Kat251 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 (upraveno) Napriklad si spocitat, kolika ruznejma zpusobama si muzes podirit sbirku hodinek Rolex, Omega, Dasmasko Rolex, Dasmasko, Omega Omega, Rolex, Dasmasko Omega, Dasmasko, Rolex Dasmasko, Rolex, Omega Dasmasko, Omega, RolexJenže tato matematika tu na foru neplatí, než si tuto sbírku pořídíš, tak tam bude ještě IWC, Seiko, Fortis a bůhví co dalšího.. Upraveno 22. října 2014 uživatelem Kat251
Viktor Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 sem si říkal jak mam smysl pro humor, ale tady se teda dost ztrácim Můstek zpátky do tématu vlákna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 aha.. to se mi bude hodit až budu počítat tržbu Katovi ve Virtce, aneb kolika různými způsoby se může Kat opít do němoty když má jenom plachetnici, pivo a velkou žízeň..no nic stejně si budu radši psát čárky.
Kat251 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 (upraveno) sem si říkal jak mam smysl pro humor, ale tady se teda dost ztrácim Stará hrozná derivace potká funkci "Ty se mě nebojíš?" řve na ni ta hrozná obluda. "Ne, jsem totiž funkce e^x." odpovídá spokojeně. Obluda na to: "Jenže já jsem derivace podle y." nemám rád faktoriál. nemám faktoriál rád. rád nemám faktoriál. rád faktoriál nemám. faktoriál nemám rád. faktoriál rád nemám. Stará ošklivá derivace jde na procházku a potká funkci x^2*sgn(x). Jé, ahoj funkce, já tě zderivuju. Varuju tě. To uděláš jenom jednou. Upraveno 22. října 2014 uživatelem Kat251
Moty Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Našla jsem u manžela v telefonu kontakt "bezplatný sex". Nevydržela jsem a zavolala tam. Když zazvonil můj vlastní mobil, skoro jsem dostala infarkt. Debil jeden!
Mirek Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Stará hrozná derivace potká funkci "Ty se mě nebojíš?" řve na ni ta hrozná obluda."Ne, jsem totiž funkce e^x." odpovídá spokojeně.Obluda na to: "Jenže já jsem derivace podle y." nemám rád faktoriál.nemám faktoriál rád.rád nemám faktoriál.rád faktoriál nemám.faktoriál nemám rád.faktoriál rád nemám. Stará ošklivá derivace jde na procházku a potká funkci x^2*sgn(x).Jé, ahoj funkce, já tě zderivuju. Varuju tě. To uděláš jenom jednou. Vtipy, kvůli kterejm bych musel vytáhnout skripta a znova je prostudovat, nejsou teda žádný terno
Filip.J Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 (upraveno) Lord William je na recepci u královny. Ale stal se mu malér. Přejedl se dopoledne čočky. No prostě, strašně prděl.A tak sedí večer u královské tabule, mučí se, ale už to prostě nemohl vydržet a pustil ducha. Dáma vedle něj se otočila a říká: "Barry, jdi pryč!"Lord William se taky otočí, a přímo za ním leží na zemi obrovský bernardýn. Bylo vyhráno!Jenže když si William ulevil asi potřetí, dáma se zase otočila a řekla: "Barry, jdi pryč, proboha! Vždyť tě ten pán posere!" Upraveno 22. října 2014 uživatelem Filip.J
clockyclock Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 (upraveno) Takto to počítá i druhá mobilní aplikace: http://www.mobilmania.cz/bleskovky/jednodussi-uz-to-nebude-fotak-vyfoti-rovnici-aplikace-ji-spocita/sc-4-a-1328619/default.aspx Telefon ofotí obrazovku a spočítá :-D to mít ve škole, tak jsem král.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2014 uživatelem clockyclock
Trojan Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 (upraveno) Já vám budu každou sobotu dopoledne psát zábavné hodinkové slovní úlohy, evidentně vás to baví. Nejlepší dostane cukrovku. Upraveno 22. října 2014 uživatelem Trojan
docent Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Pokaždé, když jdu na nějakou párty, tak sem vlezu, abych se nějaké výživné fóry naučil a následně je na akci s úspěchem použil. Když tam dorazím tak mám v hlavě vymeteno a vzpomenu si jen tak na stručný obsah nějakého vtipu. Což se nedá skoro nikdy použít. Takže trapně používám jediný stupidní fór, který mi pořád straší v hlavě. A ten ještě málokdo pochopí.Jaký je rozdíl mezi růžovou a fialovou? .... 30 let.Sorry.
Kat251 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Já vám budu každou sobotu dopoledne psát zábavné hodinkové slovní úlohy, evidentně vás to baví. Nejlepší dostane cukrovku.Prosím vymysli něco už dnes strašně se nudím..
vanderB. Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Pokaždé, když jdu na nějakou párty, tak sem vlezu, abych se nějaké výživné fóry naučil a následně je na akci s úspěchem použil. Když tam dorazím tak mám v hlavě vymeteno a vzpomenu si jen tak na stručný obsah nějakého vtipu. Což se nedá skoro nikdy použít. Takže trapně používám jediný stupidní fór, který mi pořád straší v hlavě. A ten ještě málokdo pochopí.Jaký je rozdíl mezi růžovou a fialovou? .... 30 let.Sorry. moje máma si zas pamatuje jen ten vtip o Angole, jak je tam vodili kolem
mondeo2 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 sem si říkal jak mam smysl pro humor, ale tady se teda dost ztrácim no a já se zas tady docela bojím............
siwi Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 (upraveno) Koukám, že se tady z toho dneska stal dýchánek matematiků. Jděte s tím Bělounem do někma!!! Moje matematické znalosti sahají někam k malé násobilce a vy mi tady takhle nastavujete zrcadlo Dovolím si odbočit: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. října 2014 uživatelem siwi
Kat251 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Telefon ofotí obrazovku a spočítá :-D to mít ve škole, tak jsem král.. tož jsem si to nastudoval a muselo by to být takto ?(9)!-9/9
Lobber Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 že by se dotyčný závodník před startem koukal na Texas rangers :0Dhttps://www.youtube.com/watch?v=y51GaIzYoIw
travex Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Vtipy, kvůli kterejm bych musel vytáhnout skripta a znova je prostudovat, nejsou teda žádný terno Proč není pařez stromem? Protože obsahuje kružnice.
Baldic Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Nejsem si jisty, ze to tady ejste nebylo, ale muj oblibeny matematicky vtip je:
Tomas_2002 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Já si nemůžu pomoct, já to prostě musím dát do humoru :D Ten ví, jak oživit (omrtvit) svatbu :D https://www.youtube.com/watch?v=1gOvddRUWAo
Doporučené příspěvky