Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Viz. dnesni situace na D1:

A dědečku, proč jsi tenkrát skončil v armádě. Víte děti, byl jsem ve Vietnamu, Kambodži, Somálsku, Afgánistánu. Bylo to peklo, ale na to jsme byli vycvičeni. A pak nás poslali na D1. Hodně nás tam zůstalo ...

Návštěvník eloga
Odesláno

holomócké sejra do Sparty,

letos to tam málo smrdělo.

tak jen houšť a větší kapky,

:lol2:

Návštěvník eloga
Odesláno

Viz. dnesni situace na D1:

A dědečku, proč jsi tenkrát skončil v armádě. Víte děti, byl jsem ve Vietnamu, Kambodži, Somálsku, Afgánistánu. Bylo to peklo, ale na to jsme byli vycvičeni. A pak nás poslali na D1. Hodně nás tam zůstalo ...

ty zelený mozky co je tam nechali jet v plným provozu a přes ty uzavírky patří nakopat do hlavy, jinak to nelze slušněji vyjádřit,

Ten pseudovtip, když jsi to sem poslal - je správně o rusácích, co jezdili na na dovolenou  jednou za 12 let, a byli v roce 1944 v Německu, v roce 1956 v Maďarsku, v roce 1968 v Československu a v roce 1979 přemýšleli, že by mohli v roce 1980 zkusit Polsko, ale nedostali od Jaruzelskiho devizák, tak zkusili ten Afgánistán Babrák Karmal, a tam zkysli 10 let než to válení tam Gorby zatrh a tím pádem mají po dovolené nafurt. Na věčné časy, bo kam šlápne Rusák, tam 7 let tráva neroste, takový Milovice jsou zářným příkladem.  :photo:  :photo:

Mě džípy nevadí, je to dobré vozidlo.  :lol2:

Návštěvník eloga
Odesláno

třeba ne, voni byli ve druhé lize a tam to Jílek zná, třeba to berou jako seznámení s prostředím.  :cheers:

Odesláno

Což o to, rozstříhnutý 2000? ti v bance vymění. Já si takhle rozstřihl o Vánocích pod stromkem papírový ?bonbon? tak šikovně, že ten Descente rolák pod lyžarskou bundu, kterej byl uvnitř, byl rozpáranej přes celý břicho a to mi vyměnit fakt nechtěli...

Odesláno

Furt jsem myslel, ze ta moje jen neumi varit, ale ona me tyra...

---

Druhy teroru

Mluví se o různých formách teroru, jemuž jsou muži vystavováni. Nebudeme se teď věnovat tomu fyzickému, kdy dámě ujedou nervy a po muži něco hodí, případně do něj v zuřivosti buší pěstičkou. Zajímá nás teror psychický, zejména jeho aktuální podoby.

Jednou z nich je teror potravinový. Je velmi rozšířený. To jsou případy, kdy muž dostává k jídlu výhradně to, co považuje za správné žena.

?V podstatě se u nás přestalo vařit maso,? říká sedmdesátiletý vysokoškolsky vzdělaný muž, který celý život zastával významnou řídící pozici. ?Žena má v penzi spoustu času, tak se začala věnovat takzvané zdravé výživě. Odevzdaně to všechno chroustám, ale čas od času si koupím nějakou uzeninu. Žena se tváří nasupeně. Jednou jsem našel svůj salám v odpadcích. Když jsem se ohradil, vytáhla ho z koše a hodila mi ho do obličeje s křikem: Tak já se snažím, abychom žili zdravě, kupuju ti to nejlepší, a ty žereš takové svinstvo. Kupuju si uzeniny dál a pokaždé je u nás kvůli nim dusno. Jednou mi je dala za okno, že prý z nich páchne lednice. Jenže mi to neřekla, a protože bylo venku třicet stupňů, večer jsem našel salám zelený. Už jsem raději nic neříkal, zase by byl řev.?

Viz clanek na idnes: Jak ženy týrají muže? Kontrolují, ponižují, ale také vaří neoblíbená jídla

Zdroj: https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy-sex/tyrani-nasili-muzi-zeny-vztahy-klimes-tosnerova-smolka.A190526_214536_vztahy-sex_abr/4#space-a

Odesláno

US Army zrušila cvičení v Maďarsku a Rumunsku.
Podle důvěryhodného zdroje z Pentagonu pozbylo smysl.
'' Na D1 nás zastavili tři dělníci opření o lopaty. Co by s námi asi udělal organizovaný odpor '', uvedl zdroj.
'' Veškerý potenciál teď bude nutné využít k vývoji techniky, schopné včas překonat perimetr z Rozvadova po Břeclav.
Elon Musk už na tom pracuje '', dodal.

Odesláno

Jeden z nejvěčích světových objevú uskutečnili v roce 1271 slovenští bačové, kteří začali používat ovčí střevo jako kondom. Angličané jej po 600 letech zdokonalili tím, že nejdříve střevo vyndali z ovce..

Odesláno

Jeden z nejvěčích světových objevú uskutečnili v roce 1271 slovenští bačové, kteří začali používat ovčí střevo jako kondom. Angličané jej po 600 letech zdokonalili tím, že nejdříve střevo vyndali z ovce..

:lol2:  :lol2:  :lol2: Dík!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...