Honza.manta Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 . Je mi z toho spíš do pláče ...
geometr Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Jo a chybí tam svislá čárka, nejlépe v podobě prořezu.
varjag Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Souhlas, navrhuju přesunout do nově založeného fóra "to je totálně v p*deli" Pamatuju jak mě tu Sibiř smazal příspěvěk v "co mě dnes naštvalo" který byl o našem milém panu prezidentovi, ještě v době před kun*ou. Mezitím se to koukám stalo i tady na fóru ne věcí politiky, ale věcí národní ostudy a příspěvky jsou tolerované. Což ukazuje kam až se Zeman posouvá a jak ho inteligentní lidi vidí (včetně chronomagácké lumpenkavárny :-))
Kat251 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Nádhera já jdu .. kdo by se sel kouknout na trenink ???
clockyclock Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 "Moje babča je hrozně moderní, k Vánocům si řekla o tablet.""Pche. Moje si řekla o víc RAMky, prý se jí na tech čtyřech giga seká Eclipse."
Tomas_2002 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Hernajs jak tam toho Zemana dostanete, já nedokážu vyjít ty schody ani se 4 životama, dycky se mi zasekne druhou nohou vo schod Úplně v pohodě :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 "Moje babča je hrozně moderní, k Vánocům si řekla o tablet.""Pche. Moje si řekla o víc RAMky, prý se jí na tech čtyřech giga seká Eclipse."...co je to Eclipse?
McStinger Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 ...co je to Eclipse? Mimo iné aj vývojové prostredie, možno babka programuje androidové aplikácie
IzTaPa Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Mimo iné aj vývojové prostredie, možno babka programuje androidové aplikácie a co je to 'android'?
McStinger Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 a co je to 'android'? Slepá ulička v operačných systémoch. Podobne ako iOS
instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 ja by som iOS dal sancu. hned ako umoznia k ajfonu pripojit SD kartu mozno svitne na lepsie casy
mondeo2 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 ja by som iOS dal sancu. hned ako umoznia k ajfonu pripojit SD kartu mozno svitne na lepsie casy jo anebo se to celý zhroutí..............nebuď zas takovej optimista...........
McStinger Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 ja by som iOS dal sancu. hned ako umoznia k ajfonu pripojit SD kartu mozno svitne na lepsie casy To že si náročný k sebe ešte neznamená, že musíš mať prehnané požiadavky na iných. Že sa z toho dá volať a posielať sms by nestačilo?
sibirnaya Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Souhlas, navrhuju přesunout do nově založeného fóra "to je totálně v p*deli" Pamatuju jak mě tu Sibiř smazal příspěvěk v "co mě dnes naštvalo" který byl o našem milém panu prezidentovi, ještě v době před kun*ou. Mezitím se to koukám stalo i tady na fóru ne věcí politiky, ale věcí národní ostudy a příspěvky jsou tolerované. Což ukazuje kam až se Zeman posouvá a jak ho inteligentní lidi vidí (včetně chronomagácké lumpenkavárny :-))hele, resit politiku tu neni povoleno, zvrhne se to ve flejm, a kam kracime uz taky asi vime vsichni moc dobre..
clockyclock Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 ?Mámo, cítíš to? Vůně vanilky, čerstvě uříznuté jedličky, vánočního cukroví???Cítím, cítím ? sousedi se ale maj!? Tak šťastny a vesely Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Tak šťastny a vesely To je vůl!
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 To že si náročný k sebe ešte neznamená, že musíš mať prehnané požiadavky na iných. Že sa z toho dá volať a posielať sms by nestačilo? Dej si tam ten původní avatar! Jak tě teď mám poznat?
tombed Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 ja by som iOS dal sancu. hned ako umoznia k ajfonu pripojit SD kartu mozno svitne na lepsie casy klídek, Kim už na tom maká, už jen zmenšit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IzTaPa Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 klídek, Kim už na tom maká, už jen zmenšit... B5flPm7CcAA-prI.jpg large.jpgTakze Kim uz nasel floppy s heslem na internet... Konec vypadku internetu!!!
Doporučené příspěvky