Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Souhlas, navrhuju přesunout do nově založeného fóra "to je totálně v p*deli"

Pamatuju jak mě tu Sibiř smazal příspěvěk v "co mě dnes naštvalo" který byl o našem milém panu prezidentovi, ještě v době před kun*ou. Mezitím se to koukám stalo i tady na fóru ne věcí politiky, ale věcí národní ostudy a příspěvky jsou tolerované. Což ukazuje kam až se Zeman posouvá a jak ho inteligentní lidi vidí (včetně chronomagácké lumpenkavárny :-))

Odesláno

ja by som iOS dal sancu. hned ako umoznia k ajfonu pripojit SD kartu mozno svitne na lepsie casy :)

jo anebo se to celý zhroutí..............nebuď zas takovej optimista........... :lol:

Odesláno

ja by som iOS dal sancu. hned ako umoznia k ajfonu pripojit SD kartu mozno svitne na lepsie casy :)

To že si náročný k sebe ešte neznamená, že musíš mať prehnané požiadavky na iných. Že sa z toho dá volať a posielať sms by nestačilo? :)

Odesláno

Souhlas, navrhuju přesunout do nově založeného fóra "to je totálně v p*deli"

Pamatuju jak mě tu Sibiř smazal příspěvěk v "co mě dnes naštvalo" který byl o našem milém panu prezidentovi, ještě v době před kun*ou. Mezitím se to koukám stalo i tady na fóru ne věcí politiky, ale věcí národní ostudy a příspěvky jsou tolerované. Což ukazuje kam až se Zeman posouvá a jak ho inteligentní lidi vidí (včetně chronomagácké lumpenkavárny :-))

hele, resit politiku tu neni povoleno, zvrhne se to ve flejm, a kam kracime uz taky asi vime vsichni moc dobre..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...