Ripet Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Fučik dobrej, prošvihli jsme autogramiádu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Ale podpis má hezky čitelnej, je vidět, že byl Julius vzdělanej člověk. To jsem zvědavej, jestli na to někdo skočí. Taky přispěju - vejcochod, aneb test sebeovládání. Já testem neprošel. to skoro vypadá že si omylem vzal dres pro mladší dorostenky a jaksi nevzal na vědomí jisté anatomické odlišnosti. Fakt krutě zaříznuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 jeden komiksových hrdinech: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) Nevěřil bych tomu, ale test sebeovládání jsem těžce nezvládl, dost dobrý Honzo Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 jeden komiksových hrdinech: Málem jsem se udusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 jeden komiksových hrdinech: Tak to mi dostalo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 V testu sebeovládání jsem hrubě neobstál - 0,5 sec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 vejcochod, aneb test sebeovládání. To ani nevypadá na sportovní akci (chvíli jsem naivně doufal, že se borec jen blbě oblík na triatlon). Podle okolí a bordelu to bude nějakej fesťák. K tomu ty boty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Neni ten uplne vpravo Jakubisko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 (upraveno) Upraveno 22. ledna 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 (upraveno) Neni ten uplne vpravo Jakubisko? To je Jakubisko a jeho tři bratři, ten čtvrtý je u stolu jen kvůli počtu hráčů do mariáše, ale do rodiny nepatří. edit: doplnění: ten čtvrtý hoch se jmenuje Jan Kubisko a vyznačuje se tím, že hodně čte, aby si zkazil oči a zapadl tak mezi bratry Jakubiskovy :smile_anim: . Upraveno 22. ledna 2012 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Neni ten uplne vpravo Jakubisko? Není, je málo chlupatej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Neni ten uplne vpravo Jakubisko? BTW: Ten druhý zľava teraz pracuje ako vývojár pre Google. Jeho CV: http://www.mimuw.edu.pl/~tczajka/cv/resume.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Záchody na vysoké škole, po zápočtech. Z jedné kabinky: ?Tak co? Dostal jsi zápočet?? Z druhé kabinky: ?Nedostal, ten debil pitomý mi ho nedal.? A z třetí kabinky: ?Ani příště ti ho nedám!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 @ Rudy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 a ještě jeden pro filmové fanoušky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 http://aktualne.centrum.cz/finance/nakupy/clanek.phtml?id=729969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 http://aktualne.cent...phtml?id=729969 Je to jenom moje doměnka,nebo se už všichni co tvoří tyhle paskvily dočista zbláznili????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Trocha lingvistiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky