Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:) super definice. Ale jako kdybych uz to nedavno nekde cetl. Na Wikipedii pisou, ze malomesto je mesto do 20000 obyvatel. My mame 14, ale vic jak pulka z toho jsou prilehle vesnice, ktere k nam patri, to jadro, ve kterem je to vse co jsem popsal ma 6 tisic obyvatel. 

Odesláno (upraveno)

Jo, já žiju ve městě, které má 30tis., je to 2 největší město v kraji a stejně je to prdel světa, skýtajíci všechny neduhy maloměsta.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Tak kazdej to ma jinak. Myslim, ze pro rodinu s malymi detmi je malomesto idealni, zvlast kdyz je v dosahu ms a zs. Ja si treba naprosto nedovedu predstavit zivot v satelitu nekde u prahy, kolem dokola jen pole a dalnice, kde si bez auta ani neuprdnes.

Odesláno

Životní pravdy dlužno opakovat :)

Jojo.

A jeste mame thajskou restauraci, reckou, nemeckou, italskou, dva turky s dönerem a vinarnu. A kousek dal dalsi. A koupaliste. Vyhrivane, kdyz je treba. A vlastne i fotbalove hriste mame, pekne, a telocvicnu. A 3 pekarstvi, 2 veterinare. 20 minut na kole do maleho veklomesta. Ja si fakt nemuzu stezovat. :)

Odesláno

Nojo, ale to seš mimo maloměstskou ligu, kazíš průměry a statistiky, s vyhřívaným veterinářem a italskou restaurací s dvouma turkama. To je nějaká vzorová obec, něco jak byl za války na jihlavsku Bergersdorf :D

Odesláno (upraveno)

Nojo, ale to seš mimo maloměstskou ligu, kazíš průměry a statistiky, s vyhřívaným veterinářem a italskou restaurací s dvouma turkama. To je nějaká vzorová obec, něco jak byl za války na jihlavsku Bergersdorf  :D

:D

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno (upraveno)

kravinky našich markeťáků

Tahle parta tam asi pokládala melouny na značky.....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno

Cóóóó? Jaký toš ty paradajo? Tak leda náčeňovů hadrů po ušách! Stařenka dycky říkavali tož a pokáď vím, tak v Praze v životě nebyli... :)

Hadrů po papuli :-) 

Synci, tak já nevím no. Bába vždycky říkala zcela jasné toš. 

Odesláno

Ja myslim, ze problem je evidentne ve vykladu slova malomesto...

Ja jsem z provincniho malomesta Jihlavy a jsem spokojenej. Po 20 letech v Praze jsem se vratil zpatky a jsem rad. Ja bych rekl, ze malomesto spojuje vyhody vesnice a nevyhody mesta. Pro me prijatelnej mix.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...