Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Předpokládam že sou ze stejnýho bloku?!  :eek:  :lol2:

já myslím že je to jasnej příklad že i z análního sexu může vzejít život :clap:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

kdyz uz sme u tech pseudo raperu tak si nemuzu nevzpomenout na tuhle srandovni partu, jejiz pravoplatnym clenem je David Ox. co nebere Kokx, džjou !

tak to je taky hustý,ale u nich je aspoň nějaká provděpodobnost že to z nich odejde s prvníma jebákama z těla ven :lol2:  :lol2: džjou :lol2:

Odesláno

Ale ten zelenej, co nešňupe kox a marihuanu kouřil, ale nešlukoval, ten je docela drsnej. Nerad bych zabloudil do jejich revíru MCoBoraMuflox. Třeba do příštího roku bude v kinech jejich film Lesní sen.

už vyšel prequel se soudtrackem.

Odesláno

není to teda rapper, ale zase chudák vycházky nedostal

no tvl,já chtěl napsat že tento by se měl přihlásit do čsmt a on už tam byl :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Když to vidím, tak nemůžu tak úplně nesouhlasit s komunisty, když v 50.tých letech byly mag.pásky / kazety prodávány jen na povolení. :)

Odesláno (upraveno)

Hoši, na toto lze jen toto

co bys čekal za hudbu od někoho, kdo udržuje svojí rodovou linii jen v rámci rodiny

Upraveno uživatelem MJ.
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

dobre pecky!

hned som aj zabudol na tie dopravne problemy v meste!!!

super!

Odesláno

OK, donutili jste me, nechtel jsem, ale musim, ted uz ano.

Takze pripravte se na jizdu autobusem, damy a panove, od posledniho kruhu hudebniho pekla Vas deli jeden klik 

zapomeň

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...