Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

No ty se možná směješ, ale hlavně to nikdo neukazujte majiteli Ryanair! Ten by to okamžitě s chutí zavedl na všech svých letadlech. Ostatně, za toalety se tam snad už platí...

Ten už to určitě viděl.:D

Ale ta hláška se záchody je kouzelná: "Toalety se nachází v přední a zadní části ... letiště." :lol2:

Odesláno

Hodináři se asi mají špatně a tak se poohlížejí po nových možnostech výdělku nebo jak si to mám vyložit?

post-5631-073120500 1282773118.png

Nevím jak moc je to humorné, ale do vážnějších témat se mi s tím nechtělo...

Odesláno

Přijedou maníci s hovnocucem a musí odčerpat septik. Jenže po chvíli se z mašiny ozve rachtání a pak ticho.Obhlížejí auto a zjistí, že se ucpala hadice. Vytáhnout nejde, takže jeden musí dolů a tak jde ten který tomu víc rozumí - 50letý zkušený hovnocucář. Plácne tam s sebou v trenkách, ponoří se, za chvíli se vynoří, vyplivne exkrementy a říká tomu druhému: "Mladej podej mi hasák," dostane ho, ponoří se, vynoří se, vyplivne a chce kladivo. Opět ho dostane, ponoří se, vynoří se, vyplivne a chce šroubovák. Opět se ponoří, vynoří, vyplivne, vysápe se ven, spustí mašinu a jede to dál. Pak s jistou hrdostí v hlase povídá: "Vidíš to mladej, dobře se uč, nebo budeš celej život jen podávat nářadí."

• Dát hlas 2
Odesláno

A kdyby to porad nekdo nechapal, mala videonapoveda

Tahle videosekvence je jedna s krásných výjimek z pravidla, že slovní hříčky se nedají ve filmech přeložit doslova.

V českém dabingu to znělo:

-"Woow, pěkný bobr!"

-"Díky, sama jsem ho vycpala."

Odesláno

Přijde chlápek do bordelu a že by nejradši černošku - a shodou okolností tam jedna je, tak jdou na pokoj... Chlap jí svlékne, položí ji na kraj postele a řekne: "Mohla bys pořádně roztáhnout nohy?" Dívčina kývne, roztáhne je, chlápek jí dřepí mezi koleny a čumí jí přímo do klína, pak poodejde o kus dál, zase se jí tam dívá - načež vytáhne prachy, zaplatí a dívčina na to udiveně: "No a kdy mi ho tam šoupneš?" A on se usměje: "Ale to ne, to na mně nechtěj - já jsem se jenom potřeboval podívat, jak asi bude vypadat růžová spárovačka na tmavých obkladačkách..."

Odesláno

Tohle mě pobavilo - kočka zachránila důchodkyni před 4 pidbuly :D

http://portal.gmx.net/de/themen/lifestyle/leben/11074510-Mutige-Katze-rettet-Rentnerin.html

Je to německy. tak to přeložím.

Nějaká ženská z Michiganu má velmi statečnou kočku. Zvíře jí přišlo na pomoc, když byla napadena čtyřmi pidbuly.

97 letá důchodkyně byla při zahradničení obklopena čtyřmi psy. Jedno ze zvířat jí pokousalo na paži. Pak se najednou objevila kočka, která skočila do skupiny psů. Krátce potom se dala na útěk a chovala se v garáži. Protože jí pitbulové začali okamžitě pronásledovat, podařilo se té ženské utéct do domu. Kočce se nic nestalo, psi jsou v karanténě, majitelům byla uložena pokuta.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...