Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

jsou to fakt frajeři, třeba jak dokázali zašroubovat ty šestihranný hlavy šroubů do těch šestihrannej děr na lunetě................................. zase dokázali, že jsou o nekolik kroků dál :gora:

Odesláno

Diky za obrazky strojku, je nadherny. Uz jsem ho videl i v tech svych nazivo, vcera se mi je podarilo rozsroubovat. Sice jsem poskrabal zespoda ty srouby, ale az to pujde na servis, tak to kluci v AP prelesti.

Si delam p...l :D

Odesláno

jsou to fakt frajeři, třeba jak dokázali zašroubovat ty šestihranný hlavy šroubů do těch šestihrannej děr na lunetě.

Presne tohohle jsem si vsimnul i ja pri prvni emisi fotek, nicmene pote co jsem videl foto dynka si myslim, ze jsou to uzavrene matky pro sroubky ktere jdou durch cele pouzdro. Jsou v te lunete takto pekne aretovany. Ale mas pravdu, na prvni pohled to bylo k pousmani, ale rikal jsem si, ze snad u AP nejsou uplni blbci, a oni asi vazne ne ;)

Odesláno

Diky za obrazky strojku, je nadherny. Uz jsem ho videl i v tech svych nazivo, vcera se mi je podarilo rozsroubovat. Sice jsem poskrabal zespoda ty srouby, ale az to pujde na servis, tak to kluci v AP prelesti.

Při příští schůzce je otevíráme, ten kalibr chci vidět :speak_cool:

Odesláno

Mám nějaký nářadí, tak ti ho můžu půjčit :)

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Zda se, ze srouby skrz cele pouzdro skutecne vedou. Snazil jsem se na internetu najit technicky vykres pouzdra, ale nedari se mi to...

Není to přímo výkres, ale myslím, že to lecos objasní :)

Posted Image

Nicméně nákres je zde:

Posted Image

A tady je o pouzdru Royal Oak celý článek i s fotkama:

část 1

část 2

+ taktéž přidávám gratulace a obdivy k těmto hodinkám :)

Upraveno uživatelem Milan156
Odesláno

Není to přímo výkres, ale myslím, že to lecos objasní :)

Posted Image

Nicméně nákres je zde:

Posted Image

A tady je o pouzdru Royal Oak celý článek i s fotkama:

část 1

část 2

+ taktéž přidávám gratulace a obdivy k těmto hodinkám :)

Chytré, díky za objasnění.. Jinak majiteli gratuluji k pořádným potápkam.

• po 3 týdnech...
Odesláno

...Cena v butiku AP byla myslim okolo 310k CZK, pokud by bylo mozne je koupit venku za cca 240 bylo by to zase o kus zajimavejsi!...

Před pár dny jsem šel Pařížskou a pokud se nemýlím, tak už je mají (měli ve výloze) za 347.500 Kč :(
Odesláno

Fascinujici kousek a snad jsi ani nemohl vybrat lepsi kousek z jejich produkce. Jak budu v Praze, hned musim skocit omrknout do Parizske. Popravde by me ani nenapadlo, ze je najdu na chlubicim vlakne v nasi male kotline a o te fotce na zapesti se me bude v noci zrejme i zdat :sleeping_03anim: . Fakt se me z nich taji dech, takze dalsi srozumitelnou vetu uz nedam :notworthy: . Gratuluju!!!

• po měsíci...
Odesláno

Nádhera.Zároveň velká odvaha.Vždy se mi tento model líbil,ale nesehnal jsem ho nikde ani venku slušně z druhé ruky.Měl jsem respekt z eventuelního dalšího prodeje,protože všichni okolo mne chtějí stopky i když nikdy nic neměří.Tak jsem rezignoval a kupil jsem si RO Offshore Chronograph,ale pod vodu s nima bohužel nemůžu,tak se potápím se Submariner.

Máš ode mne palec nahoru !!!

David

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...