Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlap přijede z roční služební cesty. Žena mu otevře a on hned : Rychle...do ložnice! ...Neblbni, rok jsi tady nebyl, děti se těší na tatínka, musíš se přivítat......Ne, jen na chvilku, do ložnice, dělej!..........Prosim  tě, ovládej se, je tu i tvoje maminka, všichni na tebe čekají v obýváku, to prostě nejde!....Chvilku to ještě vydrží, pojď rychle, musíme do ložnice............No dobře, tak ale jen chviličku......  Vletí spolu do ložnice, on s ní

praští na postel, hodí přes ně peřinu, ukáže si nadšeně na zápěstí a křičí: Ty svítěj, co??

Sedí dva kámoši v hodpodě a jeden se pořád vrtí...co ti je, ptá se druhý.....ale, byl jsem na vysetření prostaty...aha a jaký to bylo pokračuje druhý.... a první vypráví : no to víš, nic příjemnýho, musel jsem si sundat kalhoty a trenky, předklonit se, doktor si stoupnul za mě, vzal mě levou rukou za pravý rameno, ne počkej, vlastně pravou rukou za levý rameno, ne levou za levý a pravou, ne pravou.......ta svině!!!

Odesláno

z toho borce jsem malem brecel :DDD   ale pravdepodobne ho jen ostatni tlumocnici nechapu, pac on je SAMPION :DDD  kua, tohle je fakt narez :)

http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/321875-jsem-sampion-ve-znakove-reci-haji-se-pomateny-tlumocnik-na-piete-za-mandelu.html

Odesláno

Zlatá rybka chce odjet na dovolenou a hledá někoho na záskok v plnění přání. Požádá krokodýla, který s tím souhlasí. Po týdnu se rybka vrátí, přijde za krokodýlem a ptá se ho: ?Tak co krokodýle, nebylo to těžké??
?Ne, nebylo.?
?Byl tu někdo??
?Ano, včera jeden mladík.?
?A co chtěl??
?Přál si ho mít až na zem.?
?Jak jsi to udělal??
?Ale, ukous jsem mu obě nohy.?

Odesláno

nevim, jak jsem koupil...každopádně se stejnak nespleteme, když řekneme, že máme rádi zvířata

Odesláno

2x o blondýně:

Zastaví náklaďák na červenou, ke dvířkům doběhne blondýna a zaťuká na okénko.
Řidič ho stáhne a blondýna na něj: Jmenuju se Marie, jedu za váma a ztrácíte náklad.
Řidič zakroutí hlavou, padne zelená a jede. Na příští křižovatce se scéna opakuje.
Na třetí křižovatce to řidič nevydrží, vyskočí z náklaďáku, zaťuká na okénko blondýny a řekne: Já jsem nějakej Karel, je zima, jsme v Liberci a já sypu sůl na silnici.....

Blondýnka jede autem a zastihne ji sněhová bouře.
Nezpanikaří, neboť si vzpomene, co ji radil otec: Kdykoliv Tě zastihne sněhová bouře, počkej až pojede kolem pluh a pak jeď za ním.
Zanedlouho se opravdu objeví pluh a blondýnka ho podle rady následuje.
Jede za ním 3/4 hodiny, až pluhař vystoupí a ptá se jí, co dělá.
Ona mu vysvětlí, že otec jí poradil, že při sněhové bouři je nejlepší jet za sněhovým pluhem.
Pluhař říká: "No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak jestli chcete, můžete jet za mnou ke Kauflandu!"

Odesláno

Venku mrzne čím dál tím víc, a ta moje ženská nedělá nic jiného, než že čumí
přes okno.

Jestli to tak půjde dál, budu ji asi muset pustit dovnitř...

post-18178-0-94807300-1386940638_thumb.jpg

post-18178-0-34954300-1386940650_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...