Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslim, ze ted nekdy hraje "Nespoutaný Django"....moc dobrej film, tady jedna z nejlepších scén

Film dobrej, ale predpokladam ze je to ve vlakne humor kvuli tomu strasnymu dabingu

Odesláno

Já se teda nesměju, páč moje letadýlko strávilo ve vzduchu celkem asi 4 vteřiny a NĚCO se s ním stalo...asi regl...a mám po žížalkách. Hlavně se těším na to, jak to budu reklamovat, když je z e-shopu a se slepeným vocasem velký jak prase.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

na dron existuje spec kod, ktory ho prinuti spadnut

je to pre pripad policie a hasicov etccc.....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ještě že jsi to napsal do správné sekce :-))

ja yz velmi nerozlisujem sekcie....

je to tu takmer jedno!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

napriek mojej dnesnej humornej nalade som to nemyslel ako vtip, aspon podla sprav na nete by to malo fungovat

Odesláno

napriek mojej dnesnej humornej nalade som to nemyslel ako vtip, aspon podla sprav na nete by to malo fungovat

jako hacknout jde asi vselicos ale bavil sem se o tom s kamarádem hasicem a smál se že takový kraviny fakt neřeší. A když nedávno ve Francii létaly drony nad elektrárnou tak policie jen koukala.

http://zahranicni.ihned.cz/c1-63037770-nad-francouzskymi-jadernymi-elekrarnami-preletaji-tajemne-drony

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ja to tiez neriesim, ale nieco som zachytil medzi kamosmi, ze sa navzajom obvinuju z ovladania drona...

keby tak mali radsej zeny dialkove ovladanie!

Odesláno

Kdo nezavřel ty dveře - utekl nám robotický vysavač.

Víte jak rozbrečet elektrikáře ?

Zabijete mu rodinu.

Mám chuť pustit se nějaký hezký film s holkou.

Neznáte někdo nějakou holku ?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Mám chuť pustit se nějaký hezký film s holkou.

Neznáte někdo nějakou holku ? 

a film uz mas???

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Dobry den, slecna, mozem vas zobrat domov?

odpoved:

....noooo, ked nebyvate velmi daleko....

Odesláno

a film uz mas???

Ale jo, už jsem si vybral ve vlákně Tip na dobrý film seriál. Na film jsem náročný :D 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...