Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Z dnešního ranního tisku:

"Vysocí politici pak v parlamentu vysvětlovali, proč se protest zvrhnul a ministr Alfano mimo jiné upozornil na policejní fotografii, která zachycuje jednoho z demonstrantů, jak rozbíjí výlohu obchodu kamenem a na zápěstí má hodinky značky Rolex. "Včera jsem na ulicích viděl grázly s kapucemi a bohaté rozmazlené spratky s rolexkami," řekl poslancům Alfano.

O demonstrantovi s luxusními hodinkami se pak zmínil i premiér Renzi, když shrnul, že za škody v Miláně mohou "lidé s rolexkami, kteří rozbíjeli výlohy".

Hodinářskou firmu, která v Itálii sponzoruje sportovní události nebo třeba milánskou operu La Scala, to rozladilo."

mimo jiné z toho vyplývá - dávat si velký pozor na lidi s roládama, zatlouct výlohy v okruhu 1500 metrů od míst konání
Rolex srazu, mladý majitel rolád je bohatý, rozmazlený a spratek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

povědomost o Jidášovi mi hned připoměla jinou podobnou věc.

Na FB jedna holčina, cca 25let, okomentovala následující videoklip, že "je fajn když tak známí umělci (Rihanna a West) dávaj prostor starejm muzikantum který se neprosadily"   :eek:  :lol2:  :death:

Upraveno uživatelem MJ.
Odkaz ke komentáři

V šesté třídě na výletě jsem lezl po do pokoje holek po střeše, aniž bych věděl co tam...

Dnes bych věděl, ale na  střechu už by mě nikdo nedostal.

Nojo. Až zapomeneš holky a střechy, bude zase dobře. Zaprvé- šukání je pro děcka, chlapi si vypijou, zadruhé- pořádná tikající záležitost na zápěstí je stejně nejvíc.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...