Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Já to taky nechápu, ale kdybych byl první, kdo to nechápe, tak to bych to raději chápal, aby to nevypadalo blbě :-))

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Možná tam měl být jiný obrázek...bude to sabotáž... 

EDIT: (myslím to s tím IT a míchačkou)

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odesláno

Já jsem IT četl 2x a viděl původní i nový film, tak to zkusím: spočívá ten fór v tom, že Pennywise vyhrožuje z kanálu, že tam má ?moju EX?, kterou podle knihy zabije a chce abych tam vlezl za ním zachránit ji a tím pádem dostat i mě, ale použije na to špatnou páku (moju EX), protože raději nechám zalít odtok do kanálu betonem a jsem rád, že jsem se jí (mojej EX) definitivně zbavil?

Odesláno

Takže v tom kanálu není ajťák? Jsem myslel, že jo...šílené oči, tvarohový xicht apod.

Sakra, takhle vypadame? :-)
Odesláno (upraveno)

Od začátku si myslim to stejný, akorát mi to nepřišlo až tak vtipný a řikal si, že si myslim blbost. Ale jako že by to tak fakt bylo???

Já jsem IT četl 2x a viděl původní i nový film, tak to zkusím: spočívá ten fór v tom, že Pennywise vyhrožuje z kanálu, že tam má ?moju EX?, kterou podle knihy zabije a chce abych tam vlezl za ním zachránit ji a tím pádem dostat i mě, ale použije na to špatnou páku (moju EX), protože raději nechám zalít odtok do kanálu betonem a jsem rád, že jsem se jí (mojej EX) definitivně zbavil?

Upraveno uživatelem Masák80
Odesláno

Tak to chápu i já :D

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak...filozoficky vzato by tam někdo ještě mohl pro tu ex rád skočit, když ji porovná se svoji současnou a uvědomí si, jak byla úžasná :-))  

Ehm...ne...není to tak...není to můj případ :-))

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...