Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tvl, voni se vohani monty pythonemMighty Boosh, Little Britain nebo Big Train a buh vi cim dalsim a pak z toho vypadne jako jakoby naka rusacka vec jako napr. gorodok ... inu asi na ten vychod patrime, todle je dukaz!

Kreativita a rozum v akci

Odesláno

Dík! Jinak já mám raději ten s tou zelenou pro armádu KLDR pár postů zpět. Ale tento také :-)

Výýýýborný.....hned jsem to poslal dál... :)  :)  :)

Odesláno

No tvl, voni se vohani monty pythonem, Mighty Boosh, Little Britain nebo Big Train a buh vi cim dalsim a pak z toho vypadne jako jakoby naka rusacka vec jako napr. gorodok ... inu asi na ten vychod patrime, todle je dukaz!

Me nahodou nekery scenky z gorodku sedly, nejradsi sem mel ale kombajn. Nicmene tohle je fakt kravina..

Odesláno

No tvl, voni se vohani monty pythonemMighty Boosh, Little Britain nebo Big Train a buh vi cim dalsim a pak z toho vypadne jako jakoby naka rusacka vec jako napr. gorodok ... inu asi na ten vychod patrime, todle je dukaz!

:( a bohužel to bylo točeno u nás v Ostravě, byl jsem zrovna na Vysokých pecích na prohlídce a tohle bylo točeno v centrále. Byl tam i Kohák apod...nějak se holt naši herci musí živit. Ale uznávám, že mít na youtube cca 6 scének a ani jednou nemít vtipnou je umění. Třeba to byl jejich záměr. 

Odesláno

"Madam, víte,které jsou dvě nejdůležitější dírky na ženském těle?" 

"No dovolte?! Vy úchylný perverzáku!"
"Proč? Vždyť jsou to nosní dírky..."
"Ach promiňte...," omlouvá se madam, "já jsem myslela, že... no nic, a proč nosní?"
"Umožňuji ženě dýchat když provádí orální sex ...
"  

Odesláno

Už jste se někdy zadívali na druhé lidi stejného věku s tím divným pocitem: "Snad nevypadám tak staře!" Jestli ano, tak tenhle se vám bude určitě líbit!
Seděla jsem v čekárně svého nového zubaře a prohlížela si to tam. Zahlédla jsem i diplom, který uváděl celé jméno svého majitele. Najednou jsem si vzpomněla - vysoký, hezký, tmavovlasý kluk stejného jména se mnou chodil na gympl - už je to nějakých 40 let. Že by to byl tentýž chlapík, na kterého jsem tehdy měla tajný zálusk? Když jsem ho však uviděla, rychle jsem podobné myšlenky zahodila. Tento téměř plešatý, prošedivělý muž s vrásčitým obličejem, ten byl příliš starý, než aby mohl tehdy být mým spolužákem. Nebo - že by?
Poté, co mi prohlédl zuby, jsem se ho zeptala, jestli nechodil na gymnázium Klementa Gottwalda.
"Ano. Ano, chodil jsem tam. Byl jsem jedním z nejlepších," zapýřil se.
"A kdy jste maturoval?" zeptala jsem se.
Odpověděl: "V šedesátém šestém. Proč se ptáte?"
"Tak to jste byl v mé třídě!" prohlásila jsem nadšeně.
Pozorně si mě začal prohlížet. A pak se ten hnusný, starý, vrásčitý chlap zeptal:"A co jste učila?"

Odesláno

Už jste se někdy zadívali na druhé lidi stejného věku s tím divným pocitem: "Snad nevypadám tak staře!" Jestli ano, tak tenhle se vám bude určitě líbit!

Seděla jsem v čekárně svého nového zubaře a prohlížela si to tam. Zahlédla jsem i diplom, který uváděl celé jméno svého majitele. Najednou jsem si vzpomněla - vysoký, hezký, tmavovlasý kluk stejného jména se mnou chodil na gympl - už je to nějakých 40 let. Že by to byl tentýž chlapík, na kterého jsem tehdy měla tajný zálusk? Když jsem ho však uviděla, rychle jsem podobné myšlenky zahodila. Tento téměř plešatý, prošedivělý muž s vrásčitým obličejem, ten byl příliš starý, než aby mohl tehdy být mým spolužákem. Nebo - že by?

Poté, co mi prohlédl zuby, jsem se ho zeptala, jestli nechodil na gymnázium Klementa Gottwalda.

"Ano. Ano, chodil jsem tam. Byl jsem jedním z nejlepších," zapýřil se.

"A kdy jste maturoval?" zeptala jsem se.

Odpověděl: "V šedesátém šestém. Proč se ptáte?"

"Tak to jste byl v mé třídě!" prohlásila jsem nadšeně.

Pozorně si mě začal prohlížet. A pak se ten hnusný, starý, vrásčitý chlap zeptal:"A co jste učila?"

:lol2:  :lol2:  :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...