Návštěvník Kamil Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Enjoy your fligh.http://www.snotr.com/video/4658
Jay Doll Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Enjoy your fligh. http://www.snotr.com/video/4658 No ty se možná směješ, ale hlavně to nikdo neukazujte majiteli Ryanair! Ten by to okamžitě s chutí zavedl na všech svých letadlech. Ostatně, za toalety se tam snad už platí...
mikymik Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Nausnice pro postizene ci od postizenych. Ehm, snad to tu uz nekde neni. ZDE
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 No ty se možná směješ, ale hlavně to nikdo neukazujte majiteli Ryanair! Ten by to okamžitě s chutí zavedl na všech svých letadlech. Ostatně, za toalety se tam snad už platí...Ten už to určitě viděl. Ale ta hláška se záchody je kouzelná: "Toalety se nachází v přední a zadní části ... letiště."
grakij Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Hodináři se asi mají špatně a tak se poohlížejí po nových možnostech výdělku nebo jak si to mám vyložit? Nevím jak moc je to humorné, ale do vážnějších témat se mi s tím nechtělo...
911 Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Přijedou maníci s hovnocucem a musí odčerpat septik. Jenže po chvíli se z mašiny ozve rachtání a pak ticho.Obhlížejí auto a zjistí, že se ucpala hadice. Vytáhnout nejde, takže jeden musí dolů a tak jde ten který tomu víc rozumí - 50letý zkušený hovnocucář. Plácne tam s sebou v trenkách, ponoří se, za chvíli se vynoří, vyplivne exkrementy a říká tomu druhému: "Mladej podej mi hasák," dostane ho, ponoří se, vynoří se, vyplivne a chce kladivo. Opět ho dostane, ponoří se, vynoří se, vyplivne a chce šroubovák. Opět se ponoří, vynoří, vyplivne, vysápe se ven, spustí mašinu a jede to dál. Pak s jistou hrdostí v hlase povídá: "Vidíš to mladej, dobře se uč, nebo budeš celej život jen podávat nářadí." 2
Bullet Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 ...nevim zdali uz to tu neni, ale me se to proste libi...
gougy Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 ...nevim zdali uz to tu neni, ale me se to proste libi... Pecka nejvíc!!
Návštěvník Kamil Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Pecka nejvíc!!No jo, ale mě než to došlo...
Bullet Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Jo, chce to trochu popremyslet v Anglictine, ale stoji to za to...
Alessio Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 A kdyby to porad nekdo nechapal, mala videonapoveda 1
Jay Doll Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 A kdyby to porad nekdo nechapal, mala videonapoveda Tahle videosekvence je jedna s krásných výjimek z pravidla, že slovní hříčky se nedají ve filmech přeložit doslova. V českém dabingu to znělo: -"Woow, pěkný bobr!" -"Díky, sama jsem ho vycpala."
Diamondking Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Přijde chlápek do bordelu a že by nejradši černošku - a shodou okolností tam jedna je, tak jdou na pokoj... Chlap jí svlékne, položí ji na kraj postele a řekne: "Mohla bys pořádně roztáhnout nohy?" Dívčina kývne, roztáhne je, chlápek jí dřepí mezi koleny a čumí jí přímo do klína, pak poodejde o kus dál, zase se jí tam dívá - načež vytáhne prachy, zaplatí a dívčina na to udiveně: "No a kdy mi ho tam šoupneš?" A on se usměje: "Ale to ne, to na mně nechtěj - já jsem se jenom potřeboval podívat, jak asi bude vypadat růžová spárovačka na tmavých obkladačkách..."
farářskej Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 zdroj Ježiš, ti novináři jsou fakt kokoti...
Jay Doll Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 K tématu iPhone... http://www.videacesky.cz/skece/iphone-4-versus-htc-evo
vojt Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Trocha z archivu - Vlado Štancel, Česká soda
Bullet Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 zdroj Jezisi, to jsou opravdu hovada.....
Patrik Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2010 Tohle mě pobavilo - kočka zachránila důchodkyni před 4 pidbuly http://portal.gmx.net/de/themen/lifestyle/leben/11074510-Mutige-Katze-rettet-Rentnerin.html Je to německy. tak to přeložím. Nějaká ženská z Michiganu má velmi statečnou kočku. Zvíře jí přišlo na pomoc, když byla napadena čtyřmi pidbuly. 97 letá důchodkyně byla při zahradničení obklopena čtyřmi psy. Jedno ze zvířat jí pokousalo na paži. Pak se najednou objevila kočka, která skočila do skupiny psů. Krátce potom se dala na útěk a chovala se v garáži. Protože jí pitbulové začali okamžitě pronásledovat, podařilo se té ženské utéct do domu. Kočce se nic nestalo, psi jsou v karanténě, majitelům byla uložena pokuta.
Doporučené příspěvky