pato31681 Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 U mna je to c. 7 TagHeuer Aquaracer - novy model sa mi neobycajne paci
Snow Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Ball Fireman Storm Chaser zdroj - http://www.littletre...rm%20Chaser.htm
Frantik Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 S novym modelem Aquaracer jsem zatím spokojen Doporucuju! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jata Odesláno 14. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Vianoce sa blížia a ja sa neviem rozhodnuť Asi by som mal zvoľniť a netrápiť sa tým, že pod stromčekom nič nenájdem.
Jata Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 do vianoc som nakoniec nestihol vybrat tie prave,takze som mal skromneho jeziska Potesilo by ma,ak by mi niekto pomohol s vyberom...nebranim sa ani inym hodinkam ako mam vo vybere
Chorche Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 do vianoc som nakoniec nestihol vybrat tie prave,takze som mal skromneho jeziska Potesilo by ma,ak by mi niekto pomohol s vyberom...nebranim sa ani inym hodinkam ako mam vo vybere Myslím, že výběr máš dobrý, to by někdo musel postnout fakt pecku, jinak si myslím, že další tipy ti v tom udělají akorát zmatek. Když nad tím s odstupem času přemýšlím, vede u mne Hujer s Carrerou, ty hodinky jsou celkem klasika a budou krásný pořád.
Jata Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 ....najhorise na tom je,ze som si urobil velky vyber:( Vsetky vybrane modeli som mal na ruke a vsetky mi vyborne sedeli.Tazke pretazke sa rozhodnut.
Jata Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 ..oprava..vsetky som nemal na ruke. Ball som zatial videl iba na fotkach
Jata Odesláno 4. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Dnes som sa bol poprechádzať po obchodoch lebo srdce piští za ďalšími hodinkami a nakoniec som sa veľmi ?zaľúbil? do Tag Heuer ? Carrera ?CV2010.FC6205 alebo Tag Heuer ?Carrera-CV2014.FT6014, Tým nepriamo chcem sa opýtať, či ich niekto má na predaj. Najprv to skúsim na fóre a keď nič, tak budem nútený zájsť si ich kúpiť do obchodu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se