Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

už dlouho jsem se tak nenasmál.....

POJEDNÁNÍ O VELIKOSTI PIČE

O významu velikosti prutu pro dročku byly popsaný stohy papíru ve všech těch magazínech pro koc, který jsou dobrý tak akorát když si potřebuješ dát rychlou hoňku a nevadí ti zdechlý koc bez koz, rozměr cojku holt dneska běžně hlasitě řeší 13 letý koc v šalině, přitom pasr má kolikrát standardní výbavu, ak...orát bohužel narazí na kundu takovejch rozměrů, že do ní zahučí jak kočárek do Macochy aniž by štrejchnul vo stěnu, toto ale ženským nikdo nevyčítá, teda aspoň ve Snídani s Novou ani na Radiožurnálu jsem žádnou debatu na téma ?Problematika výskytu XXXL vagíny na Jižní Moravě? zatím neslyšel, rozglábený futra prostě nejsou narozdíl od malýho prutu společenský téma, přitom nebohej pasr často narazí u koc na orgán takových rozměrů, že by tam mohl strčit obě ruce a složit Rubikovu kostku, lochnu, kterou by nenaplnily ani dvě Liazky betonu, ale neslyšel jsem, že by kvůli tomu ženský chodily k psychologovi brečet, že mají mezi čapama intergalaktickou, k dročce zcela nepoužitelnou monstrpíču, kerou by sis mohl v klidesu na podzim obout místo holínek a jít se projít na Prigl, nekonečnej kráter formátu Moravskýho krasu ve kterým se i nadprůměrně obdařenej pasr cítí jak kdyby si máchal sirku v kýblu s vlažnou vodou, přesto koc neuspokojivou dročku automaticky svalujou na nebohý boys s menším prutem, přitom ale kdyby ji všechny měly pěkně pevnou a úzkou třeba jak Kamila se Soňou z 8. B na ZŠ Křídlovická, s každým pasrem by si užily prvotřídní štych.

Odesláno

tohle je taky dobrý

BEZVYZNAMNÁ UKRAJINSKÁ EPIZODA

Měli jsme v haklu takovo mlado ukrajinskou uklízečku, fakt pekna, zdechla blondyna ale s top kozama, vypadala jak Kurnikovova na fetu, tak jak to mam rád, občas jsme se bavili o picovinach ale nic víc, až jednou v pátek se mě tam tahle Naděžda u vynášení kyblu rozbrečela, že ji tuty... brzo vylifrujou zpatky dopiče na Ukrajinu pač nemá víza a je tady už 4 metry ilegálně, čumim na ty jeji fantastický lamle a je rikam si tohle nebudou žadný dvorce rozblemclý jak knedle u Emila, ale sichr bradavky jak špunty vod kopaček, řikám ji ježišmarja nebul mám znamýho fizla co dělá na cizinecký policii, zavolám mu a von to pořeší, hlavně se uklidni kotě, poď dáme si někde drink a proberem to, no byla moc vděčná, že ji někdo nabidnul pomocnou ruku, takže o dvě hodiny a 6 vodek později na ni ležím u ní na gauči a nakládám ji řiť jak skladnik skrinovou Avii, a když pak ležíme a dávame cigaro, ona se mě furt dokola ptá jestli to fakt vosefuju a já říkám no jasný kote neboj, hned v ponděli kamošovi kólnu, v palici se me ale mogluje spis jeslit budu mít zítra na šulinovi vyrážku nebo ne... ráno se vzbudím, kvartýr prázdnej, Naděžda Vasilijevna a její bozsky kozy jsou uz pali někde v piči, tak si fachčim míchaný vajca, najednou se otevřou dveře, v nich fest pěkná koc říkam čau vona zdravstujte, ja zavut Katarina, spolubydlycija cosi, řikam fajn, ja jsem kamoš od Naděždy, jenom si tady spichnu chalku a kafe, foknu roru a valim, koc v pohodě, cecky snad ještě lepši nez ta druhá, ale jenom pokecáme a jdu do piče a celej další týden chodim z kanclu před šestou abych náhodou nepotkal Naděždu, která mi furt vypisuje smsky jestli jsem volal tomu kamošovi fizlovi a esi to teda pude, na což ja jsem se pochopitelně vysral, nicmene za za týden potkám tu jeji kozatou spolubydlící v Absolut baru, hrozně se ke mne hlásí, klasická nevkusně vokoplá ruska, ale má fest mrdavý voči, říká že jí Naděžda vykládala že prej umím vosefovat ty pracovní víza a jestli by to šlo i pro ni, jasan, řikám, nějet prablema, tavaryšnica, charašo, smějeme se a pak už to valí po přímé ose vodky+sekt > naky Cuba libre > Mandarin > redbull/vodky > Two Faces > sekt plus tequily > cazeni hulky v tagu po cestě k ní > fest sekanina na kuchyňské lince plus kvalitně rozdany svihadla, ráno se vzbudim nahej na gauči, v cimře strašnej řev, kurva jsem nachcanej a zmatenej jak Milos tenkrat v korunovacni mistnosti, netrvalo ovsem moc dlouho pochopit, že si ty dvě rozzuřený rusky vzájemně nadávaj do kurev a najednou vobě začnou ječet na mě, že jsem hajzl, ze jsem jim nasliboval pracovni papiry jen abych je vobě vošukal a hovno z toho, bylo to docela vyhrocený a hlavně trapný, jednak protože jsem tam celou dobu seděl na tom gauči nahej jen v ponožkách se svrklym sulinem a taky protože holt měly pravdu, tak jim řikám vy holky moje kozatý ruský, uklidnite se a hlavně neblbnite, přisahám vám tady na Svatýho Mikuláše nebo ke komu se tam v těch opičích horách u vás modlíte, že tomu kamošovi na cizineckým fakt hned zítra zavolám, je to dobrej kamoš, tuty mě vyjde vstříc a vošéfuje to a šecko bude v cajku, hlavně bez nervů, no a vony se za nakonec přece jen krapet uklidnily a postavily na kafe a dali jsme si všichni pěkně spolu cigáro na usmířenou, a já jsem hned druhej den tomu kamošovi fízlovi co dělá na fízlárně fakt konečně zavolal tak jak jsem slíbil a poprosil ho jestli by mě mohl udělat službičku a pořešit tenhle drobnej ukrajinskej problém, že mu za to písknu nějakou flašku dobrýho vína nebo lístky na Kometu a von říká jasný Džery, není problém, tohle je drobnost, hned ráno na to vlítnu, a jak slíbil tak udělal a ještě za tmy na ty dvě coury poslal zásahovku, pět pasrů v kuklách je vytahlo z betle, na fleku jim sbalili čemodany a obratem je vypakovali zpátky na tu jejich posranou Ukrajinu s razitkem ?nežádoucí? přes půl pasu, pač co si budem povídat, nic není vic nežádoucího, než aby slušnyho, šťastně ženatýho pasra v mým věku furt otravovaly nějaký ilegální hysterický ruský štětky.

Odesláno

Multipla vyhrála nějakou cenu jako nejhnusnější auto roku nebo století nebo tak něco ne? Ale kdesi jsem čet, že jinak je dobrý. Až teda na ten xicht.

jj, 2002 ji to udělil britský Autocar - titul nejošklivějšího auta, které kdy bylo vyrobeno. Jako paradox k tomu stojí jeden kousek v museu moderního umění v New Yorku a kdo ji měl, tak říká, že je to výborný auto.

Odesláno

Ja znam jen jednoho cloveka co ji mel a chvali ji. Nejhorsi co se mu stalo ze upadlo kolo ale stejne si to chvalil. Jinak myslim ze je to (ne)kvalitni stejne jako ostani fiaty.

Odesláno

jj, 2002 ji to udělil britský Autocar - titul nejošklivějšího auta, které kdy bylo vyrobeno. Jako paradox k tomu stojí jeden kousek v museu moderního umění v New Yorku a kdo ji měl, tak říká, že je to výborný auto.

Jak říkával Švejk: "Ten je tak ošklivej až je hezkej!"

Odesláno

Ta vlajka je v tom pokoji vobráceně a divím se, že se tu opět neobjevil nějaký nováček, jehož první příspěvek by byl odkaz na správné nakládání se státním symbolem.

pravda, ale někoho nemá cenu komentovat.

btw někteří "nováčci" jsou tu podle data registrace v podstatě stejně dlouho jako zasloužilí "veteráni", tak taky nemá cenu je bezmyšlenkovitě soudit.

Odesláno

Párkrát jsem Multiplu řídil, v Izru, směju se tomu dodnes, ale má to jedno - v té době snad nebylo jiné osobní levné auto, které by odvezlo pět chlapů a to byla potřeba. Uvnitř jak zvenčí, totální Futurama, pohledy jak na první hybrid od Toyoty :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...