petr_cha Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 (upraveno) ...Ale nemuzes srovnavat demokraticky zvoleneho Milouse v prime volbe obcanu s nedemokraticky zvoleneho Milouse....To asi nemuzu... Nebo jo? Posledni :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2019 uživatelem petr_cha
wizard-ov Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Ale no tak... ) jsem měl strach otevřít ledničku, aby na mne nevyskočil Akademik...
marosh Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Ale no tak... ) jsem měl strach otevřít ledničku, aby na mne nevyskočil Akademik... A teď tu o Sorosovi...
Porsche_911 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Thomas Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 "Nefunguje mi vibrátor""Strčila jsi tam baterky?""Jistě, ale to se nedá srovnat"
luka Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Manželský pár je na dovolené v Izraeli, když tu žena náhle zemře.Pohřební služba: " Pane, nabízíme Vám možnost repatriace za 3000 dolarů nebo pohřbení vaší manželky do svaté země za 300 dolarů, co si vyberete?"Manžel: "No, raději tu repatriaci za 3 tis.""??? Tomu nerozumíme, odmítáte levnější pohřeb navíc do svaté půdy?""No, pokud vím, tak jste se před 2000 lety o něco podobného pokoušeli a moc to nedopadlo..."
moco Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Ministr Ťok může být právem hrdý. Práce na D1 pokračují i přes nepřízeň počasí! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Tak zase trocha ze soudku kumštu aneb k čemu všemu lze využít dámskou "frndu". Tip na originální obraz do obýváku namalovaný stylem "bombing", na co ty ženské nepřijdou..... https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/253948/umeni-nebo-hnus-umelkyne-namalovala-obraz-vlastni-vaginou.html
Hasič Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Diskuze s nekterymi cleny zde..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasič Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Bububu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
papen Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Manžel každou noc strašlivě chrápe. Manželka se rozhodne vyzkoušet tip své kamarádky a v noci, když manžel začne chrápat, nalepí mu pod nos papír od olomouckých syrečků. Chlap zafrká, přestane chrápat a povídá: "Marie, spíš?" "Ne, nespím." "Tak se přikryj!
Povidláček Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 Jeden pro angličtináře z instáče Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky