Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Z říše zvířat:

zajíc s medvědem si krátí volnou chvíli a chytají na břehu řeky ryby. náhle vytáhnou zlatou rybku a ta praví: jestli mě pustíte tak vám splním oběma tři přání. tak se shodnou, že by to nebylo špatné a pustí ji.

a první si přeje medvěd: co si přát jiného než v brlohu aby na mě čekala medvědice!

rybka řekne: ať se stane. a v brlohu na medvěda čeká medvědice.

zajíc si přeje nacpanou dýmku tabáku která nikdy bebude potřebovat čistit a nacpat tabák - vždy tam bude.

medvěd se zamyslí a usoudí, že jedna medvědice je asi málo a přeje si ještě další dvě v brlohu.

zajíc si přeje být do konce života finančně i materiálně zajištěný.

medvěd už je v pořádné ráži a hrozně naddržený a říká: za každým stromem jednu medvědici!

a zajíc si přeje: já si přeju aby medvěd byl teplej!

Odesláno

jede zajíc lesem na koloběžce a potká medvěda úplně K.O. po alkoholu a ten se ho ptá: zajícu kde na to bereš? a zajíc na to: to víš nepiju jako ty...

pak se druhý den zajíc projíždí v lese na harley a potká zase medvěda opitýho až hrůza a ten se ho ptá: kurňa zajícu kde ty na to pořád bereš?!

a zajíc odpovídá: to víš nepiju jako ty.

další den jede zajíc lesem v americkým bouráku a zahlídne nad sebou medvěda ve vrtulníku! a hned na něj volá: medvěde kdes na to vzal???

a medvěd se jen směje: to víš vrátil jsem flašky!

Odesláno

1) Spusťte si Google Maps.

2) Klikněte na odkaz Vyhledat trasu.

3) Výchozí bod (A) - Tokyo, cílový bod (B) - New York.

4) Dejte Vyhledat trasu.

5) Podívejte se na bod 21

?1) Spusťte si Google Maps.

3) Výchozí bod (A) - Japan, cílový bod (B) - China.

4) Dejte Vyhledat trasu.

5) Podívejte se na bod 43

Vodní lyže a kajak sebou :)

Odesláno (upraveno)

1) Spusťte si Google Maps.

3) Výchozí bod (A) - Tokyo, cílový bod (B) - New York.

4) Dejte Vyhledat trasu.

5) Podívejte se na bod 21

?1) Spusťte si Google Maps.

3) Výchozí bod (A) - Japan, cílový bod (B) - China.

4) Dejte Vyhledat trasu.

5) Podívejte se na bod 43

Vodní lyže a kajak sebou :)

Paráda. Snažil jsem se najít podobnou blbost - Mongolsko, Indie - Japonsko, a ono NIC :-)

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno

Čtyřicetiletá žena utrpí srdeční záchvat. Na operačním stole spatří Boha a ptá se ho, jestli přežije.

Bůh jí odpoví, že bude žít ještě dalších 40 let.

Když se zotaví, rozhodne se využít toho, že je ještě v nemocnici, nechá si liposukcí odstranit přebytečný tuk, vycpat

silikonem prsa a rty, narovnat nos, zmenšit zadek, odstranit vrásky a další plastické úpravy, aby omládla. Rozhodla se, že těch dalších 40 let života, prožije jako fešanda. Když po poslední operaci vychází z nemocnice, srazí ji na přechodu auto a zemře.

Znovu se ocitne tváří v tvář Bohu a spustí:

"Ty lumpe!Copak jsi mě neslíbil,že budu žít ještě dalších 40 let?!?"

A Bůh odpoví: "Ty krávo, přísahám Ti, že jsem tě fakt nepoznal!!!"

Odesláno (upraveno)

Tohle mi dnes přišlo na mail.

:D :D to mi nedělej, dostal jsem v práci záchvat smíchu a koukaj tady na mě jak na dementa:). Wipeout je super, na youtubu je těhlech bestovek dost..a jak vidno, vy týhle sérii se fakt zadařilo :D Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Tohle mi dnes přišlo na mail.

diky. ja sem to parkrav videl u nas, bylo to vtipny, ale tohle je asi nejaka nova serie. fakt sem se tlemil. nekdy bych to chtel asi zkusit :))
Odesláno

diky. ja sem to parkrav videl u nas, bylo to vtipny, ale tohle je asi nejaka nova serie. fakt sem se tlemil. nekdy bych to chtel asi zkusit :))

Taky mě to napadlo, ale něco muselo bolet...
Odesláno

dneska psali v blesku že "aragorn a červená karkulka se usmířili v cele" :D koukám, že je z toho pro český bulvárek pořádný sousto

ja bych jim dal bud nejakou pokutu kterou by poukazali na nejakou nemocnici nebo potrebnym a dal bych to nepitval. vysvetlili si to, soudy maj jiste spoustu dulezitejsi prace. nic se nestalo
Odesláno

tak třeba tohle bych asi nezkoušel
Odesláno

Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů. Svalí se postele vedle manželky a usne.Najednou se ocitne před nebeskou

bránou. Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku".

Pepa zalamentuje: "Ale proč, svatý Petře? Vždyť já toho mám ještě tolik v živote udělat? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?"

Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká" "No, šlo, ale mohl by ses vrátit jedině jako slepice. Chceš??"

"To víš, že chci".

Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý peřím, s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní.

Vtom si ho všimne kohout,a ptá se: "Á, ty jsi tu nová. Jak se ti vede?"

"No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole".

"To jsou vajíčka, to je v pořádku. Zatlač a sneseš je a pak to přestane."

Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a třetí vajíčko.

Najednou ním někdo třese a manželka křičí:

"s..eš do postele, ty vožralý prase"!!!

• Dát hlas 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...