Trojan Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 tak a ted neco trochu tvrdsiho...http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/9211-veda-potvrzuje-absorbovat-lecit-lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 tak a ted neco trochu tvrdsiho...http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/9211-veda-potvrzuje-absorbovat-lecit-lidico to je panebože za portál?to je webová verze časopisu Hrom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 tak a ted neco trochu tvrdsiho...http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/9211-veda-potvrzuje-absorbovat-lecit-lidivýborný. I ty komentáře. Tenhle jsem četl 2x Na jednom pracovišti byl exot který i jako nováček brzy s ostatními sdílel tajemství o flákačích a zasvětcené kádrovací informace ze soukromí kádrovaných a dokonce přijmenovec přišel o prachy na druhé směně neb pochopili slovo ne osobu. Ovšem zanedlouho v tandemu ovládal ještě s jednou potrhlou "flákače a vlastně takřka všechny kterým podlost asi nejde na rozum a chtějí se snad vtírat do přízně když si tak pěkně s ním povídali, kdysi. I když dobráci od kosti dobré 2. hodiny pracovní doby prokecali. Když jsem začal mít podezření že mu jednání mentálních úžerů patrně sdílí vedoucí a s ním si partu vychutnává vykašlal jsem se na to ze dne na den. Následně jsem zjistil že byl nějaký čas na psychiatrické klinice ale pokud mu to budou papat čeká to možná kolegy. Jeden z vedoucích našeho vedoucího seřval že ho vyhodí ale on si již asi vytvořil páteřní kmenové zaměstnance takže necucám nic z prstu a stal jsem se svědkem víceméně nechtěně a na zapřenou ale již věřím že peklo na zemi umí někteří geniálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 výborný. I ty komentáře. Tenhle jsem četl 2x Já taky a pořád tomu nerozumím:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Já taky a pořád tomu nerozumím:-)Nejsi sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Na FB jsem vznesl dotaz zda sdileni energie u lidi probiha take pres celulozu a pani mi napsala, cituji: "nevěříví Tomáš..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Tenhle je lepší: Ma te doma psa? Mám dva jezevćiky ten jeden měl pořad něco s jednym okem nic nezabralo ! Až když začal chodit se mnou na procházky k moři ! Sednul jsi a díval se přímo do slunce další den a další vždy na pár minut ! Dnes má oči zdravé ! I ja se zacala dívat do slunce pomalu pres prsty a vždy ráno když slunce vychází a zapadá pár minut ! Bylo mi řečeno že musim řídit s brýle má ale to bylo před půl rokem dnes je již nepotřebuji ! Můžete mi někdo vysvětlit jak to ten můj jezevčík mohl vědět ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Jo a pak ještě : Čistím si uši hřebíkem a najednou ticho ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 to je portal jak svina! Jedna perla za druhou. Neni to zamerna parodie na seriozni denni tisk? Jen se bojim ze spousta lidi vezme vazne to co tam pisou. Jo a taky bych chtel videt nekoho kdo ty clanky vymysli, bud je poradne zhuleny nebo od prirody studnice humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Na FB jsem vznesl dotaz zda sdileni energie u lidi probiha take pres celulozu a pani mi napsala, cituji: "nevěříví Tomáš..."My máme v Ružomberku Celulózku. A ja že kde sa vo mne berie toľko energie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 2: 2: 2: to je portal jak svina! Jedna perla za druhou. Neni to zamerna parodie na seriozni denni tisk? Jen se bojim ze spousta lidi vezme vazne to co tam pisou. Jo a taky bych chtel videt nekoho kdo ty clanky vymysli, bud je poradne zhuleny nebo od prirody studnice humoru.Bohužel není, parodie ale také existuje - právě to az247.cz kterým se kluci bavili na předchozí straně. Odesláno z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Čistím si uši hřebíkem a najednou ticho !Si mně málem zabil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Teď se budu bát, že mě doma kytky vysávaj... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Teď se budu bát, že mě doma kytky vysávaj... :-)Když budeš pravidelně octovat, tak se ti nemůže nic stát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Jo a pak ještě : Čistím si uši hřebíkem a najednou ticho !nie mono? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 My máme v Ružomberku Celulózku. A ja že kde sa vo mne berie toľko energie.A hlavne ten smrad. 5 km pred mestom som zapínal vnútorný okruh a 5 km za mestom som ho vypínal a konečně som sa mohol nadýchnuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 A hlavne ten smrad. 5 km pred mestom som zapínal vnútorný okruh a 5 km za mestom som ho vypínal a konečně som sa mohol nadýchnuť Vieš o koľko energie si prišiel :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Vieš o koľko energie si prišiel :-))Neviem. Ale viem, že tam ste mali chemtrains /alebo čo to je teraz modern?/ ešte predtým, než to slovo vzniklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Neviem. Ale viem, že tam ste mali chemtrains /alebo čo to je teraz modern?/ ešte predtým, než to slovo vzniklo Snažíme sa byť o krok napred Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 nie mono?Asi šel skrz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky