Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Náhodou, já včera zahlídl na nově nějakej rozhovor s nim a řekl jednu věc ve který jsem s ním souhlasil "naschledanou" ale očividně to nemyslel vážně protože tu ještě dneska je

:clap:  :lol2:

Odesláno

http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/31215-zpevak-a-producent-will-i-am-chysta-vydani-svych-vlastnich-chytrych-hodinek-nazvanych-puls

Zákazníci si budou moci přikoupit bundu, batoh, boty a také brýle. Například bunda by měla sloužit jako náhradní baterie, která bude schopna hodinky bezdrátově nabíjet. V batohu budou všity reproduktory a brýle budou sloužit k pořizování fotografií. Zmíněné boty by potom měly sloužit k měření metrik nositele, jako je počet ušlých kroků a váha.

Odesláno

Náhodou, já včera zahlídl na nově nějakej rozhovor s nim a řekl jednu věc ve který jsem s ním souhlasil "naschledanou" ale očividně to nemyslel vážně protože tu ještě dneska je

naopak, všichni mu na to skočili! Ale na shledanou = já se vrátím...a je tu

Odesláno

Tak kdy že se mám připravit na předváděcí jízdu ???  :clap: 

Jinak chlapec pobavil :0D

Daleko bysme to neměli viď :D

Odesláno

Daleko bysme to neměli viď :D

Hele zítra mám volněji a plánuji výlet na kole... mám to za humny a kvuli tomuhle babolepu klidně změním plánovanou trasu  :0D ... okouknu reálně a přes zimu budeme mít aspoň co na práci  :thumbsup_anim:

Odesláno

Alias další černá díra na peníze :-D

Mnoo ne asi, jak na to koukám, tak abych si začal plánovat i **přátelskou návštěvu nějaké banky s chladnou 

kamarádkou 9mm :0D. Jelikož tahle sranda by asi stála víc než je zdrávo :0D
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...