bolverk Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 Z říše zvířat: zajíc s medvědem si krátí volnou chvíli a chytají na břehu řeky ryby. náhle vytáhnou zlatou rybku a ta praví: jestli mě pustíte tak vám splním oběma tři přání. tak se shodnou, že by to nebylo špatné a pustí ji. a první si přeje medvěd: co si přát jiného než v brlohu aby na mě čekala medvědice! rybka řekne: ať se stane. a v brlohu na medvěda čeká medvědice. zajíc si přeje nacpanou dýmku tabáku která nikdy bebude potřebovat čistit a nacpat tabák - vždy tam bude. medvěd se zamyslí a usoudí, že jedna medvědice je asi málo a přeje si ještě další dvě v brlohu. zajíc si přeje být do konce života finančně i materiálně zajištěný. medvěd už je v pořádné ráži a hrozně naddržený a říká: za každým stromem jednu medvědici! a zajíc si přeje: já si přeju aby medvěd byl teplej!
bolverk Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 jede zajíc lesem na koloběžce a potká medvěda úplně K.O. po alkoholu a ten se ho ptá: zajícu kde na to bereš? a zajíc na to: to víš nepiju jako ty... pak se druhý den zajíc projíždí v lese na harley a potká zase medvěda opitýho až hrůza a ten se ho ptá: kurňa zajícu kde ty na to pořád bereš?! a zajíc odpovídá: to víš nepiju jako ty. další den jede zajíc lesem v americkým bouráku a zahlídne nad sebou medvěda ve vrtulníku! a hned na něj volá: medvěde kdes na to vzal??? a medvěd se jen směje: to víš vrátil jsem flašky!
wave ceptor Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 http://www.stream.cz/video/521582-aragorn-vs-taxikar-street-beef-in-prague
224477 Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 taxika vs. rytiera som tu uz kdesi videl.
tombed Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 předpověď počasí na následující 4 roky... V Česku Nečas, na Slovensku Slota.
Diamondking Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 1) Spusťte si Google Maps. 2) Klikněte na odkaz Vyhledat trasu. 3) Výchozí bod (A) - Tokyo, cílový bod ( - New York. 4) Dejte Vyhledat trasu. 5) Podívejte se na bod 21 ?1) Spusťte si Google Maps. 2) Klikněte na odkaz Vyhledat trasu. 3) Výchozí bod (A) - Japan, cílový bod ( - China. 4) Dejte Vyhledat trasu. 5) Podívejte se na bod 43 Vodní lyže a kajak sebou
Bert Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 (upraveno) 1) Spusťte si Google Maps. 2) Klikněte na odkaz Vyhledat trasu. 3) Výchozí bod (A) - Tokyo, cílový bod ( - New York. 4) Dejte Vyhledat trasu. 5) Podívejte se na bod 21 ?1) Spusťte si Google Maps. 2) Klikněte na odkaz Vyhledat trasu. 3) Výchozí bod (A) - Japan, cílový bod ( - China. 4) Dejte Vyhledat trasu. 5) Podívejte se na bod 43 Vodní lyže a kajak sebou Paráda. Snažil jsem se najít podobnou blbost - Mongolsko, Indie - Japonsko, a ono NIC :-) Upraveno 6. října 2010 uživatelem Bert
pete Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 Čtyřicetiletá žena utrpí srdeční záchvat. Na operačním stole spatří Boha a ptá se ho, jestli přežije. Bůh jí odpoví, že bude žít ještě dalších 40 let.Když se zotaví, rozhodne se využít toho, že je ještě v nemocnici, nechá si liposukcí odstranit přebytečný tuk, vycpatsilikonem prsa a rty, narovnat nos, zmenšit zadek, odstranit vrásky a další plastické úpravy, aby omládla. Rozhodla se, že těch dalších 40 let života, prožije jako fešanda. Když po poslední operaci vychází z nemocnice, srazí ji na přechodu auto a zemře. Znovu se ocitne tváří v tvář Bohu a spustí: "Ty lumpe!Copak jsi mě neslíbil,že budu žít ještě dalších 40 let?!?" A Bůh odpoví: "Ty krávo, přísahám Ti, že jsem tě fakt nepoznal!!!"
pete Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Tohle mi dnes přišlo na mail.http://www.youtube.com/watch?v=JPsjJ4DYvVM&feature=player_embedded 3
Micey Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Tohle mi dnes přišlo na mail. :D to mi nedělej, dostal jsem v práci záchvat smíchu a koukaj tady na mě jak na dementa:). Wipeout je super, na youtubu je těhlech bestovek dost..a jak vidno, vy týhle sérii se fakt zadařilo Upraveno 7. října 2010 uživatelem Micey
farářskej Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Tohle mi dnes přišlo na mail. Božemůj, bavilo by mě v práci tyhle surovosti vymejšlet
224477 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 ta sutaz je vyborna, paradny namet na teambuilding
911 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Tohle mi dnes přišlo na mail. diky. ja sem to parkrav videl u nas, bylo to vtipny, ale tohle je asi nejaka nova serie. fakt sem se tlemil. nekdy bych to chtel asi zkusit )
pete Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 diky. ja sem to parkrav videl u nas, bylo to vtipny, ale tohle je asi nejaka nova serie. fakt sem se tlemil. nekdy bych to chtel asi zkusit ) Taky mě to napadlo, ale něco muselo bolet...
quequeek Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 dneska psali v blesku že "aragorn a červená karkulka se usmířili v cele" koukám, že je z toho pro český bulvárek pořádný sousto
911 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 dneska psali v blesku že "aragorn a červená karkulka se usmířili v cele" koukám, že je z toho pro český bulvárek pořádný sousto ja bych jim dal bud nejakou pokutu kterou by poukazali na nejakou nemocnici nebo potrebnym a dal bych to nepitval. vysvetlili si to, soudy maj jiste spoustu dulezitejsi prace. nic se nestalo
PepaSFI Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 diky. ja sem to parkrav videl u nas, bylo to vtipny, ale tohle je asi nejaka nova serie. fakt sem se tlemil. nekdy bych to chtel asi zkusit ) tak třeba tohle bych asi nezkoušel
pevo Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 tak třeba tohle bych asi nezkoušel Dost hustý!
Diamondking Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů. Svalí se postele vedle manželky a usne.Najednou se ocitne před nebeskoubránou. Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku".Pepa zalamentuje: "Ale proč, svatý Petře? Vždyť já toho mám ještě tolik v živote udělat? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?"Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká" "No, šlo, ale mohl by ses vrátit jedině jako slepice. Chceš??""To víš, že chci".Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý peřím, s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní.Vtom si ho všimne kohout,a ptá se: "Á, ty jsi tu nová. Jak se ti vede?""No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole"."To jsou vajíčka, to je v pořádku. Zatlač a sneseš je a pak to přestane."Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a třetí vajíčko.Najednou ním někdo třese a manželka křičí:"s..eš do postele, ty vožralý prase"!!! 3
Alessio Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 dneska me pobavil začátek jednoho spamu: Dobrý den, Vy nám taky,Jste obchodní muž nebo žena? Jste ve finanční... Vy nám taky...to asi budu používat i ve své korespondenci
Doporučené příspěvky