde ani venku slušně z druhé ruky.Měl jsem respekt z eventuelního dalšího prodeje,protože všichni okolo mne chtějí stopky i když nikdy nic neměří.Tak jsem rezignoval a kupil jsem si RO Offshore Chronograph,ale pod vodu s nima bohužel nemůžu,tak se potápím se Submariner.Máš ode mne palec nahoru !!! David
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se