tombed Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 moje ne, respektive mám stejné vzpomínky, ale já to nepsal, ale podepíšu každé slovo jako "husákovo" dítě... nám už klepač upálili, byl nebezpečný a už nesplňoval normy
sect Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Jo, jo, dneska už kvalitní klepač neseženeš. Ale napsáno to je fakt pěkně.
dizi Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Tož za klepačom musíte ešte viac na východ, do Ostravy nestačí.
1Lachtan Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 moje ne, respektive mám stejné vzpomínky, ale já to nepsal, ale podepíšu každé slovo jako "husákovo" dítě... nám už klepač upálili, byl nebezpečný a už nesplňoval normy S tím podepisováním, by jsem se klidně připojil...
kilosunky Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2010 Viete aké sú tri štádia mužskej obezity?1. Nevidí si naňho2. Nevidí si naňho, keď mu stojí3. Nevidí kto mu fajčí
little_w Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 S tím podepisováním, by jsem se klidně připojil... ja taky. ale padla z toho na me takova malinkata nostalgie. jo jo, zivot byl jednoduchej a normalni vztahy fungovaly bez hejblatek a technologickej serepeticek...
Gilius Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavča Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Připojuji také podpis, tak to přesně bylo a bylo toho mnohem mnohem víc a bylo to bezvadné. Dneska se vychovávají zhýčkaní dětičkové, mám nádherný příklad: byl jsem na odběru krve a byla tam nějaká maminka s malým dítětem a to pochopitelně při odběru děsně řvalo, tak mu laborantka dala dva zabalené bonbónky, co tam má pro tyto případy v mističce připravené. Když jsem vyšli ven, tak dítě chtělo bonbónek a maminka mu říká, skoro přesně cituji: "Tyhle bonbónky, Filípku, dáme tak akorát tatínkovi, pojď, půjdeme do Zdravé výživy a já ti koupím zdravý bonbónek." Mě z toho málem klepla pepka, jednak ani nevím, že nějaké prodejny Zdravé výživy jsou, pak tam maminka koupí asi v zásadě ty samé bonbónky, co synek dostal, jen jinak zabalené a hlavně co to vychovává z toho dítěte?! Je holt moderní doba a kdejaká kokotina, které jsme se dříve smáli, je teď ten správný životní styl.
dizi Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 A maminka doma vysáva dvakrát denne, utiera prach dvadsaťkrát do týždňa a dieťa ani nepúšťa von. Neskôr sa čuduje, prečo je z neho taký alergik, veď s ničím zlým do styku neprišiel...
farářskej Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Já říkám dávno, že tahle civilizace jde s odpuštěním do p....e.
vanderB. Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 hele, maminky taky nemůžou za všechno, já vyrost v malém měste, barák hned u lesa, pole, kam jsme si chodili hrát - dělat bludiště v obilí (kuli čemuž nás honili sovchozníci teda:) ) rodice zadna alergie, jedl jsem vsechno a jednoho krasnyho dne bezim domu z pole, hlava jak vodni meloun, oci me škrábaly jak prase, bulel jsem jak prase, protože jsem nevěděl, co se stalo a od tý doby to se mnou v létě vždycky jede...počítám, že je to tak 15 let...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 ...(třeba hazani nožem od frňaka tak, aby se zapichnul do země)...Tak na tohle jsem si vzpomněl po x letech, až díky tomu popisu.
Kalifx Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Taky jsem si zavzpomínal. A to jsem svoje dětství aktivně čerpal hlavně od začátku osmdesátek zhruba do jejich tří čtvrtin. Takže žádný velký pamětník. Jedli jsme kdeco (občas byla i nějaká žížala) , pili z kaluže, hlavu jsem měl permanentně rozbitou od pouličních válek, občas hořelo, ale vždycky se hasilo, než jsme se naučili krást tatovi cigarety, tak jsme si cpali různý svinstvo do vydlabaných hořických trubiček (strašný smrad) a nebo vždycky posloužil čibuk (dtto). Před velikonocema jsem měl vždycky plnou hlavu třísek z "hrkačů" (Moraváci vědí) jak jsme se s nima mlátili po hlavách a na zádech jelita od kabelu jak jsme chodili "čmárat" do sousedních vesnic a místním se to logicky nelíbilo, atd... Nějak jsme to všechno v klidu přežili. Nikdo se nás nesnažil permanentně chránit, protože to stejně nakonec k ničemu není.A hlavně, jak píše ten Ostravák... když jsme se na něčem domluvili (hlavně na místě a čase srazu) tak to muselo platit. Kamarádi byli i z okolních vesnic a nic se nedalo mobilem odvolat na poslední chvíli (nejlépe smskou)...
farářskej Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Byly to krásný doby - všichni jsme měli prd a vždycky jsme se o to dokázali podělit
pavča Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 Byly to krásný doby - všichni jsme měli prd a vždycky jsme se o to dokázali podělit A hodně lidí dokázalo v případě potřeby zaimprovizovat a se vším poradit a vyrobit si někdy, jak se říká, z prdu kuličku. Dnes už hodně zavládá americký styl: Já dělám svoji práci a na ostatní věci si zvu příslušné odborníky. Jo a k tomu vzpomínání, jsem teď zavilý nekuřák, ale jako kluk jsem jezdil na Vysočinu a tam jsme s kluky z vesnice chodili pást kozy a husy (to byl tak rok 1958) a abychom měli co bánit, tak jsme po vesnici sbírali vajgly, z těch se získal tabák, zabalilo se to do papírku a to byl požitek!
sibirnaya Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2010 ty vole, klepac, tak sem si nostalgicky zavzpominal... na sidlisti sme ho meli, mezi barakama, po skole na klepacu a jelo se...
Honza.manta Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Ostravsky pamětnik (aneb Už zje davno mrtvy) Pamatujete ešče, jak na každym sidlišťu byly klepače? Zdravi vas všeckych pamětnik. Taktéž podepíšu každé slovo. Díky. Krásně jsem si zavzpomínal.
Jay Doll Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 klik Ještě bys nám mohl přeložit co to zpívá Mimochodem, proč je tam napsáno Made in Cyberland? Cybere, ty už vyrábíš hodinky?
Jay Doll Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2010 Díky Kibi, Akorát ty hodiny zpívají Levan Polku japonsky, takže jsem spíš doufal, že nám dáš ta japonská slova. No nevadí, dám je sem já ???????? ????????????? ????????????? ???????????????? ???????????????? ????????????????? ?????????????? ??????????????????? ???????????????? ?????????????? ????????????? ?????????????? ???????????? ??????????????? ?????????????? ???????????????? ??????????????? ??????????????? ???????????? ??????? ?????????????? ???????????????? ???????????? ???????????????? ?????????????? ??????????????? ??????????????? ??????????????? ???????????????? ???????????????? ?????????????? ??????? ??????????????? ?????????????? ????????????? ?????????????? ????????????? ????????????? Jo a tady je zdroj: http://blog.livedoor.jp/yosoys/archives/50564525.html
Doporučené příspěvky