Tondaa73 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Výýýýborný.....hned jsem to poslal dál...
utrejch Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 No tvl, voni se vohani monty pythonem, Mighty Boosh, Little Britain nebo Big Train a buh vi cim dalsim a pak z toho vypadne jako jakoby naka rusacka vec jako napr. gorodok ... inu asi na ten vychod patrime, todle je dukaz! Kreativita a rozum v akci
Jivl Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Dík! Jinak já mám raději ten s tou zelenou pro armádu KLDR pár postů zpět. Ale tento také :-) Výýýýborný.....hned jsem to poslal dál...
Tondaa73 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Dík! Jinak já mám raději ten s tou zelenou pro armádu KLDR pár postů zpět. Ale tento také :-)jj, pamatuju, ten taky putoval...
Tondaa73 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Tak kdo si dá...??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sibirnaya Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 No tvl, voni se vohani monty pythonem, Mighty Boosh, Little Britain nebo Big Train a buh vi cim dalsim a pak z toho vypadne jako jakoby naka rusacka vec jako napr. gorodok ... inu asi na ten vychod patrime, todle je dukaz!Me nahodou nekery scenky z gorodku sedly, nejradsi sem mel ale kombajn. Nicmene tohle je fakt kravina..
Rodkopf Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 No tvl, voni se vohani monty pythonem, Mighty Boosh, Little Britain nebo Big Train a buh vi cim dalsim a pak z toho vypadne jako jakoby naka rusacka vec jako napr. gorodok ... inu asi na ten vychod patrime, todle je dukaz! a bohužel to bylo točeno u nás v Ostravě, byl jsem zrovna na Vysokých pecích na prohlídce a tohle bylo točeno v centrále. Byl tam i Kohák apod...nějak se holt naši herci musí živit. Ale uznávám, že mít na youtube cca 6 scének a ani jednou nemít vtipnou je umění. Třeba to byl jejich záměr.
Honza.manta Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 "Madam, víte,které jsou dvě nejdůležitější dírky na ženském těle?" "No dovolte?! Vy úchylný perverzáku!""Proč? Vždyť jsou to nosní dírky...""Ach promiňte...," omlouvá se madam, "já jsem myslela, že... no nic, a proč nosní?""Umožňuji ženě dýchat když provádí orální sex ..."
Jivl Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Jako vždy doufám, že se po někom neopakuji..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locque Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=loewtvw8i4Q Upraveno 14. září 2014 uživatelem Locque 1
tomas512 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Už jste se někdy zadívali na druhé lidi stejného věku s tím divným pocitem: "Snad nevypadám tak staře!" Jestli ano, tak tenhle se vám bude určitě líbit!Seděla jsem v čekárně svého nového zubaře a prohlížela si to tam. Zahlédla jsem i diplom, který uváděl celé jméno svého majitele. Najednou jsem si vzpomněla - vysoký, hezký, tmavovlasý kluk stejného jména se mnou chodil na gympl - už je to nějakých 40 let. Že by to byl tentýž chlapík, na kterého jsem tehdy měla tajný zálusk? Když jsem ho však uviděla, rychle jsem podobné myšlenky zahodila. Tento téměř plešatý, prošedivělý muž s vrásčitým obličejem, ten byl příliš starý, než aby mohl tehdy být mým spolužákem. Nebo - že by?Poté, co mi prohlédl zuby, jsem se ho zeptala, jestli nechodil na gymnázium Klementa Gottwalda."Ano. Ano, chodil jsem tam. Byl jsem jedním z nejlepších," zapýřil se."A kdy jste maturoval?" zeptala jsem se.Odpověděl: "V šedesátém šestém. Proč se ptáte?""Tak to jste byl v mé třídě!" prohlásila jsem nadšeně.Pozorně si mě začal prohlížet. A pak se ten hnusný, starý, vrásčitý chlap zeptal:"A co jste učila?"
Moty Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 http://www.youtube.com/watch?v=loewtvw8i4Qjak se vyhnout rvačce bylo taky dobrý, pak mě to nabídlo toto video, taky gůt 1
Honza.manta Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Už jste se někdy zadívali na druhé lidi stejného věku s tím divným pocitem: "Snad nevypadám tak staře!" Jestli ano, tak tenhle se vám bude určitě líbit!Seděla jsem v čekárně svého nového zubaře a prohlížela si to tam. Zahlédla jsem i diplom, který uváděl celé jméno svého majitele. Najednou jsem si vzpomněla - vysoký, hezký, tmavovlasý kluk stejného jména se mnou chodil na gympl - už je to nějakých 40 let. Že by to byl tentýž chlapík, na kterého jsem tehdy měla tajný zálusk? Když jsem ho však uviděla, rychle jsem podobné myšlenky zahodila. Tento téměř plešatý, prošedivělý muž s vrásčitým obličejem, ten byl příliš starý, než aby mohl tehdy být mým spolužákem. Nebo - že by?Poté, co mi prohlédl zuby, jsem se ho zeptala, jestli nechodil na gymnázium Klementa Gottwalda."Ano. Ano, chodil jsem tam. Byl jsem jedním z nejlepších," zapýřil se."A kdy jste maturoval?" zeptala jsem se.Odpověděl: "V šedesátém šestém. Proč se ptáte?""Tak to jste byl v mé třídě!" prohlásila jsem nadšeně.Pozorně si mě začal prohlížet. A pak se ten hnusný, starý, vrásčitý chlap zeptal:"A co jste učila?"
Trojan Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Jak zmást policajty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Dobrej. Vždycky mě potěší když pochopím nějakej vtip v původním znění bez titulků. Připadám si jako vzdělanec
Povidláček Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetraMalikova Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Vzadu to bude vlajka polska, protoze se jaksi klinu nebude dostavatiNjn, tak modré se nedostává
Trojan Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 To má ten letošní ročník nových členů nějakou vlajkovou obsesi či co?
Jivl Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 (upraveno) a co toto :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2014 uživatelem Jivl 3
Doporučené příspěvky