Hasňa Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Pejsek [media]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YoB8t0B4jx4[/media]No tak to je psýcho! Bych musel vyhodit slipy.
Honza.manta Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 No nechtěl bych lézt do toho výtahu.
Klotzman Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Já nemůžu...už jsem s něčím podobným plevelil ve zbraních..ale ono je spíš sem.Je-libo plnoatomatický Sturmgewehr 45 na gumičky ?https://www.youtube.com/watch?v=WDiyzwiPSIw 1
Rodkopf Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Já nemůžu...už jsem s něčím podobným plevelil ve zbraních..ale ono je spíš sem.Je-libo plnoatomatický Sturmgewehr 45 na gumičky ? Robots??? Not a problem :D
MJ. Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 s tim psem sem si vzpoměl na tohle, nevim zda to tu nebylo, v tom případě se omlouvam Aliens P5000 Powerloader Baby costumehttp://youtu.be/R-bfRc_zkvE
bohus76 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 šak co?To mě připomnělo opraváře Luboše Lakatoše
Trojan Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 s tim psem sem si vzpoměl na tohle, nevim zda to tu nebylo, v tom případě se omlouvam Kdyby tam místo dítěte byl podsvícený válec s chobotnicí tak by to bylo lepší
gougy Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Kdyby tam místo dítěte byl podsvícený válec s chobotnicí tak by to bylo lepší každopádně super nápad na maškarní ples, když nemáš hlídání
McStinger Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 s tim psem sem si vzpoměl na tohle, nevim zda to tu nebylo, v tom případě se omlouvamAliens P5000 Powerloader Baby costume Neospravedlňuj sa, ak to tu aj bolo, určite to nejaký väčší rozruch nespôsobilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Do protokolu napište: Zapalování prdů v posteli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. "Chvilku vydržte. Já se tady s kolegou vsadil, že se vám tam ještě vejde tenisák." Upraveno 5. září 2014 uživatelem mondeo2
KarelHlavaty Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Sorry za offtopic, asi jsem konzerva, ale to je další věc - je to státní vlajka, státní symbol a způsoby a místa použití by tomu měly odpovídat. Mysleme na to. Co kdyby si třeba někdo fotku vaší matky nechal překreslit na pozadí. Bude to vtipné?Já jsem také konzerva, státní vlajka si zaslouží náležité zacházení.
gougy Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Já jsem také konzerva, státní vlajka si zaslouží náležité zacházení.solidní první příspěvek na hodinkářském fóru Tož vitaj.
Honza.manta Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Já jsem také konzerva, státní vlajka si zaslouží náležité zacházení. solidní první příspěvek na hodinkářském fóru Tož vitaj. Přidávám se - krásný vstup
FrantisekH Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 chlapi, se kuli tomu tady musel registrovat..
varjag Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 solidní první příspěvek na hodinkářském fóru Tož vitaj. :lol2:
Remio Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 "Při manipulaci se vlajka nikdy nesmí dotknout země. Pokud se tak stane, měla by se zničit."Už je asi pozdě, ale co se má zničit?
sibirnaya Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Já jsem také konzerva, státní vlajka si zaslouží náležité zacházení.
spineshank Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 solidní první příspěvek na hodinkářském fóru Tož vitaj. Přidávám se - krásný vstup asi jinej gang....
Doporučené příspěvky