Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

za mě jednoznačně ChW. Barva indexů a datum nad šestkou u Archimede jsou IMHO otřesné. Naopak u ChW vše ladí a modrá sekundová ručka dává těm hodinkám šmrnc.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Ahoj,

za mě jednoznačně ChW. Barva indexů a datum nad šestkou u Archimede jsou IMHO otřesné. Naopak u ChW vše ladí a modrá sekundová ručka dává těm hodinkám šmrnc.

Jo.
Odesláno

Som si takmer istý že toto vlákno môže pomôcť vela užívateľom ktorý sa obzerajú po hodinkách do 10 000 Kc, je to taký malý britsko-nemecký súboj možno by ešte bolo dobré pripomenúť základný model Stowy.

Každopádne mne najviac imponujú tieto dva modely. Sám neviem ku ktorým sa prikloniť zatial ale vyhráva ChW.

Odesláno

Ahoj,

U mě je to naopak, datumovka na 6 mi přijde hezčí než u 3. Kdyby byla místo 6, tak se mi to líbí ještě víc.

takže Archimede.

Odesláno

Archimede vede, jsou uhlazenejsi - vse je v linii vcetne te datumovky.

CV jeste na tom ciferniku chybi smerovaci cislo a telefon :) Kdyby nahore pod dvanactkou nechali jmeno, ten Londyn a to logo prestehovali vedle devitky, vyvazili by tim tu datumovku...

Odesláno

Archimede. Datumovka na 6 je výborná, zpracování hodinek taktéž super a kdyby byl nějaký problém, určitě bude jednodušší ho řešit s Kubsonem, než hodinky posílat do Anglie.

Odesláno

Jak je to teď vůbec s bílým ciferníkem u Arcadií? Ty s modrýma ručkama teď mají místo bílýho stříbrnej a s bílým se už dělají jenom se zlatýma ručkama? Pro mě byl právě ten model bílá + modrý ručky nejlákavější.

Odesláno

...a u te 6 Ti nevadi.... me tedy bije do oci...

u 6 je datumovka "vycentrovana" vuci celemu cifru. tim ze je vedle cisla 3 tak mi rozbiji tu soumernost hodinek. mnohem radsi mam, kdyz datumovka na trojce je misto cisla 3 a ne vedle nej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...