Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jde pani parkem a vtom spatri jinou pani, jak drzi maleho chlapecka za nohy a mlati s nim o strom. Pristoupi k ni a povida: "Pani, copa to delate? Dyt tomu fakanovi spadne cepicka." "Starejte se vo sebe, pani, nespadne, ma ji pribitou!"

Odesláno

Jde pani parkem a vtom spatri jinou pani, jak drzi maleho chlapecka za nohy a mlati s nim o strom. Pristoupi k ni a povida: "Pani, copa to delate? Dyt tomu fakanovi spadne cepicka." "Starejte se vo sebe, pani, nespadne, ma ji pribitou!"

kristovanatřikrátzpřerážená hnáto - tenhle vtip ani po třiceti letech ještě neupadl v zapomnění ??? :eek:
Odesláno

Snadný recept na tresku, který zvládne i muž

Dobrej recept na tresku:

Potřebujeme: tresku, olivový olej, papriku, česnek, cibuli, sůl, pivo a ženu.

Způsob přípravy: postavíme ženu s ingrediencemi do kuchyně a zavřeme za ní

dveře.

Otevřeme si pivo a za dvě hodiny je jídlo hotové.

Je to chuťovka a nedá skoro žádnou práci!

Odesláno (upraveno)

Snadný recept na tresku, který zvládne i muž

Dobrej recept na tresku:

Potřebujeme: tresku, olivový olej, papriku, česnek, cibuli, sůl, pivo a ženu.

Způsob přípravy: postavíme ženu s ingrediencemi do kuchyně a zavřeme za ní

dveře.

Otevřeme si pivo a za dvě hodiny je jídlo hotové.

Je to chuťovka a nedá skoro žádnou práci!

No teď mě zamrazilo, že jsem nevypnul web kameru a že vidíš k nám domů. Já takhle vařím už nějakých 34 let a jsem po této stránce velmi spokojený člověk, jídlo je dobré, je ho dost.

Nezbytný edit: manželka má ale vaření jako koníček, tak to není žádné zneužívání ani vykořisťování! Naopak, obětuji se, aby měla radost.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

je to par dnu co jsem objevil tenhle song a fakt sem se tlemil. vubec nevim proc, ale prvni co me napadlo bylo to, ze takhle zpiva vozralej Milisak. :))

je to jen cast songu, kdo bude chtit jiste si najde cele video. o tom, jestli to nazpival kdyz byl nalitej se vedou spory :)

Spory? Tady je jasný důkaz. Úplný Luigi!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno

Spory? Tady je jasný důkaz. Úplný Luigi!

je jeste moderator bulisak? aby nam nedal Kubo ban :) i kdyz ted se stejne probouzi nekde s RomanemI a vychodoceskou partickou z deliria :))
Odesláno

Tohle se Láďovi opravdu povedlo!

Kreyson a Vzdálená. První vrchol je na 2:19 a druhý na 3:39 - výtečná modulace :lol:

Proč má hlas jak kastrát?
Odesláno (upraveno)

je to par dnu co jsem objevil tenhle song a fakt sem se tlemil. vubec nevim proc, ale prvni co me napadlo bylo to, ze takhle zpiva vozralej Milisak. :))

Von takhle jenom telefonuje :D Upraveno uživatelem pete
Odesláno

Tohle se Láďovi opravdu povedlo!

Kreyson a Vzdálená. První vrchol je na 2:19 a druhý na 3:39 - výtečná modulace :lol:

Moc nechápu čemu se divíš. Prostě takhle zpíval vždy, tedy my co ho pamatujeme od začátku to víme ;)
Odesláno

je jeste moderator bulisak? aby nam nedal Kubo ban :) i kdyz ted se stejne probouzi nekde s RomanemI a vychodoceskou partickou z deliria :))

smrade drzej!
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...