sta Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Myslim, ze ted nekdy hraje "Nespoutaný Django"....moc dobrej film, tady jedna z nejlepších scén Film dobrej, ale predpokladam ze je to ve vlakne humor kvuli tomu strasnymu dabingu
Klotzman Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Já se teda nesměju, páč moje letadýlko strávilo ve vzduchu celkem asi 4 vteřiny a NĚCO se s ním stalo...asi regl...a mám po žížalkách. Hlavně se těším na to, jak to budu reklamovat, když je z e-shopu a se slepeným vocasem velký jak prase.
clockyclock Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 joo, letadel a dronu jsem zničil už několik :-D PS kámošovi uletěl v lese Parrot..
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 na dron existuje spec kod, ktory ho prinuti spadnutje to pre pripad policie a hasicov etccc.....
clockyclock Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Ten Parrot má taky nějaky nouzovy přistání atd, ale začalo foukat on se ztratil mimo dosah a už ho nenašel..
SCIFI Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 na dron existuje spec kod, ktory ho prinuti spadnutje to pre pripad policie a hasicov etccc.....ještě že jsi to napsal do správné sekce :-))
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 ještě že jsi to napsal do správné sekce :-))ja yz velmi nerozlisujem sekcie....je to tu takmer jedno!
MJ. Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 After capturing the Israeli spy dolphin, Hamas subjected it to ten hours of waterboarding, until realizing that he liked it.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 napriek mojej dnesnej humornej nalade som to nemyslel ako vtip, aspon podla sprav na nete by to malo fungovat
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 ještě že jsi to napsal do správné sekce :-))http://www.mobilmania.cz/bleskovky/staci-zadat-kill-1-a-cizi-kvadroptera-se-zriti-k-zemi/sc-4-a-1331692/default.aspx
SCIFI Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 napriek mojej dnesnej humornej nalade som to nemyslel ako vtip, aspon podla sprav na nete by to malo fungovatjako hacknout jde asi vselicos ale bavil sem se o tom s kamarádem hasicem a smál se že takový kraviny fakt neřeší. A když nedávno ve Francii létaly drony nad elektrárnou tak policie jen koukala. http://zahranicni.ihned.cz/c1-63037770-nad-francouzskymi-jadernymi-elekrarnami-preletaji-tajemne-drony
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 ja to tiez neriesim, ale nieco som zachytil medzi kamosmi, ze sa navzajom obvinuju z ovladania drona...keby tak mali radsej zeny dialkove ovladanie!
Návštěvník Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Kdo nezavřel ty dveře - utekl nám robotický vysavač. Víte jak rozbrečet elektrikáře ? Zabijete mu rodinu. Mám chuť pustit se nějaký hezký film s holkou.Neznáte někdo nějakou holku ?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Mám chuť pustit se nějaký hezký film s holkou.Neznáte někdo nějakou holku ? a film uz mas???
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Dobry den, slecna, mozem vas zobrat domov?odpoved:....noooo, ked nebyvate velmi daleko....
Návštěvník Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 a film uz mas???Ale jo, už jsem si vybral ve vlákně Tip na dobrý film seriál. Na film jsem náročný
Doporučené příspěvky